Şimdi Ara

Trafik Sigortası Artışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

geçen sene 160 tl ödediğim sigortaya bu sene 250 tl isteniliyor, çoğu firmada da durum aynı. 1 sene içerisinde şükür, kaza, ceza vs gibi bir durum da olmadı. zamlardan vs.. bu kadar artış normal mi? yoksa geçen sene yanlış vermiş olma ihtimali var mıdır acentenin...

• Aracı sıfır aldıysanız ve plaka çıkmadan sigorta yapıldıysa, bu durum olabilir. Benim de başıma geldi aynı durum oradan biliyorum. Bu durumda sigorta acentenizi arayıp plakanın poliçeye işlenmesini isterseniz, plaka işlendikten sonra düşük teklifler geliyor.
  • geçen sene 500 e yakın ödedim en düşük. senesi geliyor bakalım ne çıkaracaklar. plaka 34
  • Farklı firmalardan teklif alın, özellikle yeni firmalar (pek adı sanı duyulmamış) iyi rakamlar verebiliyor.
  • Ailemizde bir aracı kardeşimin üstüne yaptık yaşı 26 . Abovvvv fiyatı görmen lazım. Dedik, adam mı öldürdük... 30 yaşın altı sigorta ve kasko parasına ev alırsın yani :)))
  • gecen sene dusuk olan trafik sigorta ucretleri arttirildi. neymis zarar ediyorlarmis..
  • Aynen başka açıklaması olamaz. Ayıptır söylemesi 570 TL ye kasko yaptırdım hasarsızlıktan dolayı -6 yıl şükür.
    Zaten ruhsat , il vs gibi değişim olmadığından zam tek açıklaması.
  • geçen sene 180 tl ödediğim sigortaya bu yıl 400 lira ödedim, küçük bir kazadan dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01018

geçen sene 180 tl ödediğim sigortaya bu yıl 400 lira ödedim, küçük bir kazadan dolayı.

Baya fark etmiş geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerkesMemnun

quote:

Orijinalden alıntı: 01018

geçen sene 180 tl ödediğim sigortaya bu yıl 400 lira ödedim, küçük bir kazadan dolayı.

Baya fark etmiş geçmiş olsun.

Benzer durum bende de olmuştu. Güya sigorta yaptırıyoruz. Hiçbir Anlamı kalmıyor böyle. Hem araç hasar kayıtlı oluyor hem de harcadıkları parayı seneye tahsil ediyorlar. Cebinden yaptırsan daha karlı çıkıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bombar Dıman kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle...
  • Geçen sene 230a yaptım dün 175e yeniledim. Istanbul.

• ilk arabamda bu yıl 508 tl ödedim.
  • 550 tl de ben verdim ilk (Ankara)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.