Şimdi Ara

TraDe yaPTım KAzıkMI YediM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEyELr daul +8 clevarle Daul +7 rebirt md verDİm +8 shard aldım 1 Tane kazıkmı yeşişim:S

• daul değil dual
    iyi takas ama inandırıcı değil
  • +7 rebirth md derken ? bildiğimiz rebirth +7 dimi yani +8 den daha iyi olan ? Eğer öyleyse bence kazık yemişsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

+7 rebirth md derken ? bildiğimiz rebirth +7 dimi yani +8 den daha iyi olan ? Eğer öyleyse bence kazık yemişsin..

O olduğunu hiç sanmıyorum 87 AP + kaçta varsa onunla yapmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLüRüK

quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

+7 rebirth md derken ? bildiğimiz rebirth +7 dimi yani +8 den daha iyi olan ? Eğer öyleyse bence kazık yemişsin..

O olduğunu hiç sanmıyorum 87 AP + kaçta varsa onunla yapmış.

o zmn +1 rebirthdir ama böyle bi takası hangi akıllı yaptıysa artık..
  • İnanamadınız mı BEyLEr bii SANiye videoya çekmiştim nasıl göstercem size videosunu teldne çektimde:D
    hı +7 md 87 ataklık olan
  • quote:

Orjinalden alıntı: C3pCii06

İnanamadınız mı BEyLEr bii SANiye videoya çekmiştim nasıl göstercem size videosunu teldne çektimde:D
    hı +7 md 87 ataklık olan

hiç inanmadım ama bence sen bu oyunu bildigini düşünmüyorum daul diye bişeymi var dual o +8 shart vermez kimse ona bide trade yaptım kazıkmı yedim diye acman l %0 inandırıcılıgın var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D__D -- 27 Mayıs 2008; 21:53:56 >
  • İnanmazsan inanma kardeşim VİDEO var nasıl göstercem size söle koyuyum vidoyu
  • quote:

İnanmazsan inanma kardeşim VİDEO var nasıl göstercem size söle koyuyum vidoyu

Ne kadar berbat bir türkçen var biliyormusun açtığın her topic yalan dolan kafandan atıyorsun burda git dersini çalış burda gelip zaman kaybetme 10 yada 14 yaşları arasında değilsen ben bu oyunu bilmiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: D__D

quote:

İnanamadınız mı BEyLEr bii SANiye videoya çekmiştim nasıl göstercem size videosunu teldne çektimde:D
    hı +7 md 87 ataklık olan

hiç inanmadım ama bence sen bu oyunu bildigini düşünmüyorum daul diye bişeymi var dual o +8 shart vermez kimse ona bide trade yaptım kazıkmı yedim diye acman l %0 inandırıcılıgın var

adama laf ediyorsun ama kendin yaz ilk önce (shart-SHARD)

• quote:

Orjinalden alıntı: oyuf

quote:

quote:

hı +7 md 87 ataklık olan

Ama dur orada.Adamın hakkını vermek lazım.Adam Türkçe'yi değil İngilizce'yi katletmiş.

• Birbirinizin açıklarını bulup yüzünüze vurmayı kesin . Herkezin bir kusuru vardır artık şu çocukla davranışları bırakın ! gerçekten sıkıldık bizde forumu böyle görmekten !
  • Arkadaşım Forumda onlarca böyle Topic açılıyor bir gün içerisinde. Her Topic'e girip yalan , asparagas mı diyeceksiniz. Bırakın yaptım diyorsa yapsın. Yalansa kendisini kandırsın. Yaptıysa helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horozistan20 -- 28 Mayıs 2008; 16:17:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaqiC_61

quote:

Orjinalden alıntı: oyuf

quote:

quote:

hı +7 md 87 ataklık olan

Ama dur orada.Adamın hakkını vermek lazım.Adam Türkçe'yi değil İngilizce'yi katletmiş.

Dual türkçe bir kelimemi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.