Bildirim
Traffic Rider
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dün denedim hoşuma gitti. Yalnız oyun başladığında orta çizgide oluyoruz ya, hiç hareket ettirmezsek uzun süre bir şeye çarpmadan gidiyor. Buna bir çözüm lazım. :) -
Oyun çok zevkli gerçekten. Yalnız grafik seçme kısmını kendimiz ayarlayabilsek bir de ipadlerde görüntü çok iyi yalnız iphone5'e anti-aliasing eklense çok daha iyi olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 26 Aralık 2015; 18:13:51 > -
@der ve gider , teşekkürler. Evet öyle bir sıkıntı var ama çok uzun gitmek pek mümkün deil çünkü tır ve kamyon geliyor eninde sonunda :)quote:
Orijinalden alıntı: Scorpioleo
Oyun çok zevkli gerçekten. Yalnız grafik seçme kısmını kendimiz ayarlayabilsek bir de ipadlerde görüntü çok iyi yalnız iphone5'e anti-aliasing eklense çok daha iyi olacak.
@Scorpioleo, teşekkürler. iOS platformunda oyunun hangi cihazda olduğunu anlayabildiğimiz için, grafik ayarını otomatik yapıyoruz. iPhone5s'ten itibaren grafik "yüksek" olarak ayarlanıyor. Anti-aliasing haricinde başka detay ve efektler de aktif oluyor, o yüzden iPhone5'te akıcılığı kaybetmemek için orta seviyede bıraktık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 26 Aralık 2015; 19:24:25 > -
Helal sana Soner. Traffic Racer oyunundan sonra bir de motor usulü gelmesi ve ücretsiz olması filan çok güzel ama hepsi bir kenara bu devirde halen iOS 6 uyumlu bir uygulama yapmış olman takdire şayan.
Oyunun ilk versiyonu olduğu için ufak tefek hatalar olması normaldir. Önemsememek lazım, yeni güncellemelerle zaman üçinde çok daha iyi olacaktır kuşkusuz.
Eline, emeğine sağlık. -
Traffic racer a baya şeyler katmışsınız gerek kariyer modu gerek 3d oynama imkanı gerekse yolun kenarından geçen tren v.s ve grafikler
Gerçekten yapımcıya bakmasam ubisoft gibi bir firma yapmış derdim . Bu türde çok oyun var fakat hiçbirinin oynanış fiziği bu kadar iyi değil . Ve cocuk oyunu gibi
Tekrardan tebrik ediyorum Soner Bey :) -
Gamepad desteği gelirse çok iyi olur -
@MuratbanK, @flowerhorn, teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: AYavasci
Gamepad desteği gelirse çok iyi olur
@nosae , MFi controller desteği bir sonraki sürümde yapılacaklar arasında. -
Çok güzel olmuş. normal arabayıda böyle kamera açısıyla sürebilseydik daha güzel olurduquote:
Orijinalden alıntı: rextr
@MuratbanK, @flowerhorn, teşekkürler.
@nosae , MFi controller desteği bir sonraki sürümde yapılacaklar arasında.
Alıntıları Göster -
oyun baya güzel. ücretsiz olması ayrı bi hoş bunu yapanların Türk olması daha da ayrı bi hoşquote:
Orijinalden alıntı: Hatsune Miku
Çok güzel olmuş. normal arabayıda böyle kamera açısıyla sürebilseydik daha güzel olurdu
Alıntıları Göster -
Trailerden çok etkilendim gayet güzel olmuş. Android için sabırsızlıkla bekliyorum, umarım aksaklık çıkmaz. Sizin gibi başarılı yerli oyun geliştirenleri gördükçe insan mutlu oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: MotosikletPilotu
oyun baya güzel. ücretsiz olması ayrı bi hoş bunu yapanların Türk olması daha da ayrı bi hoş
Alıntıları Göster -
Baba efsane olmuş eyvallah :) Allah yolunuzu açık etsin. -
-
-
destekliyoruz oynamasak bile indiriyoruz, mantığıyla indirdim baya oyuna sardım ya la :Dquote:
Orijinalden alıntı: rextr
Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için.
Alıntıları Göster -
Oyun tamamıyla mükemmel olmuş.quote:
Orijinalden alıntı: yokyere
destekliyoruz oynamasak bile indiriyoruz, mantığıyla indirdim baya oyuna sardım ya la :D
Alıntıları Göster
Oyun bitiminde skor ve kazanılan paranın hesaplandığı ekrana toplam paramızı da ekleyebilir misiniz? Her seferinde ana menüye dönmek biraz zor oluyor. -
Eline sağlık, traffic racer ı da çok severek oynardım bunuda çk sevdim açıkcası. Fakat tek birşey söylemek istiyorum, traffic racer da dönmek için ekranın sağına ve soluna basıyorduk ortaya basınca fren oluyordu. burda solda kalmış tek parmakla ikisinede basmak zor geldi. bence bunu dikkate almalısın.quote:
Orijinalden alıntı: WorthGamer
Oyun tamamıyla mükemmel olmuş.
Oyun bitiminde skor ve kazanılan paranın hesaplandığı ekrana toplam paramızı da ekleyebilir misiniz? Her seferinde ana menüye dönmek biraz zor oluyor.
Alıntıları Göster
-
Elinize sağlık bağımlısı oldum böyle oyunları Türk'ler yapınca gururlanıyor insan -
Ben sizi Traffic Racer'ın ilk sürümünden bu yana takip ediyorum ve diyeceğim şudur ki o oyunun üstüne çok şey koymuşsunuz. Gerçekten oyun çok keyifli ve çok güzel bir yapım olmuş. Zaten review'lara baktığımızda sonuçlarınızı da aldığınızı görebiliriz. Gerçekten sizi can-ı gönülden tebrik ederim, elinize sağlık.quote:
Orijinalden alıntı: badgoblin
Elinize sağlık bağımlısı oldum böyle oyunları Türk'ler yapınca gururlanıyor insan -
Abi android için bi an önce bekliyorum hemen çıkartın çatladık bu 1 hafta
Benzer içerikler
- nss kumar hilesi
- nss para hilesi ios
- fps oyunları
- en çok oynanan oyunlar
- para kazandıran oyunlar
- forza street
- iki kişilik online oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X