Yaris pistini kendin tasarlayip yarisiyorsun. Grafikler o kadar mukemmel degil belki ama fikir olarak cok hos. Demosunu indirdim bu aksam kurup oynayacagim.
Sam
bende tamamı var evet cok güzel bi oyun seversin
quote:
Orjinalden alıntı: generoso
bende tamamı var evet cok güzel bi oyun seversin
Biraz bahsetsene nasil birsey oynamaya deger mi?
Sam
evet değer grafikler cok iyi haar modellemesi fln cok gercekci
Arabalar üzerinde tasarlama yapabiliyormuyuz?
sanırım hayır ama arabalr güzel
c64 de stunt car racer diye bir oyun vardi . bu oyun bana onu hatirlatti.ne oynamistim o oyunu.bu oyunda fena gozukmuyor.
ozkan gercektende stunt efsaneydi ya okadar araba ve yol cesidi nasil 1 diskete sigar ya
Bende Simcity 2000 de tasarladıgım şehirleri Street Of The Simcity oyununa ekleyip oynadıgım Günleri Hatırladım
hehe gerçekten hoş bir oyun ama biraz oynayınca baydım ben. yapıyosun ediyosun bir heyecen, rekabet ortamı olmayınca olmadı benim için. ne yapalım çok alıştık multi oynamaya :)
Simdi demoyu oynadim da hakkaten cok mukemmelmis oyun. Valla rekabet ortami olarak online oynayabiliyorsun veya kendinle yarisiyosun. Ayrica sitesinden degisik araba skinleri ve haritalar indirebiliyorsun. Oyun guzel siddet falan da yok. Bu arada siddet dedim de S.T.A.L.K.E.R. geliyor videolari seyrettiniz mi? Cok psikopat bir oyun olacak bence HL2'den bile guzel gorunuyor. Fizik motoruysa bunda da var.
Sam
abi bence half lifea nolcak bilionmu insanlar beklemekten sıkıldı tabi zaten farcry grafik olarak beklenenin üstündeydi half life2 bu kadar beklettiğine ppişman olcak görürssüünüz doomda ondan önce cıkcak adamlar kac sene önce verdikleri screenlerle dibimizi düşürdü ama gördüğümüz gibi farcryda onlar kadar iyiydi eskiden o grafikleri sadece hayal ederdik ama şimdi gercek anlatamadım ama anlamışsınızdır umarım :)
quote:
Orjinalden alıntı: generoso
abi bence half lifea nolcak bilionmu insanlar beklemekten sıkıldı tabi zaten farcry grafik olarak beklenenin üstündeydi half life2 bu kadar beklettiğine ppişman olcak görürssüünüz doomda ondan önce cıkcak adamlar kac sene önce verdikleri screenlerle dibimizi düşürdü ama gördüğümüz gibi farcryda onlar kadar iyiydi eskiden o grafikleri sadece hayal ederdik ama şimdi gercek anlatamadım ama anlamışsınızdır umarım :)
Anladim ve sana +1 diyorum
Sam
başka kendin yap kendin oyna oyunlarından varmı bildiğiniz
cizikin soyledigi s. of simcity var bulabilirsin belki kendi kurdugun sehirde dolasmak cok zevkli
hoca artık streets of s.c oynarsak kör veya şaşı olabilirs:D ya bu trackmania satılıomu istanbulda yav?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme