Şimdi Ara

Trafik cezasını vergi dairesi göremiyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta trafik cezası yedim.
    Ceza e-devlette görünüyor.

Bugün vergi dairesine gidip erken ödeme indiriminden yararlanayım dedim.
    Veznedeki kişi borcunuz görünmüyor internetten beyanla ödeme yapabilirsiniz dedi.

Ama benim kredi kartım yok elden nakit ödemek istiyorum.
    Vergi dairesinden başka neresi görür bu cezayı erkenden ödemek istiyorum.
    Çünkü internet vergi dairesine geç düşüyor onu beklersem %25 erken ödeme indirimini kaçıracağım.

• banka hesabından da ödeyebilirsiniz diye biliyorum. Mobil / İnternet uygulamasından.
  • tebligat bekleniyordu en son bildiğim kadarıyla, tebliğ tarihinden itibaren 15 gün değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var ama ben mobil bankacılıktan girdiğimde maliyede borç kaydı bulunmamaktadır diyor. Kendin bilgileri gir diyince de ödeyeceğin tutarı kendin giriyorsun. Ne kadar ödeneceği falan belirsiz. Yani biz hepsini ödeyeceğiz sonra gerisi iade mi olacak yoksa yüzde 25i biz hesaplayıp düşecek miyiz anlamadım. Bilen bir arkadaş aydınlatabilir mi?
  • Sorunun cevabını buldum.
    www.turkiye.gov.tr
    Beyanla Trafik Para Cezası Ödeme
    https://www.turkiye.gov.tr/gib-intvrg-beyanla-trafik-para-cezasi-odeme

Bu sayfaya gidiyorsun, sonra e-devlet ceza sorgulamada gözüken yerde tutanak no sunu bu linkteki yere yapıştırıp hesapla diyorsun, sonra da kartınla online ödeyebiliyorsun

• Cezanın size tebliğ edildiği tarihten itibaren 15 gün içerisinde %25 indirimli olarak ödeyebilirsiniz. Ceza size yakında posta ile ulaşır, o tarihten itibaren 15 gün hakkınız var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.