Şimdi Ara

Trafik Şube Gbt Sorgulaması ve Askerlik Sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sıkıntısı olan arkadaş gelirse anlatırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

sıkıntısı olan arkadaş gelirse anlatırım

Sayende mesajlarımı editledim, sıkıntısı olan gelsin senden "sandığın" bilgileri alsın...

• e-rose kullanıcısına yanıt
    itiraf et işin gücün yok burda zaman öldürüyorsun zaman öldürürkende çokta bilmediğin bir konuda insanları gereksiz geriyorsun değil mi ?Senin gibi burda birçok tip var ve insanlar artık sizler yüzünden burda yazmak istemiyor.
  • quote:

itiraf et işin gücün yok burda zaman öldürüyorsun zaman öldürürkende çokta bilmediğin bir konuda insanları gereksiz geriyorsun değil mi ?Senin gibi burda birçok tip var ve insanlar artık sizler yüzünden burda yazmak istemiyor.

Kimin nereye neden yazacağı, yazmayacağı beni bağlamaz, ilgilendirmez... Kurallar dahilinde ben istediğimi istediğim kadar yazarım buda seni ilgilendirmez... Bu konu üzerinde sana kanun, yönetmelik, uygulama hakkında destan yazarım ama değmez... Sen bu konunun en iyisini biliyorsun "zannederek" di mi?

Derdi olan için bilgilendirmeyi yaparsın artık, kolay gelsin...
    boşver burayı kirletme pm attın cevabını verdim sen ordan devam et.
  • quote:

boşver burayı kirletme pm attın cevabını verdim sen ordan devam et.

Hata bende, seni insan zannederek pm attım özür dilerim...
    bende hata sana burdan hala cevap veriyorum.arka plandan kurtarırım diyorsun olmuyo burdan çamura yatıyorsun
  • Parmak izini enbasta aliyor zaten sonra dosyani inceleyip hersey hazir oldugunda sana bir evrak veriyor ustunde tckimlik no fln yaziyor baska bir birime yolluyorlar.orda gbt bakilip evrakin ustune aranmiyor muhuru basiyor.sonra tekrar evrak islemlerine gidiyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ehliyeti aldım beyler

Gbt sorgulaması olmadı. 3 saatlik işlem ve sıra beklemenin ardından işlemler bitince 1 saat sürmedi almam.

• Ehliyeti aldım beyler

Gbt sorgulaması olmadı. 3 saatlik işlem ve sıra beklemenin ardından işlemler bitince 1 saat sürmedi almam.

• BaDRuLe kullanıcısına yanıt
    bakaya artık suç olmaktan çıktığı için gbt de çıkmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: krts42

bakaya artık suç olmaktan çıktığı için gbt de çıkmaz..

nasıl yani suç olmaktan çıktı? benim bildiğim asker kaçağı durumuna düşenler gbt de çıkıyor? :S

kaynak varsa link alabilir miyim?
  • BaDRuLe kullanıcısına yanıt
    kaynak benim hocam adliye personeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krts42 -- 7 Nisan 2014; 21:15:15 >
  • Ehliyetini almaya gittiginde oarmak izini alicaklar sen giderken her ihtimale karsilik ogrenci belgesi gotur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakaya durumda iseniz kesinlikle çıkar ben 2 ay önce pasaport başvurusu yaptığım sırada polis nezaretinde askerlik şubesine götürüldüm. 15 gün süre verdiler evraklarımı hazırlayıp teslim olmam için. okul öğrenci belgemi göndermediği için tecilim yapılmamış sonrasında hallettim. Ve ogün şube söyledikleri son değişiklikten sonra trafik çevirmesinde bile gbt ye baktıklarında aynı prosedür uygulanıyormuş....
  • Gecen otelde bana tutanak tuttular. 15 gun icinde sevk islemelerimi baslatmam icin. Askerlik subesine gittim 3.800 tl para cezasi cikti. Islemlerimi baslattim ama buyuk ihtimalle gitmeyecegim. Bu durumda bakaya kalmis olacam. Teslim olmadigim taktirde Savcılığa suc duyurusunda bulunacaklar. Fakat mahkemeler ceza vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ehliyeti aldım arkadaşlar 7 nisanda. Bakalım artık az da şans işi. Şu okul bitsin tek başka bir şey istemiyorum. Gerekirse en kötü yerde yaparım askerliğimi ama önce okulu bitirmem lazım benim için bambaşka bir meseleye dönüştü okul mevzusu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.