Şimdi Ara

trade(yardım edin satamıorm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bandit kalesinde nereye trade götürüorz acil cevap plsss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hosaff -- 12 Eylül 2007; 17:11:24 >

• Bandit kalesine kervan götürülmüyoki.
    Yoksa götürülüyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseygR -- 12 Eylül 2007; 17:15:37 >
  • cvvp verin ya ölcem
  • bir insanoğlu bile bilmio mu su olayı be

seopok die bi adam var adama satamıorm yarsdım ediin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hosaff -- 12 Eylül 2007; 17:09:51 >
  • nası satamıyosun ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyHumerus -- 12 Eylül 2007; 17:26:03 >
  • tamam tamam bi görev yapılıomus galba onu yapıorm su anda
  • Satman için oradaki adamdan görev alacaksın.Sanırım 20 tane Tiger kesmeni isteyecek.Görevi verdinmi açılacak orası sana.Ama trade bayrağın takılı olmak zoruda yoksa görevi göremezsin alamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 300üb500

Satman için oradaki adamdan görev alacaksın.Sanırım 20 tane Tiger kesmeni isteyecek.Görevi verdinmi açılacak orası sana.Ama trade bayrağın takılı olmak zoruda yoksa görevi göremezsin alamazsın.

off abi görevi jangana götürüodm o sırada trade atım açıktı bende 1 dk boyunca su dh ye baktım sonra sro yu açtıım an trade atı yere düsüodu bu kadar la kalsa bisi demicem ama bide 40 + bi thief öldürdü görevi de yaptıım için öldüüm yere ısınlanamadım

ve simdi ben bunları buraya yazarken bandit kalesinin içindeydim banditler gelmis öldürmüs

eğer yasak olmasa ben içim den gelnleri dısarı çıkarıp rahatlamak için buraya küfür yazıp rahatlardım ama onuda yapamıyorum ve burda bööle sap gibi kalmıs olarak ekrana bakıorm.....

EDIT: tek diyebileceğim sey 'kader...'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hosaff -- 12 Eylül 2007; 17:46:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.