hocam server çok kalabalıkdı zaten 50 kişi flndık. ben biraz güzel server arayım tek başıma taklym
KV var bugün ne yarışı
aksam ztn toplanamadik dogru duzgun herkes baska serverdaydi
bugun anlasalim herkes ayni servera 20.00 da girsin
Server konusunda beni takip edin, pişman olmazsınız.
quote:
Orjinalden alıntı: Gny*
Server konusunda beni takip edin, pişman olmazsınız.
aksam beni soktugun serverlar cok uzun ve sIkIcIydi
en guzeli xD bilmemne diye giden alman serveri cogu pist atlamali ve eglenceli
Bugün Herkes 20.00'de hazır olsun en büyük katılımı yapıcaz inşallah.
Serverı belirleriz saat yaklaşında , Gny* bulur birtane
Gny* şöyle güzel şatafatlı bi server bul ortalama 30 sn fln olsun maplar zaten servera girmeden önce sağda mapların sürelerini gösteriyor. bide fun olsun sadece yarış olmasın eğleniriz biraz
Şöyle sık sık server değiştirmeyin lütfen bölünüyor herkes stabil bir yerde oynayalım.
Hadi oyunda olan var mı nereye girioz
Alman serverı güzel bence bazen çok kısa haritalar çıkıyor ama genel olarak süre olayı iyi
LOL MAPS diye bir server var.Kısa,eğlenceli,atlamalı,zıplamalı haritalar var.Çok güzel
Şu anda oynuyacağımız bir server adı söyleyin
10 dakika önce şu alman serverına baktım kimse yoktu.Tek başıma bir tur attım çıktım Hala boşsa girebiliriz oraya.
Ben gündüzleri pek takılamıycam akşam 20de görüşmek üzere
Keşfettiğim 4 tane yeni server var.
1) Uzun, zor, virajlı, topraklı pist. 2) Kısa süreler, eğlenceli ekşınlar ( ) v.s 3) Bütün haritayı gazı kesmeden geçmelisiniz yoksa, rampalardan falan atlayamazsınız. Oyun türü; Full Speed 4) Uzun ve her türlü materyalin mevcut olduğu haritalar.
Evet beyler, seçin beyenin. Ben kısa ve eğlenceli haritaları seçiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Gny*
Keşfettiğim 4 tane yeni server var.
1) Uzun, zor, virajlı, topraklı pist. 2) Kısa süreler, eğlenceli ekşınlar ( ) v.s 3) Bütün haritayı gazı kesmeden geçmelisiniz yoksa, rampalardan falan atlayamazsınız. Oyun türü; Full Speed 4) Uzun ve her türlü materyalin mevcut olduğu haritalar.
Evet beyler, seçin beyenin. Ben kısa ve eğlenceli haritaları seçiyorum.