Şimdi Ara

Trafikte 3 beyazdan uzak durun. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
10.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şirkette en alt pozisyonda olup egosunu trafikte tatmin edenlerin arabası bunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Hocam cidden öyle özel servise bakım vs için uğradığımda mutlaka birkaç 159’a denk geliyorum. Kilometreyi geçtim ama bakıyorsunuz şiir gibi arabayı küfür eder gibi kullanmışlar cidden insan üzülüyor. Dörşemeler leş sağı solu kırık dökük halde çok gördüm Vakti zamanında bir tane sıfır alıp tertemiz kullanabilseydim diyor insan

Makyaj isteme nedenim Q2 gelmiş olması (Giulietta’da var ve gayet hoşuma gidiyor bir mekanik kilit asla olamaz ama yine de faydası var ) sonrasında ağırlık azaltılması ve şanzımandaki iyileştirmeler. Brembo fren sistemi de standart oldu deniyor ama saydığım özellikle ilk iki yenilik daha cezbedici geliyor bunlardan

Dediğiniz makyajla beraber donanımların kısıldığını bilmiyordum. Birkaç ilanda makyajlı Dist. Plus’larda farların halojen olduğunu, koltukların elektrikli ve ısıtmalı olmadığını gördüğümde herhalde Dist. bu araç ilan yanlış açıldı diye düşünmüştüm
    Valla hocam bizim millet arabaya bakmıyor eşşeğe biner gibi biniyor, yurtdışı youtube videoları falan izliyorum adamlar 300.000km yapmış araba sanırsın showroom aracı. Bizde 100.000km'de aracın cılkını çıkarıyorlar millet de o yüzden yüksek kilometre araçtan kaçıyor, onlar da haklı.

Q2 olayını zamanında mekanik kilit zannediyordum meğer kontrollü bağımsız fren yaparak patinajı engelliyormuş, yine de karlı zeminde falan işe yarar diye düşünüyorum. Brembo fren sistemi de var evet, benim diskler balatalar da bitik, komple brembo ile değişecek, bulabilsem brembonun delikli disklerinden taktırayım diyordum ama bulamadım. Ayrıca makyajlılarda çift pistonluymuş fren diye duydum ama daha söküp bakmadık gözümle görmeden birşey diyemem.

Distinctive Plus dediğimiz full + full olması gereken pakette bile bazı şeyleri opsiyonel tutarak maliyeti azaltmaya çalışmışlar. Bizim distribitörlerin çakallığı başka birşey değil. Distinctive Plus olup Bose ses sistemine sahip ağzına kadar dolu olan araçlar da var, bendeki gibi halojen farlı çakma Distinctive Plus olanlar da var. Zaten Progression-Distinctive ve Distinctive Plus diye 3 tane paket yapmışın, hala malzemeden çalıyorsun en dolusunda bile, tam bizim distribitörlere yakışacak iş.

Sizin Giulietta 1.8TBi mi bari.

Konuyu da biraz dağıttık ama forumdur olur böyle şeyler.

• Diablo kullanıcısına yanıt
    nadir insanlardansin dostum, trafikte saygıyla selamlıyorum arabanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford Focus'u da ekleyebiliriz listeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: CryptOsmaN

nadir insanlardansin dostum, trafikte saygıyla selamlıyorum arabanı
    Eyvallah hocam bi sellektörünüzü alırım.
  • Fiat tayfasinda sıkıntı var evet. Mesela Linea, egea, Doblo. Ama bizim Palio tayfasinda öyle sıkıntılı araç kullananlara pek denk gelmedim. Aynı şekilde bravo, Brava, punto tayfasinda da pek sıkıntı çıkaranlar olmuyor.

Yok hocam nerde 1.6 MJ Son 2 yıldır baya biniyordum yılda rahat bi 25.000 kilometrem olurdu yeni yeni ayda 800-1000 civarlarına inebildim Yoksa niyetim hep 1.4MA-170'lik versiyonlardaydı. Birazda şansa kadere tam aradığım gibi hem spor paketli hem kırmızı derileri olan tek araçtı sitede onun da etkisiyle pek kaçırmak istemedim Ama hemen hemen her gün 159 ilanlarına bakıyorum bu illet zehir gibi işledi sanki içime

• quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Yok hocam nerde 1.6 MJ Son 2 yıldır baya biniyordum yılda rahat bi 25.000 kilometrem olurdu yeni yeni ayda 800-1000 civarlarına inebildim Yoksa niyetim hep 1.4MA-170'lik versiyonlardaydı. Birazda şansa kadere tam aradığım gibi hem spor paketli hem kırmızı derileri olan tek araçtı sitede onun da etkisiyle pek kaçırmak istemedim Ama hemen hemen her gün 159 ilanlarına bakıyorum bu illet zehir gibi işledi sanki içime
    Hayırlısı olsun güle güle kullanın aracınızı gönül isterdi 1.75TBi olsun yürüsün gitsin ama.. İçinizde 159 hevesi var madem, inşallah istediğiniz gibi bir araç denk gelir de alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: cileli_sofor

Bu araçların ayna görüş açıları cok dar yan şeriti net olarak göremiyolar. Dacianın her modelini ekleyebilirsiniz bu standarta.Tabi bu dediklerim anayolda sağ/sol şerit geçişlerinde geçerli. Diğer anayola çıkış kavşak vs tamamen kendi hayvanlıkları.
    Kesinlikle doğru.

Bende Lodgy kullanıcısıyım.

Daha geniş açıyla görebilmek için yan aynaları mümkün olduğunca dışa ayarlıyorum ama yinede yetmiyor.

Bazı durumlarda aynayı bırakıp kafamı çevirerek bakmak zorunda kalıyorum.

• Çakal araçları.

• Dobloyu unuttun herhalde, hele Osmanlı tuğralıysa duble uzak duracaksın.
    Teşekkür ederim Hocam. Size de ağız tadıyla kazasız belasız binmek nasip olsun İnşallah

• İlla beyaz olacaksa Beyaz F30 tehlikeside oldukça fazla. Ardında estorili takip ediyor bu tehlikeyi zaten . Trafikte 3 beyazdan uzak durun.
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Dostum yalnış anlama geçmiş olsun ama videoyu izledikçe gülüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  •  Trafikte 3 beyazdan uzak durun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EFF95B10

Dostum yalnış anlama geçmiş olsun ama videoyu izledikçe gülüyorum.
    Cana bir şey gelmedi gülebilirsiniz ama bana çarpan araç metrobüs yoluna bariyeri yıkıp dalsaydı işin rengi değişirdi allah korudu
  • Kuş serisi denmiş ama duramayacağı mesafede önüne çıkmazsanız gayet güzel anlaşabilirsiniz. Asıl tehlike KIRMIZI KİBRİT KUTULARI.

• quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

kaç kaç kaç
    Şu trafikte osmanlı turası olan arabaların %95'i maganda gibi araba kullanıyor. Bu itemi gördümmü en az araya 3-5 araba koymaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phbfmv

En tehlikelisi kuş grubu, onun dışında fiorino doblo clio gördümmü hemen yol veririm
    Sen nasıl like almazsın yaa, şimdiye kadar yapılmış en doğru tespit senin ki halbu ki... Kuş grubunu gördün mü kenara çekilip saygıyla eğilmek lazım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagun@

Kuş serisi denmiş ama duramayacağı mesafede önüne çıkmazsanız gayet güzel anlaşabilirsiniz. Asıl tehlike KIRMIZI KİBRİT KUTULARI.
    Şahine doğana binipte adam gibi araba kullananı görmedim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.