Şimdi Ara

Traffic Rider (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
12.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: --kemal--

quote:

Orijinalden alıntı: rextr

Öncelikle teşekkürler herkese. Oyun haftaya android'e geliyor arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa.

@--kemal-- , o sorunu biz de yeni farkettik, bir sonraki sürümde düzelecek. Yüksek kombo'lardayken kısa süre içinde yüksek skorlar aldığınızda oluyor. Örneğin 30x kombo'dayken yarım saniye içinde 2-3 tane makas atarsanız, vs.

Traffic racer'a da araç içi görünüm tarzı yapma imkanınız varmı acaba?
    Ailecek traffic Rider'ı oynuyoruz çünkü traffic racerdan sonra bu araç içi görüntü daha güzel olmuş.
    Hocam bi de bu reklam olayı çok can sıkıcı olmuş sanki insanları zorla reklam satın almaya sokuluyor yada oyundan soğutuyor diye düşünüyorum.Özellikle motorla oyunda sürerken yukarda çıkıyor.

İnterneti kapatip oynayin mis gibi reklamsiz. Yada 3g acin whatsapp tan mesaj vs gelicekse ama oyunun 3g kullanimini kapatin. Ben hep oyle oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 9 Ocak 2016; 15:23:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ailecek traffic Rider'ı oynuyoruz çünkü traffic racerdan sonra bu araç içi görüntü daha güzel olmuş.
    Hocam bi de bu reklam olayı çok can sıkıcı olmuş sanki insanları zorla reklam satın almaya sokuluyor yada oyundan soğutuyor diye düşünüyorum.Özellikle motorla oyunda sürerken yukarda çıkıyor.

Traffic Racer'da bunu yapabilmek için 40+ tane aracın içini modellemek lazım. Bu da yakın gelecekte pek mümkün değil.

Yukarda çıkan "banner" reklamlar oyun başlayınca kayboluyor normalde. Ama bazen nedense kapanmayabiliyor. Bu sorun sadece iOS sürümünde var. Siz de oyundaki bütün hataları bulmuşsunuz maşallah :)

• quote:

quote:

Traffic Racer'da bunu yapabilmek için 40+ tane aracın içini modellemek lazım. Bu da yakın gelecekte pek mümkün değil.

Yukarda çıkan "banner" reklamlar oyun başlayınca kayboluyor normalde. Ama bazen nedense kapanmayabiliyor. Bu sorun sadece iOS sürümünde var. Siz de oyundaki bütün hataları bulmuşsunuz maşallah :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar,

Oyunun iOS sürümü mükemmel grafiklere ve oynanışa sahip iPad Air 'da. Bugün ise google play'de olan Traffic Rider : Multiplayer diye oyunu indirdim zuuck games olması lazım hatırlamıyorum. Başlar başlamaz 2-3 video reklam izledim, sonra reklam çıktı, oyuna girdim ve direkt çıkıp sildim. Oyun nedense başkası taradından kısa süre içerisinde klonlanmış çin malı çakması gibi geldi nedense.Gerçekmi klon mu bilmiyorum ama iOS ve Android versiyonu çok farklı. Telefon LG G2, otomatik ayarlar yüzünden mi oldu bilmiyorum fakat Asphalt 8'de kasmayan bir telefon.

Öneriler;

1) Ayarlar kısmına detaylı grafik ayarları menüsü getirilip Unity'de var olan ayarları koyabilirsin ki bu çok işime gelir.
    2) Gerekirse uygulama ilk birkaç gün video-ads dışında reklam göstermesin bu çok sinir bozucu bir durum.
    3) Windows store 'a gelmesi çok iyi olacaktır.
    4) Motor havaya kalktığında kamera az daha yükselirse çok iyi olacak.
    5) Başka yok. (:

• Şuan telefonumda kurulu 2 oyundan biri ve son derece keyifli. Tebrikler hocam.
  • quote:

Öneriler için teşekkürler ama bir çoğu dışardan kolay görünüp oyunun alt yapısını ciddi zorlayacak şeyler. Traffic Rider için daha yolun başı. Güncellemelerle alınacak daha çok yol var.

"Soldan sür" seçeneği ingiliz ve japonlar için. Çift yön modunda trafik soldan akıyor. Hile yok malesef :)

Hayır var :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bugün gelirmi android'e ? Bu arada arkadaşlar bildiğiniz hilesi varsa söyleyin oyun gelişsin.
  • OYUN ANDROİDE GELDİ!!!!
    10 indirme var şuan
     Traffic Rider

• Evet android sürümü çıktı. Yanlışlıkla taklitlerini indirmeyiniz. Yapımcı ismine dikkat ediniz. Windows Phone sürümü için çalışıyoruz halen. Teşekkürler.

Buyrun: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skgames.trafficrider
  • Hocam oyunu denedim, olunce toplam paramizi alt koselere yazdirabilirsiniz oralarda banner falan yoktu yanlis hatirlamiyorsam.

Yanlis anlamayin ama cogu kisi banner onermiyor ve birkac yerde admobtan falan banner in kalkacagini duymustum. Kaldirsaniz cok daha iyi olur bence.

• rextr kullanıcısına yanıt
    sen geçtin mi bilmiyorum ama 60 saniyede 30 araba solla bölümü çok zor bir de yol çift yönlü bir çok oyuncunun oyunu o bölümde bırakma durumu var ben pes ettim mesela.o bölüm en azından güncelleme ile tek yön yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

sen geçtin mi bilmiyorum ama 60 saniyede 30 araba solla bölümü çok zor bir de yol çift yönlü bir çok oyuncunun oyunu o bölümde bırakma durumu var ben pes ettim mesela.o bölüm en azından güncelleme ile tek yön yapılabilir.

Ben onu geçtim hocam kolaydı :) motorunuz düşükse yüksek güçlü motor alın veya yükseltin

• quote:

Orijinalden alıntı: AoE_Bsrn

quote:

Ben onu geçtim hocam kolaydı :) motorunuz düşükse yüksek güçlü motor alın veya yükseltin

benim o bölüm için 9 altınım gitti 10 tane video izledim bi türlü olmuyor .motorun bulunduğu bölge de tam olarak traffic racerdaki gibi belli değil karşıdan gelen araba çat diye vuruyor.en azından üstten bakış olsaydı belki geçerdim.motor olarak da 15 seviyenin motoru var daha ne olsun.

• quote:

quote:

quote:

benim o bölüm için 9 altınım gitti 10 tane video izledim bi türlü olmuyor .motorun bulunduğu bölge de tam olarak traffic racerdaki gibi belli değil karşıdan gelen araba çat diye vuruyor.en azından üstten bakış olsaydı belki geçerdim.motor olarak da 15 seviyenin motoru var daha ne olsun.

diğer yönden gelen araçları da sollamayı deneyin hocam ben öyle geçtim. Diğer türlü bizle aynı yönde giden araçlar az denk geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 13 Ocak 2016; 20:25:16 >

• arkadaşlar androidte bu oyunu oynayanlar bana pm atabilir mi motorları benim gmail adresime aktaracaz sıfırdan sıkıcı oluyor :) ya da aynı oyun trafik racer için de geçerli
  • Gerçekten oyun çok güzel olmuş yaptığınız işin hakkını veriyorsunuz..
  • 40 sn de 20 araç sollamak da nedir arkadaş. Çok zorlaştı oyun racer motorum var ama geçilmiyor. Sıkıldım valla

• quote:

Orijinalden alıntı: knaqsikoloph

40 sn de 20 araç sollamak da nedir arkadaş. Çok zorlaştı oyun racer motorum var ama geçilmiyor. Sıkıldım valla

O görev kolay hocam ben çok kolay geçtim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: knaqsikoloph

40 sn de 20 araç sollamak da nedir arkadaş. Çok zorlaştı oyun racer motorum var ama geçilmiyor. Sıkıldım valla

O görev kolay hocam ben çok kolay geçtim

28.görev hocam. Nasıl geçilir ki. Zaten araçlara yaklaşmak 10 sn alıyor. Kalan 30 sn de de 10 araç geçemiyorsun. Motorum da 55000lik olan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynamaya androide çıktığı gün başladım ellerinize sağlık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneygunloven -- 17 Ocak 2016; 10:32:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.