Şimdi Ara

TRAFFIC MONSOON NEDEN ÜYE OLALIM? BEDAVA ROTATOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
7.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Traffic Monsoon Nedir? Neden Yüksek Kazançlıdır?

Merhaba Arkadaşlar, sizlere 2014 Ekim'de açılmış olan oldukça yüksek kazançlar elde edebileceğiniz bir sitenin tanıtımını yapacağım.

Sadece bir PTC sitesi olmayıp aynı zamanda Traffic exchange ve Gelir paylaşım sitesidir. Bu da Traffic Monsoon'u diğer PTC sitelerinden ayıran önemli özelliklerindendir.

Günlük gelen reklam gelirleri ne kadar?

0.01$ ve 0.02$ değerli reklamlar sizin yorulmadan para kazanmanızı sağlayacak. Günlük gelir ise 0.10$'a kadar ulaşmaktadır.

Tek gelir kaynağı reklamlar mı ?

Hayır. Konunun başında da bahsettiğim gibi gelir paylaşımından da para kazanabilirsiniz.

Minimum Para Çekme ne kadar?

2$ olup paypal ile çekimlerde %2 kesinti yapılmaktadır.

Aynı zamanda Traffic Exchange sitesi olduğunu söylediniz, reklam fiyatları ne kadar?

Evet arkadaşlar burada çok önemli bir ayrıntıyı ve nasıl kar edebileceğinizi paylaşmak istiyorum. Sitenize 1000 görüntüleme 5,95$'dan başlamaktadır ve
    seçeceğiniz Banner'a 20 tıklama 5$'dan başlamaktadır. Ancak bunu gelir paylaşımlı paketi satın alarak (benim de yaptığım gibi) bedavaya getirebilirsiniz. Gelir paylaşımlı paket 50 dolar olup, size 55 günde 55$ dolar olarak geri ödenmektedir. Böylece 10.95$ ödeme yerine 39.05$ başlangıçta fazla ödemeyi seçersek az önce de hesapladığımız gibi hiç bir kaybımız olmadan hem sitemizin reklamını yapmış oluruz hem de ekstra kazan sağlamış oluruz.

Diğer gelir kaynakları nedir?

En önemli gelir kaynaklarından biri de bence referans gelirleri diye düşünüyorum. Çünkü referansınızın tıkladığı 0.01$ ya da 0.02$ reklam gelirleri %100 olarak size de gelmektedir. Ancak bunun için size günde 10 tane reklam tıklama şartı koşmaktadır. Merak etmeyin o tıklanan reklamlar da boşa gitmiyor. Her görüntülediğiniz iki sayfa başına size 1 kredi vermektedir ve bununla kendi sitenizin tanıtımını yapabilirsiniz. İstediğiniz kadar tıklayabilirsiniz, yani sitenizin tanıtımını para ödemeden de yapabilirsiniz :)

Kayıt olmak isteyen ve sitenin işleyişiyle ilgili daha fazla bilgi almak isteyen arkadaşlar aşağıdaki video'yu izledikten sonra eminim ki herşeyi daha iyi anlayacaksınız.

Youtube kanalımı kapattığım için malesef video görüntülenememektedir.

Siz de rehberliğim eşliğinde yüksek kazançlar elde etmek istiyorsanız buradan üye olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmin -- 25 Ocak 2016; 17:25:20 >

• 1. Ödeme Kanıtı:

Çok ilginç, ben ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum.
    Sizlere ilerleyen günlerde ödeme kanıtı paylaşmak için konuyu hazırlarken talep ettiğim para çekme işlemi 2 dakika içinde gerçekleşti.

Açıkçası bu kadar hızlı bir ödeme olmasını beklemiyordum :)

Ayrıca sürekli paylaşımlarımı yaptığım ve daha bir çok site hakkında yaptığım incelemeleri buradan takip edebilirsiniz.

Mepay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmin -- 25 Ocak 2016; 17:26:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmin

1. Ödeme Kanıtı:

Çok ilginç, ben ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum.
    Sizlere ilerleyen günlerde ödeme kanıtı paylaşmak için konuyu hazırlarken talep ettiğim para çekme işlemi 2 dakika içinde gerçekleşti.

Açıkçası bu kadar hızlı bir ödeme olmasını beklemiyordum :)

Ayrıca sürekli paylaşımlarımı yaptığım ve daha bir çok site hakkında yaptığım incelemeleri buradan takip edebilirsiniz.

Mepay
    Arkadaşlar aldığım ödemeyle bakiyemi sıfırlamama rağmen aşağıdaki resimde de gördüğünüz gibi saatler içinde tekrar yükselmektedir.

Bu da ne kadar kazançlı bir sistem olduğunu gösteriyor.

Mepay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmin -- 25 Ocak 2016; 17:27:18 >

• quote:

Arkadaşlar aldığım ödemeyle bakiyemi sıfırlamama rağmen aşağıdaki resimde de gördüğünüz gibi saatler içinde tekrar yükselmektedir.

Bu da ne kadar kazançlı bir sistem olduğunu gösteriyor.

Mepay

Alıntıları Göster
    Kısa sürede nasıl kazandığımı aşağıdaki resimleri inceleyerek anlayabilirsiniz.

Sadece kendi tıklamalarınızla da kazanabileceğiniz gibi referanslarınızdan da kazanabileceğinizi unutmayın.

Henüz benim referansım olmamasına rağmen gelirimin ne kadar olduğunu görüyorsunuz.

Herkese Bol Kazançlar.

Üye olmak için buraya tıklayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmin -- 25 Ocak 2016; 17:31:20 >

• quote:

Kısa sürede nasıl kazandığımı aşağıdaki resimleri inceleyerek anlayabilirsiniz.

Sadece kendi tıklamalarınızla da kazanabileceğiniz gibi referanslarınızdan da kazanabileceğinizi unutmayın.

Henüz benim referansım olmamasına rağmen gelirimin ne kadar olduğunu görüyorsunuz.

Herkese Bol Kazançlar.

Alıntıları Göster

Herkese bol kazançlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmin -- 25 Ocak 2016; 17:32:03 >

• quote:

Herkese bol kazançlar...

Alıntıları Göster
    ÜYE OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmin -- 25 Ocak 2016; 17:33:15 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Site gerçekten de çok hızlı ödeme yapıyor. Hatta şöyle ifade edeyim; en hızlı ödeme yapan site bence

• quote:

Orijinalden alıntı: nebuzaradan

Site gerçekten de çok hızlı ödeme yapıyor. Hatta şöyle ifade edeyim; en hızlı ödeme yapan site bence

bu sitenin mantığı ney ben clixsenseyi biliyorum buda onun gibi ve bide kazanmak için para yatırmak şartmı
  • quote:

Alıntıları Göster
    Site çok güzel, ancak satın alınan pakete verilen %10 kar çok düşük. Sebebi ise, satın alırken zaten PAYPAL kesinti yapıyor. Şöyle ki;

PayPal payment form
    Product :

Ad Shares
    Sum :

$50.00
    Processor fee :

3.90%
    Total sum :

$50.00 + ($50.00 / 100% * 3.90% + $0.3) / 0.96 = $52.34

Bir de geri ödeme alırken %2 kesinti olduğunu düşünürsek; $55'ın kesintisi $1.1 olacaktır.

52.34 + 1.1 = $53.44 - $55 = $1.56 Kar.

Kar oranı çok çok düşük kalıyor. Ancak siteye verdiğimiz reklamlardan gelecek olan müşterilerin bırakacakları kar işin içine girdiğinde hesap çok farklı olabilir tabii. Denenebilir ve güvenli bir site olduğunu düşünüyorum. Bu tip siteler uzun yıllar varlığını sürdürebilir ve ödeme konusunda da sıkıntı çıkmaz.
    Mehmin arkadaşımızın tanıttığı siteler güvenilir ve sizi üzmeyecek sitelerdir. Gönül rahatlığıyla üye olabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: redrewil

quote:

bu sitenin mantığı ney ben clixsenseyi biliyorum buda onun gibi ve bide kazanmak için para yatırmak şartmı

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum kazanmak için para yatıracaksanız kesinlikle üye olmayın :)

Çünkü 50 Dolar ile aldığın gelir paylaşımlı paketi sana 55 gün içinde 55 dolar olarak geri veriyor. Buna şu açıdan bakarsanız mantıklı olur, Reklamımı en azından bedavaya yapabiliyorum ;)

Öteki türlü reklamını yapmak istersen gelir paylaşımı açık olmayan paketleri yani sadece site görüntüle hakkı (kredi) da alabilirsin uygun fiyatla ama paran gitmiş olur.

Bence burada para kazanabileceğin tek yol reklam tıklamaları ve referanslarının reklam tıklamaları,

Günlük 7-10 cent arası reklam geliyor ve referanslarının da tıklamalarının %100'ü hesabına geliyor ;)

Ne kadar çok referans o kadar yüksek gelir. Site de yaptığım araştırmalar neticesinde scam olmayacak, kaliteli bir site. Ayrıca ödeme konusunda gerçekten çok şaşırdım çünkü konuyu hazırlarken talep ettiğim para çekimi daha konunun yarısına gelmeden, dakikalar içerisinde hesabıma geldi :)

25 Şubat'ta üye olduğum sitenin sadece kendi tıklamalarımdan ve gelir paylaşımından gelen tutarı aşağıdaki resimde daha detaylı görebilirsiniz.

• Hüseyin Bey,

Açıklamanız ve tavsiyeniz için teşekkür ederim. Sizin yaptığınız gibi ben de her zaman güvenilir siteleri paylaşmaya çalışıyorum.

Yakın zamanda da uzak durulması gereken sitelerin (scam) listesini hazırlamış olduğum mepaidverts sitesinde de paylaşacağım.

Arkadaşlar oradan hangi sitenin güvenilir hangisinin güvenilmez olduğunu takip edebilirler.

Ayrıca Hüseyin Bey'in yaptığı hesapta da gördüğünüz gibi paket satın alımı yaparak kar yapmayı düşünüyorsanız uygun bir yöntem değil :)

Ancak sitenin bedava sunduğu özellikleri bile kullanmak için üye olmanızı tavsiye ederim.

Aşağıdaki resimde açıkladığım özelliği çok kullanışlı olup tamamen ücretsizdir. ;)

Yukarıdaki resimde de gördüğünüz gibi tüm PTC sitelerimizin linklerini tek bir linkte toplayıp başka yerlerde reklamını yapabiliriz.

Ve reklam için verdiğimiz link sabit kalacağı için içindeki referans linklerimizi istediğimiz gibi değiştirebiliriz.

Peki bu ne işe yarıyor derseniz, bize sunmuş olduğu link her açılışında sırayla siteler arasında dolaşıyor. Siz de üye olup kendi linkinizi yapıp deneyebilirsiniz.

Ya da sizler için hazırlamış olduğum linki :http://trafficmonsoon.com/link/9102 deneyebilirsiniz.

Herkese Bol Kazançlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmin -- 25 Ocak 2016; 17:35:18 >

• quote:

Hüseyin Bey,

Açıklamanız ve tavsiyeniz için teşekkür ederim. Sizin yaptığınız gibi ben de her zaman güvenilir siteleri paylaşmaya çalışıyorum.

Yakın zamanda da uzak durulması gereken sitelerin (scam) listesini hazırlamış olduğum mepaidverts sitesinde de paylaşacağım.

Arkadaşlar oradan hangi sitenin güvenilir hangisinin güvenilmez olduğunu takip edebilirler.

Ayrıca Hüseyin Bey'in yaptığı hesapta da gördüğünüz gibi paket satın alımı yaparak kar yapmayı düşünüyorsanız uygun bir yöntem değil :)

Ancak sitenin bedava sunduğu özellikleri bile kullanmak için üye olmanızı tavsiye ederim.

Aşağıdaki resimde açıkladığım özelliği çok kullanışlı olup tamamen ücretsizdir. ;)

Yukarıdaki resimde de gördüğünüz gibi tüm PTC sitelerimizin linklerini tek bir linkte toplayıp başka yerlerde reklamını yapabiliriz.

Ve reklam için verdiğimiz link sabit kalacağı için içindeki referans linklerimizi istediğimiz gibi değiştirebiliriz.

Peki bu ne işe yarıyor derseniz, bize sunmuş olduğu link her açılışında sırayla siteler arasında dolaşıyor. Siz de üye olup kendi linkinizi yapıp deneyebilirsiniz.

Ya da sizler için hazırlamış olduğum linki :http://trafficmonsoon.com/link/9102 deneyebilirsiniz.

Herkese Bol Kazançlar.

Arkadaşlar Bugün sizlere hesabınızın sürekli aktif kalması ve referans gelirlerinden faydalanabilmeniz için ne yapmanız gerektiğini paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmin -- 25 Ocak 2016; 17:37:42 >

• quote:

Arkadaşlar Bugün sizlere hesabınızın sürekli aktif kalması ve referans gelirlerinden faydalanabilmeniz için ne yapmanız gerektiğini paylaşacağım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar son paylaşımımdan 12 saat sonraki bakiyemi ve akif kalan vaktimizi paylaşmak istiyorum.

Burada bir kaç noktaya dikkat çekiyorumi resimde de farkedebilirsiniz. Buyurun;

SİZ DE ÜYE OLUP BUNUN GİBİ KAZANÇLAR ELDE ETMEK İSTİYORSANIZ BURAYA TIKLAYINIZ.

BOL KAZANÇLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmin -- 25 Ocak 2016; 17:39:20 >

• quote:

Arkadaşlar son paylaşımımdan 12 saat sonraki bakiyemi ve akif kalan vaktimizi paylaşmak istiyorum.

Burada bir kaç noktaya dikkat çekiyorumi resimde de farkedebilirsiniz. Buyurun;

SİZ DE ÜYE OLUP BUNUN GİBİ KAZANÇLAR ELDE ETMEK İSTİYORSANIZ BURAYA TIKLAYINIZ.

BOL KAZANÇLAR...

Alıntıları Göster
    Traffic Monsoon sitesi en çok referans kazandığım site diyebilrim. Alınan paketlerle diğer sitelerinize garanti referans kazanabiliyorsunuz.

• quote:

Traffic Monsoon sitesi en çok referans kazandığım site diyebilrim. Alınan paketlerle diğer sitelerinize garanti referans kazanabiliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    eğer referansımız yok ise ve her gün düzenli olarak kendimiz tıklıyorsak reklamlara. Auto surf'e girmemizin bi anlamı yok değil mi ? Yani referansımız yoksa gereksiz bir bölüm diyede düşünebilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: White0F

eğer referansımız yok ise ve her gün düzenli olarak kendimiz tıklıyorsak reklamlara. Auto surf'e girmemizin bi anlamı yok değil mi ? Yani referansımız yoksa gereksiz bir bölüm diyede düşünebilir miyiz ?
    ref:https://trafficmonsoon.com/?ref=evacan Beraber kazanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: evacan

ref:https://trafficmonsoon.com/?ref=evacan Beraber kazanalım

Alıntıları Göster
    bu alanda hiç para harcamadan kesinlikle en çok kazandıran site. siteye yeni üye olmama rağmen 10 doları az önce çektim.

Aşağıdaki linkteki refimle üye olan herkese bana kazandırdığı tutarın yarısını kendi hesabına geri göndereceğim üye olduktan sonra özel mesaj atması yeterli.

https://trafficmonsoon.com/?ref=macnair

• quote:

Orijinalden alıntı: macnair

bu alanda hiç para harcamadan kesinlikle en çok kazandıran site. siteye yeni üye olmama rağmen 10 doları az önce çektim.

Aşağıdaki linkteki refimle üye olan herkese bana kazandırdığı tutarın yarısını kendi hesabına geri göndereceğim üye olduktan sonra özel mesaj atması yeterli.

Arkadaşlar teklifim devam ediyor. Şuan 2 kişiye düzenli geri ödeme yapıyorum. İlgilenen olursa teklifime katılabilir.

• quote:

quote:

Arkadaşlar teklifim devam ediyor. Şuan 2 kişiye düzenli geri ödeme yapıyorum. İlgilenen olursa teklifime katılabilir.

Alıntıları Göster
    sırf meraktan bu sitede dolaşırken üstte mesajı olan mancair in verdiği linke tıklayarak başladım ben de.
    konu başlık sahibi mehmet bey çok çok güzel ve ayrıntılı anlatmış.
    onun anlatımıyla üye olmuş bulundum.
    daha 3-5 gün oldu ama gerçekten inanılmaz çok reklam var.her yerden sağlam bir site olduğunu duyuyorum.

denemekten ne çıkar!

https://trafficmonsoon.com/?ref=sitareden

• quote:

Orijinalden alıntı: sitare_den

sırf meraktan bu sitede dolaşırken üstte mesajı olan mancair in verdiği linke tıklayarak başladım ben de.
    konu başlık sahibi mehmet bey çok çok güzel ve ayrıntılı anlatmış.
    onun anlatımıyla üye olmuş bulundum.
    daha 3-5 gün oldu ama gerçekten inanılmaz çok reklam var.her yerden sağlam bir site olduğunu duyuyorum.

denemekten ne çıkar!

https://trafficmonsoon.com/?ref=sitareden

Alıntıları Göster
    trafficmonsoon ile reklamlara tıkla para kazan. reklam izleme zorunluluğu da bulunmuyor. para kazanmak işte bu kadar kolay. günlük 0,1 dolar. Burdan üye olabilirsiniz.https://trafficmonsoon.com/?ref=yaman02

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.