almanya whatever diye bi server var 4n1l ekleyin beni girin benden eski mapler varmiş hep bilenler rahat sıralamaya girer ben ilk 3 granti :D
oynayacak olan var mı şu saatte?
round modunda
Almanya whatever gelin
vaaay izmitli kardeşim
Bende bugün köseköydeydim.Dayımın evini köseköyde istasyondan uzunçiflik belediyesinin oraay taşıdık. Şimdi evimdeyim.
Geliyorum servera
server ı bulamadım.Kaçıncı sayfada.Yada hangi eyalet mi diyeyim?
Hangi serverdayız beyler?Ben bi portekiz yapalım derim..
arkadaslar oynayan varsa bir servere girelim
Almanya whatever gelin
Ya ben yükledim fakat oyun takılıyor.. Şöyle anlatıyım..Bi servera bağlanıyorum güzelce giriyor..Sonra yarış bitince menü geliyor ondan sonra tekrar başlarken o loading kısmı dolduktan sonra ekran simsiyah oluyor ve sadece mouse simgesi duruyor..Çıkmaıyorumda takılıyor görev yöneticisi bile açılmıyor..Res çekiyorum anca öyle açılıyor..Bi çözemedim yaff..Yardımlarınızı esirgemeyin..
quote:
Orjinalden alıntı: çeLLo!
Ya ben yükledim fakat oyun takılıyor.. Şöyle anlatıyım..Bi servera bağlanıyorum güzelce giriyor..Sonra yarış bitince menü geliyor ondan sonra tekrar başlarken o loading kısmı dolduktan sonra ekran simsiyah oluyor ve sadece mouse simgesi duruyor..Çıkmaıyorumda takılıyor görev yöneticisi bile açılmıyor..Res çekiyorum anca öyle açılıyor..Bi çözemedim yaff..Yardımlarınızı esirgemeyin..
Sistem özelliklerin yetmiyordur belki ? Gerçi fazla bişi istemiyor oyun ama.İlk sayfada yazan sistem gereksinimi sende yoksa ondan kaynaklanıyor olabilir.Ekran kartın ney ?
ben yeni yukluyorum yaksalik 2 saate biter
Varmı sımdı oynayan varsa
Server adını yazarsa sevınırım..
Serverdan servera geziyorum. Bİr hollanda serverında birinci oldum.Benim dışımda kimse mapi tamamlayamadı.8 kişiydik zaten.Oyundan attılar beni
Alman serverı boş oraya DH olarak girebiliriz.
Almanya whatever ben burdayim suan
Gelirim birazdan
arkadaşlar almanya serverine gelin whatever yada arama butonuna whatever yazın karşınıza çıkar
Oynayan varsa whatever a girelim ?
quote:
Orjinalden alıntı: Dark_Lord_
quote:
Orjinalden alıntı: çeLLo!
Sistem özelliklerin yetmiyordur belki ? Gerçi fazla bişi istemiyor oyun ama.İlk sayfada yazan sistem gereksinimi sende yoksa ondan kaynaklanıyor olabilir.Ekran kartın ney ?