Şimdi Ara

Trafik Cezalarına SON ! Hayalet Sprey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
23.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kocaballi

ben size daha etkili bir yöntem söyleyeyim, hem paranız da cebinizde kalır.

kurallara uygun araç sürün...

• Almancası olan incelesin pek yararlı bir bilgi değildir anti mobese olarak geçer parlaklığından dolayı görünmez oluyor yasal değildir türkiyede daha yok planın altına ince bir folyo giydirildiğinde mobese aşırı ışık verdiğinden dolayı görünmüyor

http://www.kennzeichen24.de/product_info.php?cat=18&info=p39_3M---Saison-Kennzeichen---Komplettset.html&XTCsid=2966fff4f9234b437c8e39f061f20ebc

• quote:

Orijinalden alıntı: set

Aynaya cd asın, radara karşı çok etkili...

• quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

itiraf et,amaç paylaşmak değil biri bulursa ben de faydalanayım mantığı değil mi?
  • Bizim ülkedeki sistem nasıl bilmiyorum ama yabancılardaki gelişmiş sistemi hiç bişey kandıramıyor malesef. sprey falan hikaye. Güvenlik kameralarında belki işe yarayabilir ama yurtdışındaki gibi DSLR kullanan hız kameralarında malesef hiç işe yaramıyor :)
  • zaten türk'ün aklı böyle şeylere çok iyi çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 8 Mayıs 2012; 1:48:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

discovery Channel'de Mythbuster programında denemesini yaptılar. Ürünlerin hiç biri işe yaramıyor.. Boş yere paranızı kaptırmayın..

Evet ben de izlemiştim,buraya videosunu koyacaktım ancak bir türlü o bölümü bulamadım nedense.

İşe yaramıyor gerçekten.
  • Sprey bilinen birşey, biz fotoğraf çekerken kullanıyorduk bir ara. Sadece flaş ışığında etkili. Yani bizdeki flaşsız radarlarda ve edslerde hiçbir işe yaramaz.
  • haber bu aralar çok revaçta ama herkes kurallara uyarsa bu tip durumlara gerek kalmaz
  • Plaka kapatici daha kolay.. Plakaligin alt kismi birazcik daha genis oluyor kumandadan basiyosun o kucuk motorla kumas vs cekiliyor plaka onune
  • Dün haberlerde izledim.

Sprey kullanıldığında boya türevi olmadığından plakayı kapatmıyor yani çıplak gözle anlaşılmıyor.

sadece kızıl ötesi ve flash kullanılan kameralarda parlama yaptığından okunamıyormuş.

Hatta internette bunun satışını yapan kişinin sayfasınıda gösterdiler

Emniyet konunun takibinde...
  • Bu konu başımıza iş açar, insanları yasa dışı yöntemlere sevk ediyor. Düşündümde uygun gelmedi. Bunları yapmaya gerek yok, hız yapmassanız problem olmaz. Kilitleyelim, bir süre sonrada silelim en iyisi...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.