Şimdi Ara

Trafik sigortası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar Asya nostalji125 motorum var 2015 model aldığımda sigortaya 437 TL vermiştim şuan motorda kaza,bela vs. yok bu temmuz ayında sigorta artar mı azalır mı bilgisi olan var mı ? Yaş 34

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genel olarak sigortalar zamlanmış durumda büyük ihtimal geçen sene ödediğinizden daha fazla çıkacaktır.
  • Geçen yıl 100tl ye yapılan sigorta bu yıl 530 tl.
    motor 2015 mondial 150 KT.

mİSLİYLE HARAM ZIKKIM OLSUN DÜZENİ KURANLARA
  • Şimdiden araştırmaya fiyat sormaya başlayın. Temmuza kadar zamanınız var. Aksi takdirde bir sürpriz sizi bekliyor olabilir. 437x2 gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Şimdiden araştırmaya fiyat sormaya başlayın. Temmuza kadar zamanınız var. Aksi takdirde bir sürpriz sizi bekliyor olabilir. 437x2 gibi.

Neye göre diyorsunuz bunu insanların aklını karıştırmayın varsa kesin emin bilginiz su sebepten zorunlu sigorta 2kat daha pahalanacak diyin yerlerde 2000tl lık motor için 1000tl veren olmuş.. Ben sordurdum il ilce sigortanın sahibinin kaza yas durumuna göre çıkıyor bana yaklaşık 500tl denildi Bursa Nilufer deyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Şimdiden araştırmaya fiyat sormaya başlayın. Temmuza kadar zamanınız var. Aksi takdirde bir sürpriz sizi bekliyor olabilir. 437x2 gibi.

Neye göre diyorsunuz bunu insanların aklını karıştırmayın varsa kesin emin bilginiz su sebepten zorunlu sigorta 2kat daha pahalanacak diyin yerlerde 2000tl lık motor için 1000tl veren olmuş.. Ben sordurdum il ilce sigortanın sahibinin kaza yas durumuna göre çıkıyor bana yaklaşık 500tl denildi Bursa Nilufer deyim

Kafa karıştıran ben değilim sigorta şirketleri ve devlet. Ben nerden bileyim ne kadar sigorta primi çıkacağını kendi motorum dahil bilmiyorum. Gerçek şu ki geçen sene 125TL ödediğim prim bu yıl 300TL oldu. Yani fiyatlarda anormal artışlar var. Bunun üzerine araştırmanız gerektiğini söyledim. Sizin de belirttiğiniz gibi yaşa plakaya vs faktörlere göre 2000TL lık motora 1000TL prim çıkabiliyor. Kimse sebebini açıklayamıyorken bunu benden beklememeniz lazımdı. Ben de sizin gibi motosikleti olan bir kullanıcıyım. Sorduysanız mesele yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.