Şimdi Ara

Trade? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: haLit.

quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Gerekli yerler derken ? nereye şikayet edeceksiniz acaba.

Hocam her türlü yasal hakkım bulunmakta.Sonuçta ben bir emek veriyorum & uğraşıyorum.Ve k2 rollback atarak benim vaktimi & emeğimi çalıyor.Ve üyelik alırken sözleşme de rollback ile ilgili bir bilgi yok sanırım.

Not : Sözleşmede rollback ile ilgili bir madde yoksa geçerli tabii bu.

Dostum haklısın tabide ben Nereye şikayet edeceğini merak ettiğim için sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR

Rollback atılırsa böyle böyle olur demez ki adam zaten, gidip orda oyun içi her türlü eşya ve karakter k2'nin malıdır k2 izinsiz değişiklik yapma hakkını gizli tutar dediğinde biter bu iş.

Böyle bir madde varsa , benim de şikayet etme hakkım olmaz. @HeroTürk ; Hocam dava bile açılabilir bu konuyla ilgili , sözleşmede böyle bir madde yoksa. Emek hırsızlığı da bir suç & Sonuçta oyunda benim bir itemim var ve bunu oyunun sahibi firma da olsa benim karakterimden dolaylı yolla da olsa yok ediyor.Bilişim suçlarına giriyor sanırım bu da.

Ama işte böyle bir madde olduğu için hiçbirşey yapamayız.Ha birde tabi bunu kanıtlayabilme durumu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halit. -- 19 Mart 2010; 21:15:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haLit.

quote:

Rollback atılırsa böyle böyle olur demez ki adam zaten, gidip orda oyun içi her türlü eşya ve karakter k2'nin malıdır k2 izinsiz değişiklik yapma hakkını gizli tutar dediğinde biter bu iş.

Böyle bir madde varsa , benim de şikayet etme hakkım olmaz. @HeroTürk ; Hocam dava bile açılabilir bu konuyla ilgili , sözleşmede böyle bir madde yoksa. Emek hırsızlığı da bir suç & Sonuçta oyunda benim bir itemim var ve bunu oyunun sahibi firma da olsa benim karakterimden dolaylı yolla da olsa yok ediyor.Bilişim suçlarına giriyor sanırım bu da.

Ama işte böyle bir madde olduğu için hiçbirşey yapamayız.Ha birde tabi bunu kanıtlayabilme durumu var.

Şirketi dava edemessiniz , katılım kurallarında bu madde yazılıdır

• quote:

Yani bunun anlamı, istersem herşeyi sıfırlarım sizde bi halt edemezsiniz. Gerçi çoğumuz sıfırdan yine başlar ya buda ayrı bir konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rotomix

quote:

Yani bunun anlamı, istersem herşeyi sıfırlarım sizde bi halt edemezsiniz. Gerçi çoğumuz sıfırdan yine başlar ya buda ayrı bir konu.

Aynen öyle sanırım.Benim haberim yoktu böyle bir maddeden.İşte akılsızlık kaç yıldır oynuyorum bu oyunu.Bir kere açıp okumadım üye olurken kullanıcı sözleşmesini.Bir an kullanılıyormuş gibi hissettim kendimi.
  • quote:

oyle diyor zaten.. hic bi yere sikayet edemezsin
  • En başta yapılması gerekiyordu. Umarım bugu yapanlar gereken cezayı alırlar.
  • RoLL backde olsa charında soyulsa hatta birisi itemleri cöpede atsa banda yesen istedigin yere sikayet et ilgilenmezler bu oyun böyle gelmis böyle gider hic bi hak idda edemezsin..
  • ya bug yapanlari banlasnlar, uğraşa uğraşa 1 gb yaptm gderse yıkılırım
  • zaten bu oyunu oynuyarak vakit kay bedion emek dediğinde pc başında oturmaksa onu kimse takmas diye düşünüyorum .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.