Şimdi Ara

TRAFFIC MONSOON NEDEN ÜYE OLALIM? BEDAVA ROTATOR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
7.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    refinizle üye oldum mesajda attım ama hiçbir dönüş olmadı
  • White0F kullanıcısına yanıt
    Dedikleriniz kısmen doğru, yalnız şunu da eklememiz gerekir. Eğer 50 Dolara 55 dolar veren reklam paketini satın aldıysanız auto surf e günlük paranızı almanız için tıklamanız gerekmektedir.

50 Dolarlık paket içeriği de Bannerınıza 20 tıklama ve referans sitenize 1000 kredi görüntüleme vermektedir.
  • Para kazanmak için para yatırılan işler genelde dolandırıcılık çıkıyor. Titan zinciri gibi.
    Bir şey daha dikkatimi çekti arkadaş bu siteyi bize çok detaylı şekilde anlatabilmek için baya emek vermiş.

Yorumları okurken çok detaya inmeye gerek duymadım ama yaman0602 nickli kullanıcımız aşağıdaki yorumu bırakmış;

burdan üye olabilirsiniz
    http://wad.ojooo.com/register.php?ref=yaman02
    https://trafficmonsoon.com/?ref=yaman02

Linklerin sonunda ref yani referans yaman yazıyor. Ne kadar çok kişiyi sisteme sokarsan o kadar komisyon alıyon mantığı ile çalışır titan pramidide.

50 Dolar verecem siteye, site bana sonra benim verdiğim paranın 39 Dolarını geri verecek ve ben 39 Dolar kazandım bu ay diyecem, tabi bide günlük girip autosurf diye bir yere de tıkladıysam :)

! Bu açıdanda olaya bakın, yanılıyor olabilirim. İnşallah yanılıyorumdur. Sonraki aylarda bu siteden başkalarının peşinde koşup üye etmeye çabalamadan verdiği paranın fazlasını alan varsa yorum yapsın lütfen.

• whatislove kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bahsettiğiniz gibi bir çok site para çalıp kaybolma yolunda. Bu sitenin mantığı titan zinciri gibi çalışmamaktadır.

50 dolar verip bu ay 39 dolar aldım demekten ziyade reklam paketi satın alıp hem reklamımı yapabiliyorum hem de verdiğim parayı geri alabiliyorum demek daha doğru bir yaklaşım olur.

Uzun zamandır firesiz çalışan bir site. Ben de vakit bulamadığım için artık paylaşımlarda bulunamıyorum.

Bu site aynı zamanda geri ödemesiz reklam satışı da yaptığı için geliri oldukça yüksektir. Bu sebeple size verdiği para siteye koymadığı için uzun zamandır faaliyetlerini sürdürmektedir.

Ben şahsen dediğiniz tarzda bir site olduğunu düşünmüyorum.

İyi günler dilerim.

• Öncelikle Traffic Monsoon, bir PTC sitesidir. PTC ( Paid to Click) demektir. Yani reklama tıklama başına para kazanma anlamına gelir. Genellikle bir reklama tıklama başına 0.02 $ kazanılır. Traffic Monsoon’da da durum farksız. Fakat Traffic Monsoon’da kazanmak garanti. Hiç yatırım yapmasanız bile 2.00 $ ‘ı kısa süre içinde biriktirebilirsiniz. Yatırım yapmak isteyenler siteye 50$’lık yatırım yapıp, %10’luk ek kazanç elde edebilirler. Yani 50$ yatırıp 55$ çok kolay bir şekilde kazanabilirler. Sistem çok basit bir şekilde işliyor. Her gün 10 adet siteye tıklamalısınız. Eğer tıklamazsanız ertesi günün paralı reklamlarına erişemezsiniz.
    Traffic Monsoon’da paralı reklamlar 0.02$, 0.01$, 0.05$ şeklindedir. Günlük rahatlıkla 0.14$ ve yatırımınıza bağlı olarak daha yüksek kazançlarda elde edebilirsiniz. Daha bitmedi. Referans sistemiylede sizin linkinizden kayıt olan bütün kullanıcılardan %10’luk gelir elde edebilirsiniz. Ödemeler gerçekten yapılmaktadır. https://trafficmonsoon.com/?ref=yaman02

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman0602 -- 28 Mart 2016; 15:20:01 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.