Şimdi Ara

Trade Hack Diye bişey hâla varmı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beramusda oynuyorum iron neck satıyordum adamın biri dual rol + roc + 21gb + 7dual shard teklifini verdi tmm dedim anlaştık ama i.n nin düpe olmasından korkuyordu ortakda diğer charla girsin 2 charlada bana i.n 'i gösterin dedi bizde tamam dedik ben girdim diğer charla bi normal charımızla bide başka bi charla gösterdik. adama gösterdikten sonra kapadım trade'i direk benm char bana trade atmıştı kabul ettim verdim in yi ama ortak gelmedigini söylüyor ve diğer adamda direk oyundan çıktı nasıl oluyor aklım almadı gitti iron neck

• eskı bilindik bir numaradır bu ortagının ıd sini hemen başka bir çarla açıyor sonra dio ver diyince sende veriyorsun arkdasına vericenı sanırken dolandırıcıya veriyorsun geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut_aslan

eskı bilindik bir numaradır bu ortagının ıd sini hemen başka bir çarla açıyor sonra dio ver diyince sende veriyorsun arkdasına vericenı sanırken dolandırıcıya veriyorsun geçmiş olsun.

yani 1 harfi değişik olarak yapıp bi char açıyor onla giriyor öylemi :S:S:S:S o sıradada biraz işim vardı nicki gördüm geri verdim i.n'yi ama giren girdi daha napalım biz okadar uğraşalım elalemin adamı gelsin kerizlesin bizi charıda satılığa çıkarıyorum..
  • Ona trade hack denmez.Ben elimle iron neck i adama hediye ettim denir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Ona trade hack denmez.Ben elimle iron neck i adama hediye ettim denir.

Ben elimle iron neck i adama hediye ettim.
  • Akarada bu yolla +9 iron impact çaldı birisi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [X]-R-[4]-P

quote:

Orijinalden alıntı: efege

Ona trade hack denmez.Ben elimle iron neck i adama hediye ettim denir.

Ben elimle iron neck i adama hediye ettim.

• ama benim bildiğim bu yöntemle item kayıp oluyodu çünki arkadaşlarla bilmeden yapmıstık
    ama arkadasada gitmedi banada gitmemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayrtr

ama benim bildiğim bu yöntemle item kayıp oluyodu çünki arkadaşlarla bilmeden yapmıstık
    ama arkadasada gitmedi banada gitmemişti

bu o değil, arkadaş bariz bi şekilde vermiş trade atarak :)
  • evet dikkatsizliğimizin kurbanı olduk haydan gelen huya gitti ama belki buda bi sebep oldu charı satıp oyunu bırakmam için..
  • gerçekten yazık olmuş geçmiş olsun başından aşağı kaynar sular döküldü bir an deme ? charım hacklendiğinde aynı duyguları yaşamıştım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: [X]-R-[4]-P

evet dikkatsizliğimizin kurbanı olduk haydan gelen huya gitti ama belki buda bi sebep oldu charı satıp oyunu bırakmam için..

Haydan geldi derken?
  • yeni char nasıl acıcaklar arkadaşının isminde hemen? level 30 olmak gerekiyor bi sırrı vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MavimsiDünya

yeni char nasıl acıcaklar arkadaşının isminde hemen? level 30 olmak gerekiyor bi sırrı vardır

pre varsa 30 level olmaya gerek yok,ayrıca yeni acc ye gerek yok yan çar açabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.