Şimdi Ara

Traffic Racer - 3D Endless Yarış Oyunu [Türk yapımı] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
4
Favori
8.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rextr

Peki arkadaşlar, oyuna Türkçe dil desteği ekleyeceğim. 1.3 sürümüne yetiştirmeye çalışacağım.

inşallah
  • Türk bir yapımda neden Türkçe konulmaz gercekten anlamıyorum. Hayır koysan birsey eksik olmayacak ki. Oynayan Türkçe dil destegi var oynamayı bırakıyorum mu diyecek ? Yabancı yapımlarda bile Türkçe artık varken kendi yaptığımız oyunlarda Türkçe olmaması ayıp gercekten ayıp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu gerçekten severek oynuyorum saatlerce oynadığım oluyor. Türkçe dil desteği gelirse çok daha iyi olur. İngilizce olması oyun oynamamızı engellemiyor ama yapımcı Türk iken dilde Türkçe olursa çok daha iyi olur.
  • Helal olsun. Tebrik ediyorum.
    İndirmedim ama yorumlar güzel.

Yılbaşı indirimi bekliyorum. Bence gelişiminiz için bir günlük ücretsiz yapıp güzel yorumları alıp üst sıralara yerleşip ardından ücretli yapmak size götürüden çok getiri yapacaktır.
    Benim düşüncem bu yönde. Tabi siz daha etraflıca düşünmüşsünüzdür.

Ayrıca kendi görüşlerimi belirtmek açısından Türkçe desteğine neden bu kadar takılındığını kesinlikle anlayamıyorum. Anladım milliyetçilik yapmaya çalışılıyor ama çok yersiz, anlamsız, etkisiz bence. Sanki her şeyimiz düzgün, sanki kendimizi dünyaya en etkili şekilde tanıttığımız futbol basketbol takımlarımızda Türk'ten çok yabancı almak için ölüp bitmiyoruz, gollerimizin hepsini Türk'ler atıyor, tüm spor ve olimpiyat milli takımlarımıza bile devşirmeleri almıyoruz, kalkıp iki kelime için laf etmek bana pek mantıklı gelmiyor.

Öte yandan tabi sadece birkaç kelimelik bir oyunken neden Türkçe yapılmadığı sorgulanabilir. Yani sorgulayanlara zaten bir şey demiyorum, kendi fikirlerini açıklıyor herkes. Ama orada da geliştiricinin kendini ve oyununu nasıl ve nereye konumlandırmak istediği ön plana çıkıyor. Geçenlerde japonca bir oyun vardı ve baya da beğeniliyordu, uygulama günlük ücretsiz olmuştu, insanlar burada oyun için ya istediği kadar güzel olsun japoncaysa almam, dil desteği bile olsa almam yazıyordu :) Yani neden zorlanır ki, geliştiricinin ne istediği, ne düşündüğü biliniyor mu ki?

Belki biz de oyun ya da program geliştiriyor olsak aynısını yapacağız, nereden biliyoruz yapmayacağımızı? Yani bekara eş boşamak kolay değil midir zaten hep?

Neyse yazdıklarımdan sonra beni de sorgulayanlar olabilir, ben de Türk'üm, ülkemden ve milliyetimden son derece memnunum ve gurur duyuyorum. Türk bayrağımı evimden eksik etmem, formaya Türk bayrağı yakışmıyor diye taktırmayanlara inat bayrağın daha büyüğü var mı diye bile zorladım. Vatandaşlık görevlerimi seve seve yerine getiririm.

Uygulamada Türkçe desteğinin de olmasını isterim, ancak eğer konulmamışsa da geliştiricinin bir bildiği, bir istediği vardır diye düşünebilirim ve zorlamam.

• Açıkçası çok fazla ingilizceye ihtiyaç olmadığı için fazla önemsememiştim ilk başlarda, fakat bu işlerde yeni olmamdan dolayı piyasayı yeni yeni tanıyorum. Dil desteğinin önemini sonradan farkettim. Bir süredir aklımda bunu gerçekleştirmek. İnşallah bir problem çıkmazsa sonraki sürümde Türkçe'ye kavuşmuş olacağız. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Helal olsun. Tebrik ediyorum.
    İndirmedim ama yorumlar güzel.

Yılbaşı indirimi bekliyorum. Bence gelişiminiz için bir günlük ücretsiz yapıp güzel yorumları alıp üst sıralara yerleşip ardından ücretli yapmak size götürüden çok getiri yapacaktır.
    Benim düşüncem bu yönde. Tabi siz daha etraflıca düşünmüşsünüzdür.

Ayrıca kendi görüşlerimi belirtmek açısından Türkçe desteğine neden bu kadar takılındığını kesinlikle anlayamıyorum. Anladım milliyetçilik yapmaya çalışılıyor ama çok yersiz, anlamsız, etkisiz bence. Sanki her şeyimiz düzgün, sanki kendimizi dünyaya en etkili şekilde tanıttığımız futbol basketbol takımlarımızda Türk'ten çok yabancı almak için ölüp bitmiyoruz, gollerimizin hepsini Türk'ler atıyor, tüm spor ve olimpiyat milli takımlarımıza bile devşirmeleri almıyoruz, kalkıp iki kelime için laf etmek bana pek mantıklı gelmiyor.

Öte yandan tabi sadece birkaç kelimelik bir oyunken neden Türkçe yapılmadığı sorgulanabilir. Yani sorgulayanlara zaten bir şey demiyorum, kendi fikirlerini açıklıyor herkes. Ama orada da geliştiricinin kendini ve oyununu nasıl ve nereye konumlandırmak istediği ön plana çıkıyor. Geçenlerde japonca bir oyun vardı ve baya da beğeniliyordu, uygulama günlük ücretsiz olmuştu, insanlar burada oyun için ya istediği kadar güzel olsun japoncaysa almam, dil desteği bile olsa almam yazıyordu :) Yani neden zorlanır ki, geliştiricinin ne istediği, ne düşündüğü biliniyor mu ki?

Belki biz de oyun ya da program geliştiriyor olsak aynısını yapacağız, nereden biliyoruz yapmayacağımızı? Yani bekara eş boşamak kolay değil midir zaten hep?

Neyse yazdıklarımdan sonra beni de sorgulayanlar olabilir, ben de Türk'üm, ülkemden ve milliyetimden son derece memnunum ve gurur duyuyorum. Türk bayrağımı evimden eksik etmem, formaya Türk bayrağı yakışmıyor diye taktırmayanlara inat bayrağın daha büyüğü var mı diye bile zorladım. Vatandaşlık görevlerimi seve seve yerine getiririm.

Uygulamada Türkçe desteğinin de olmasını isterim, ancak eğer konulmamışsa da geliştiricinin bir bildiği, bir istediği vardır diye düşünebilirim ve zorlamam.

bende katılıyorum yılbaşında bi günlük ücretsiz olsa tadından yenmez

• Bu konuyu görünce direk app store girdim destek şart daha güzelleri için tebrikler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

Bu konuyu görünce direk app store girdim destek şart daha güzelleri için tebrikler hocam

Teşekkürler, yorumlarını bekliyorum.
  • problem illa ki olmazsa olmaz durumu degil, bircok oyun sever oyunlarda turkce diye bagirip turkceyi zorla da olsa bircok oyunda artik koyuluyorsa icimizden birisi basarili bir oyun yazmisken onda da turkcenin olmamasi bana gore talihsizliktir diye dusunuyorum

• türklere destek
  • bu milyar puan yapanlar ne ayak temple run misali oyunun bir hilesimi var? var ise bu hileyi kaldırıp gerçekçi rakamlarla insanların rekabet etmesi daha güzel olur aksi takdirde hadi lenn deyip bırakan arkadaşlar çıkabilir. Bu arada tebrik etmeden geçmek de olmaz good job :)
  • Öncelikle oyunda kacla gidersek gidelim bariyere carpinca hiz bile azalmiyor hatta galiba kombo bile dusmuyor 2 bence onemsiz ama nede olsa turksunuz turkce koyabilirdiniz 3. Su yol daralip genisleyebilir aslinda 4. Oyun guzel basarilarinizin devamini dilerim

• severek oynadıgım oyunlardan biri.en son arabayı aldım ama bu seferde aşırı hızdan dolayı çarpıyorum
  • Oyun güzel görünüyor da. Şimdi JB ile indircez ne bilim kendimi kötüü hissettim. Oyunu yapan arkadaş ne der şimdi bana..
  • Bende satın aldım şimdi ama gercekten türkce dil destegi gelmesi gerek ayrıca yabancı yapımcılar bile türkce dil destegi sunarken TÜRK yapımcımız nasil olurda turkce dil destegi olmadan İngilizce oyun yapar çözemiyorum..

• @koraycug, hile konusunu araştırdım biraz fakat bizim yapabileceğimiz bir şey yok gibi duruyor. Angry Birds, Cut the Rope dahil neredeyse tüm GC'li oyunlarda 2 milyarlı rakamlar var. (Veritabanında integer'ın tutabildiği max değer). Apple'ın buna bir çare bulması gerekiyor.

@udolu1905, bu tarz oyunların hemen hemen hepsinde bariyere 'dokunduğunuzda' oyun biter. Bu da beni sinir ederdi. O yüzden oyuncu bariyeri bıraksın trafiğe odaklansın istedim. Türkçe desteği için uğraşıyorum. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cehili

Türk bir yapımda neden Türkçe konulmaz gercekten anlamıyorum. Hayır koysan birsey eksik olmayacak ki. Oynayan Türkçe dil destegi var oynamayı bırakıyorum mu diyecek ? Yabancı yapımlarda bile Türkçe artık varken kendi yaptığımız oyunlarda Türkçe olmaması ayıp gercekten ayıp.

bencede hadi oyunun isminin Turkce olmasini bosver.. cunku yabancilarda indiriyor sirf biz indirmiyoruz evet belkide dogru yabanci bi isim konulmasi ama oyunun basinda sorar ya english russian ... flan bence Turkce olmaliydi beklyioruz Turkce olmasini kolay gelsin bende son guncellemeden beri pek oynayanadim
  • quote:

@koraycug, hile konusunu araştırdım biraz fakat bizim yapabileceğimiz bir şey yok gibi duruyor. Angry Birds, Cut the Rope dahil neredeyse tüm GC'li oyunlarda 2 milyarlı rakamlar var. (Veritabanında integer'ın tutabildiği max değer). Apple'ın buna bir çare bulması gerekiyor.

@udolu1905, bu tarz oyunların hemen hemen hepsinde bariyere 'dokunduğunuzda' oyun biter. Bu da beni sinir ederdi. O yüzden oyuncu bariyeri bıraksın trafiğe odaklansın istedim. Türkçe desteği için uğraşıyorum. Teşekkürler.

Bariyer olayi beni de sinir eder ama hic yoktan yaptigimiz combo bitse iyi olur diye dusunmustum tabi siz bilirsiniz iyi gunler

• quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

quote:

@koraycug, hile konusunu araştırdım biraz fakat bizim yapabileceğimiz bir şey yok gibi duruyor. Angry Birds, Cut the Rope dahil neredeyse tüm GC'li oyunlarda 2 milyarlı rakamlar var. (Veritabanında integer'ın tutabildiği max değer). Apple'ın buna bir çare bulması gerekiyor.

Bariyer olayi beni de sinir eder ama hic yoktan yaptigimiz combo bitse iyi olur diye dusunmustum tabi siz bilirsiniz iyi gunler

Evet aslında hızı azaltıp, combo'yu bitirmek güzel fikir. Buna bakayım akşam.

• Merhaba arkadaşlar, oyun şu anda SlideDB 2012 yılının en iyi oyunları oylamasında Top 50'de. Oylamanın bitmesine yaklaşık 9 gün var. Siz de Aşağıdaki linkteki "Racing" kategorisinde Traffic Racer için "Vote" tuşuna basarak destek olabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.

http://www.slidedb.com/events/2012-app-of-the-year-awards/top50
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.