Arkadaşlar iphone a 2 tane kullanici hesabi yapmak istiyorum.Mesela ben kullanirken kendi ayarlarim olsun baskasi kullanirken onun ayarlari.Windows gibi yani birden fazla kullanici hesabi.Boyle birsey yapabilirmiyim JB yoluyla falan?
bilen varsa söyleyebilirmi? aslında dediğiniz çok güzel birşey olursa mükemmel olur
Hic duymadim
Jeilbrek varsa şöyle bir uygulama var;cihaza şifre koyuyorsun senden başka biri giriş yapacagı zaman yanlış bir şifre sallıyorsun kafadan,cihaz açılıyor ama fabrikadan çıktgi gibi foto,oyun vs. göremiyor açan.forumda cydia güncel repolar konusunda mevcut.
Arkadaşlar iPhone. "i" yani "Ben" demek oluyor değil mi? Tekil yani tek. Adamlar yaptıkları her şeyi, her programı kişi kullandığı cihazı kendine özel biçimlendirsin diye yapıyor. iTunes olmadan (Apple üretimi programlar hariç) cihazın içine resim, müzik gibi şeyleri yükleyemiyorsunuz. Neden? Kendi bilgisayarınızdan veya bilgisayarlarınızdan (en fazla 5 tane) kendi özel iTunes hesabınızdan yükleme yapabiliyorsunuz sadece.
Yani telefonun hatta Apple'ın tüm ürünlerinin ana mantığının değişmesini istiyorsunuz. Helal olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: hakbay Arkadaşlar iPhone. "i" yani "Ben" demek oluyor değil mi? Tekil yani tek. Adamlar yaptıkları her şeyi, her programı kişi kullandığı cihazı kendine özel biçimlendirsin diye yapıyor. iTunes olmadan (Apple üretimi programlar hariç) cihazın içine resim, müzik gibi şeyleri yükleyemiyorsunuz. Neden? Kendi bilgisayarınızdan veya bilgisayarlarınızdan (en fazla 5 tane) kendi özel iTunes hesabınızdan yükleme yapabiliyorsunuz sadece.
Yani telefonun hatta Apple'ın tüm ürünlerinin ana mantığının değişmesini istiyorsunuz. Helal olsun.
Mantıığının değişmesini falan istemiyoruz,böyle birşey olabilirmi diyoruz.Cevap yazmadan önce iyice bir oku
quote:
Orijinalden alıntı: hakbay
Arkadaşlar iPhone. "i" yani "Ben" demek oluyor değil mi? Tekil yani tek. Adamlar yaptıkları her şeyi, her programı kişi kullandığı cihazı kendine özel biçimlendirsin diye yapıyor. iTunes olmadan (Apple üretimi programlar hariç) cihazın içine resim, müzik gibi şeyleri yükleyemiyorsunuz. Neden? Kendi bilgisayarınızdan veya bilgisayarlarınızdan (en fazla 5 tane) kendi özel iTunes hesabınızdan yükleme yapabiliyorsunuz sadece.