Şimdi Ara

Trafik sigortasinda tavan fiyat uygulamasi ve iade(Tavan Belli Oldu) Uygulama 12 Nisanda Basliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
41
Favori
14.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim de 7. basamak ama indirim falan yok. yüzde 0 yazıyor, neden indirim görünmüyor, cevabını bulan yazarsa sevinirim. yada basamak falan hikaye, kaza yapanla yapmayanı ayırmak için uğraşmaktansa herkese bindirdiler fiyatı.
  • DemonLeecher kullanıcısına yanıt
    6 dan 5 e düşmüş 1 basamak gerilemiş işte. Basamak ne kadar yuksek o kadar iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha üste para istemesinler biz ona da razıyız :)
    geçen sene de güya sigorta primleri ucuzluyordu
    bu dediklerini olsa çoğu firma iflas eder
    ülke artık cek cak larla yaşıyor
  • Takip...
  • Takipte kalalım. Teşekkürler konu için.
  • Benim de 5. basamak %10 indirim ile Cuma gününden itibaren geçerli olacak şekilde trafik sigortası yaptırdım 850 liraya. Bakalım alabilecek miyiz iade.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

geçen sene 450'ye yaptırmıştım. bu sene 900tl verdim. seneye 1500'ü bulur gibi.

hocam o nasıl oluyor. 4 senedir axa,ya yaptırıyorum.geçen sene 750 gibi fiyattı.poliçeyi atmasam tam yazrdım fiyatı
    bu sene ise 585.58 liraya yaptırdım.kazanız falan mı oldu
  • donanımhaberiçin D kullanıcısına yanıt
    yok hocam 5 "1 sene hasarsızlık indirimi" manasına geliyor ama ben 2016 da kaza yaptığıma göre 2017 de 3. yani "1 sene önce hasar alan" gurubunda olmam lazım. Deme ki üzümü ye bağını sorma bedava peynir yalnızca fare kapanında olur derler
  • Mesaj bulunsun

• 2 sene önce 50tl di(halk)
    geçen sene 210tldi (ziraat)
    bu sene en düşük 290tl (ziraat)
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

hocam o nasıl oluyor. 4 senedir axa,ya yaptırıyorum.geçen sene 750 gibi fiyattı.poliçeyi atmasam tam yazrdım fiyatı

Uyduruyor :)

Bu arada bizim tarife 4

Takipte kalalım.
  • ayın 30 unda trafik sigortamız biticek. bir kaç gün bekleyip indirimli fiyattan yapsak diyoruz. mantıklı mı sizce?
  • quote:

quote:

kaza oldu evet. fiyatın bu kadar çok çıkmasına şaşırdım.
  • abuzet A kullanıcısına yanıt
    tarihi geçince yüksek fiyat veriyorlarmış diye duymuştum. Bence risk almayın en kötü bozdurup yararlanırsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: munchausenbyproxy

tarihi geçince yüksek fiyat veriyorlarmış diye duymuştum. Bence risk almayın en kötü bozdurup yararlanırsınız

30-40 lira fark eder gibi sormaniz lazim ama

• quote:

Orijinalden alıntı: abuzet

ayın 30 unda trafik sigortamız biticek. bir kaç gün bekleyip indirimli fiyattan yapsak diyoruz. mantıklı mı sizce?

1 gün bile geçse aylık %5 ceza farkı ödersiniz. poliçe bitimi hafta sonuna gelirse pazartesi günü yaptırmanız gerek. poliçenin 2. ayı ceza farkı böyle %5 şeklinde artarak gidiyor.
  • quote:

quote:

quote:

kaza oldu evet. fiyatın bu kadar çok çıkmasına şaşırdım.

gecmis olsun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk araba olduğu için; Temmuz 2016 da 1400 trafik sigortası ödededim. Nasıl iade alabilirim?
  • takip.
  • umarım faydası olur, yani sözde indirim yapacaklarsa bunların bi anlamı olmaz.

ben geçen temmuzda 960 TL ödeme yaptim. 2 yıl önce 450 TL şimdi fiyatı 1500 TL yapip bu tavan deyip sizin hasarınız yok şukadarda indirim aliyorsunuz deyip bana 1000 liradan kitlerlerse sigortayı dedigim gibi hiçbir anlamı olmaz.

Valla arkadaşlar kusura bakmayinda şu son yıllarda hiçbir gelişme halkın faydasına olmadı. bunda da pek umutlu degilim. umarım yanılırım da bu sigorta soygunculuguna dur derler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.