Bilenler Elbette Vardir Bilmeyenler Için Açikliyorum Login Olduktan Sonra Trade Pokêmon'a Tıklıyoruz Trade Pokêmon'a Tıkladiktan Sonra Resimde Gösterdigim Gibi Select Pokêmon to put up for trade Diyoruz Pokemonunuzun İsmini Searchda Aratıyor seçiyor Yana Geçirtiyoruz Sonra En Alttaki Put Up For Tradeye Tıklıyoruz Yazan : Matrakan İzinsiz Kullanılamaz
quote:Orjinalden alıntı: andach quote:Orjinalden alıntı: Bana Izin Yokmu amaç ne çözemedim????? Başlıktan Ne Anladığını Söler Misin? bunu zaten yapabiliyorsun böle sıradışı bişimiş gibi geldi ondan sordum yani
quote:Orjinalden alıntı: andach Bilenler Elbette Vardir Bilmeyenler Için Açikliyorum Login Olduktan Sonra Trade Pokêmon'a Tıklıyoruz Trade Pokêmon'a Tıkladiktan Sonra Resimde Gösterdigim Gibi Select Pokêmon to put up for trade Diyoruz Pokemonunuzun İsmini Searchda Aratıyor seçiyor Yana Geçirtiyoruz Sonra En Alttaki Put Up For Tradeye Tıklıyoruz Yazan : Matrakan İzinsiz Kullanılamaz andaç naber? nerdesin uzun zamandır? bu arada ben jirachimaniac
quote:Orjinalden alıntı: (s)éq0 quote:Orjinalden alıntı: andach Bilenler Elbette Vardir Bilmeyenler Için Açikliyorum Login Olduktan Sonra Trade Pokêmon'a Tıklıyoruz Trade Pokêmon'a Tıkladiktan Sonra Resimde Gösterdigim Gibi Select Pokêmon to put up for trade Diyoruz Pokemonunuzun İsmini Searchda Aratıyor seçiyor Yana Geçirtiyoruz Sonra En Alttaki Put Up For Tradeye Tıklıyoruz Yazan : Matrakan İzinsiz Kullanılamaz andaç naber? nerdesin uzun zamandır? bu arada ben jirachimaniac Konu tarihine bakar mısın?
quote:Orjinalden alıntı: (s)éq0 yuuhh kim up ladı bu konuyu ki bende muhabbet etmeye calısıyom kendi kendime tayfun uplamış he konuyu upluyo