Oynuyorumi White mapsciyim white haritalarında prof. oldum neredeyse
Rank artırmak isteyenler RookieShort+Lol'a geçsin.Alman serveri ben oradan 60binlere ulaştım.Oyundaki nickim EXT Rated R Superstar EXT grubun adı ama kaldırabilirim onu yakında beni tanıyan vardır belki.
Uzun zamandır kimse bişey yazmamıs bende trackmania nations forever oynuyorum oynayan varmı hala ?
var
olmamı :)
Ben emekli oldum sayılır fakat oynamak isteyen olursa Kendi Server ıma beklerim. Pm atabilirsiniz..
bu yaz çok gördüm sizi lil
Yeni Site Burasıdır Arkadaşlar Baska Yerlerde Baska Seyler Aramayın
www.trackmania.gen.tr
ya beyler oyunu indirdim özlemişimde 4-5 yarış sonra izleyici moduna soktu beni?? onu nasıl ayarlıcam cracklicem vs. nasıl oynucam ben bu oyunu yaa çok da özlemişim halbuki.hayrına bi yardım edin hele bana...
quote:
Orijinalden alıntı: secco35
ya beyler oyunu indirdim özlemişimde 4-5 yarış sonra izleyici moduna soktu beni?? onu nasıl ayarlıcam cracklicem vs. nasıl oynucam ben bu oyunu yaa çok da özlemişim halbuki.hayrına bi yardım edin hele bana...
4-5 oyunda bir maclıgına misafir yapıyo sonra tekrar yarısabiliyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: onur3014
quote:
cidden mi o zaman sıkıntı yok yani..şimdi oynayanlar hep öyle mi oynuyo demek oluyo bu hocam?bide bu saatte yardımcı oldugun için teşekkürler.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: onur3014
quote:
cidden mi o zaman sıkıntı yok yani..şimdi oynayanlar hep öyle mi oynuyo demek oluyo bu hocam?bide bu saatte yardımcı oldugun için teşekkürler.
yani bi degisiklik yapmazlarsa suan icin boyle :D. rica ederim
artık bu oyunu oynayan yok heralde burda
Güzel bir oyuna benziyor ben internet oynuyorum ama basit-farklı çok sayıda olması güzel oluyor burda oynuyorum Benten Oyunları
Ben Takım Kurdum İsterseniz Gelin Serverda Kurcam
Buyrun Takım İsmi Dн«
Tag:$o$n$af3D$fffн$af3« Bugün Girebilirseniz Türkserverlarındayım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme