Şimdi Ara

Traffic Racer - 3D Endless Yarış Oyunu [Türk yapımı] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
4
Favori
8.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyumu kullandım bi kac gune de satın alacağım basarılarınızın devamını dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satin aldim bende.İniyor suan.Bakalim.

• Ayrica o milyarli skorlari GamePlayer denilen programla yapiyorlar.Haberiniz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Ayrica o milyarli skorlari GamePlayer denilen programla yapiyorlar.Haberiniz olsun

heralde jb ile ?
  • şuan almaya karar verdim . İnş güzeldir sanada iyi çalışmalar bol geliştirmeler. Yalnız oyun dili neden ingilizce keşke bunu daha önce görseydim büyük ihtimal ile almazdım !! bir türk yapımcı olarak Türkçe dil desteğini eklemelisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_ank -- 16 Aralık 2012; 13:53:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Ayrica o milyarli skorlari GamePlayer denilen programla yapiyorlar.Haberiniz olsun

heralde jb ile ?

Elbette.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_ank

şuan almaya karar verdim . İnş güzeldir sanada iyi çalışmalar bol geliştirmeler. Yalnız oyun dili neden ingilizce keşke bunu daha önce görseydim büyük ihtimal ile almazdım !! bir türk yapımcı olarak Türkçe dil desteğini eklemelisiniz

Teşekkürler. Türkçe desteği için çalışıyorum. Tahmin ettiğimden daha çok uğraştırıyor.
    İnşallah ilk güncellemeyle birlikte gelmiş olacak. İyi oyunlar..

Traffic Racer - 3D Endless Yarış Oyunu [Türk yapımı]

Traffic Racer - 3D Endless Yarış Oyunu [Türk yapımı]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 16 Aralık 2012; 17:16:01 >

• Arkadaşlar 1.3 sürümü biraz önce çıktı. Umarım bir sorunu yoktur. Güncelleyenler hızlıca bir deneyip bir problem olup olmadığını yazarlarsa sevinirim.

Değişiklikler şu şekilde:

- Türkçe dil desteği eklendi
    - Araç seçeneklerine tır eklendi
    - Yeni oyun modu: Çift-Yönlü Yol
    - İki yeni skorbord eklendi: Katedilen Mesafe ve Maksimum Kombo sıralaması
    - Çeşitli iyileştirme ve hata düzeltmeler

Ayrıca yeni sürüm için yeni bir video hazırladım. Buyrunuz:

• İlk mesajı yeni ekran görüntüleri ve video ile güncelledim. Bir de türkçe dil desteği bekleyen arkadaşlara tekrar duyurmuş olayım :) ( @mcff, @HoLY.oNE , @regaibyigit. , @[C_a_N_e_R] , @cehili , @emryrgc, @Gurkαn, @mc_karizma ) İyi oyunlar...
  • s.a kardesım su oyunu androıd ıcınde ayarla nolursun hastasıyım ya sahin cok fena yap bıseyler androıdcı kardeslerını sevındır
  • @asilbay34 , android için biraz daha beklememiz gerekecek sanırım. Ana konudan devam edersek daha iyi olur:
    http://forum.donanimhaber.com/m_66273465/mpage_1/key_/tm.htm
  • Ben indirdim oynuyorum.Gerçekten çok güzel bir oyun olmuş.Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 26 Mart 2013; 11:09:39 >
  • multiplayer eklerseniz müthiş olur
  • Oyun süper herkese tavsiye destek olalım
  • Satın aldım bu oyuna bu ücret hiçbirşey bence.Çok ciddi sarıyor para kasmakta zorlanıyorum biraz ama onun için emek vermek bile eğlenceli.ip5te oynuyorum şuana kadar gördüğüm bir bug yok.Olursa pm ile dönüş yaparım.
  • android için konuşuyorum yol gözükmüyor, ilerisini görsek daha iyi olurdu.

ayrıca kamera çeşitleri eklenebilir, arabanın içinden, üstünden vs vs vs gibi

ellerine emeğine sağlık başarılar.
  • @rextr hocam oyunu masaüstü bilgisayarlar içinde çıkartabilir misiniz acaba?Telefon kaldırmıyor bu oyunu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.