Şimdi Ara

Trade?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trade atamıyorum trade mi kapattı bu mal k2?

• GEM BUG fixleyene kadar trade kapattılar
  • 30 dan önce atamıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elky

GEM BUG fixleyene kadar trade kapattılar
    sabah yapılması gerekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MavimsiDünya

sabah yapılması gerekiyordu.

Alıntıları Göster
    pff k2 nin çözümüne bak elky yaptın mı bari bişeyler?
  • quote:

GEM BUG fixleyene kadar trade kapattılar
    Bu arada son 24 saat içerisinde adetli (50+) GEM kırdırmış olanlar 999 yemeye hazırlansınlar. Bu K2 ne yapacağı belli olmaz.
  • quote:

Bu arada son 24 saat içerisinde adetli (50+) GEM kırdırmış olanlar 999 yemeye hazırlansınlar. Bu K2 ne yapacağı belli olmaz.

Alıntıları Göster
    250 civarı gem kırdırdım.heyecanla bekliyorum
  • quote:

Boyle bi uygulama yapilirsa serverlarin %40'i ban yer.K2 boyle birseyi goze alabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychedelic trip

quote:

Boyle bi uygulama yapilirsa serverlarin %40'i ban yer.K2 boyle birseyi goze alabilir mi?

Alıntıları Göster
    Evet bende atamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fentora

quote:

Evet haklısın göze almaz K2 o kadar itemi bağışlar dupe yapanlara.

Dupeyi yapanların coğu hatrı sayılır kişiler,adamlar +7 hb ile gidip dupe yapıyorlar bu nasıl bir mantık anlamadım
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horizons.

Evet bende atamıyorum

Alıntıları Göster
    rollback
  • quote:

Orijinalden alıntı: aSeRR

quote:

Orijinalden alıntı: Fentora

quote:

Evet haklısın göze almaz K2 o kadar itemi bağışlar dupe yapanlara.

Dupeyi yapanların coğu hatrı sayılır kişiler,adamlar +7 hb ile gidip dupe yapıyorlar bu nasıl bir mantık anlamadım
    .

Alıntıları Göster
    akarada karus kralı dahil ilk 5 clan başkanları asıl çarlarıyla yaptılar bug'u.

• quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

akarada karus kralı dahil ilk 5 clan başkanları asıl çarlarıyla yaptılar bug'u.

Alıntıları Göster
    tek çözümü rollback beyler baska çaresi var mı sizce o kadar adamı banlıyamazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: #

tek çözümü rollback beyler baska çaresi var mı sizce o kadar adamı banlıyamazlar

Alıntıları Göster
    bencede banlamazlar çok user gider.bizim burda herkes asıl charıyla yaptılar ve birkaç milyarlık charı olan bir arkadaş bile hiç tereddüt etmeden kendi charıyla yaptı şaşırdım hatta biz itemleri ve parayı ezik chara aktardık 999 ban yedi char

• http://twitter.com/knightonline

Attention Knights! Trading has been temporarily disabled across all servers. We apologize for any inconvenience.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amj

bencede banlamazlar çok user gider.bizim burda herkes asıl charıyla yaptılar ve birkaç milyarlık charı olan bir arkadaş bile hiç tereddüt etmeden kendi charıyla yaptı şaşırdım hatta biz itemleri ve parayı ezik chara aktardık 999 ban yedi char

Eğer , rollback olursa gerekli yerlere şikayet etmeyi düşünüyorum oyunu.Quest Okumu Reb +3'e sallamışım ne güzel.Bir roll back gelirse +6 ya düşer.Bizim ne suçumuz var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halit.

quote:

Eğer , rollback olursa gerekli yerlere şikayet etmeyi düşünüyorum oyunu.Quest Okumu Reb +3'e sallamışım ne güzel.Bir roll back gelirse +6 ya düşer.Bizim ne suçumuz var ?

Alıntıları Göster
    Gerekli yerler derken ? nereye şikayet edeceksiniz acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: haLit.

quote:

Katılım mı kullanım mı kurallarını okumadın mı kardeşim derler adama.. malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Hocam her türlü yasal hakkım bulunmakta.Sonuçta ben bir emek veriyorum & uğraşıyorum.Ve k2 rollback atarak benim vaktimi & emeğimi çalıyor.Ve üyelik alırken sözleşme de rollback ile ilgili bir bilgi yok sanırım.

Not : Sözleşmede rollback ile ilgili bir madde yoksa geçerli tabii bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halit. -- 19 Mart 2010; 21:08:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halit.

quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Hocam her türlü yasal hakkım bulunmakta.Sonuçta ben bir emek veriyorum & uğraşıyorum.Ve k2 rollback atarak benim vaktimi & emeğimi çalıyor.Ve üyelik alırken sözleşme de rollback ile ilgili bir bilgi yok sanırım.

Not : Sözleşmede rollback ile ilgili bir madde yoksa geçerli tabii bu.

Alıntıları Göster
    Rollback atılırsa böyle böyle olur demez ki adam zaten, gidip orda oyun içi her türlü eşya ve karakter k2'nin malıdır k2 izinsiz değişiklik yapma hakkını gizli tutar dediğinde biter bu iş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.