Şimdi Ara

Trafikte 3 beyazdan uzak durun. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
10.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bluerdem

Ford Focus'u da ekleyebiliriz listeye.
    Ve de mondeo.. BMW özentisi çakal sürüş styla guaranteed..
  • Araba modellerinden ziyade arabaya yapılan eklemeler, bence kimden uzak durulması gerektiğini daha çok belli ediyor. Çakma xenon, gereksiz açılan sis farı, haddinden fazla karanlık film, bonus olarak tampon tampona gidilen trafikte selektör yapan akıllılar :)

Tabi günümüzde şirket aracı kullanan tuhaf tipler trafiğin içine ediyor, servis şöforleri ve bunlar trafiği mahvetmek için kafa kafaya yarışıyor. Tabi zirvede taksiciler var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dokker doblo ford connect ve beyaz filo araçları başı çekiyor
  • Beyaz sedan araba gördün mü sağa sinyal ver dur kahve molası ver sonra yola devam et. Akıl sağlığın için daha önemli.

• ben artık tırlardan daha çok korkuyorum ,her sene daha çok sayıda tır görür olduk
    gerçi hiçbir araba beton mikserleri kadar tehlikeli değildir ,ambulans ve itfaiye araçları bile o kadar aceleci değiller
    betonun insan hayatından değerli olduğunu anlıyorum sayelerinde
  • Cakalın cakal oldugunu aynadan bakınca anlıyorum hissediyorum yol veriyorum neme lazım uzak gitsin

Arac markası model söyleyemem cünkü her aracla bu maganda insan olamadıklar cıkabiliyor

• 1 le az makas atmadik

• xkrc kullanıcısına yanıt
    Şahin doğan kullanıp yaşı 40+ olan biri e46 veya civic apaçilerinden bin kat daha iyidir.

• Çözüm olarak ülkemize bu beyazlardan getirmeliyiz. Bizim derdimize yine beyaz derman olur.
    Trafike sevgi, saygı ve hoşgörünün temsilicisi Kenworth W900.
     Trafikte 3 beyazdan uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showstopper41 -- 12 Aralık 2018; 9:0:3 >
  • Bizde beyaz Fluence vardı sattık ama siz yine de benden uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 12 Aralık 2018; 17:30:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagun@

Şahin doğan kullanıp yaşı 40+ olan biri e46 veya civic apaçilerinden bin kat daha iyidir.
    yaw hehe 40+ demişsin neyle neyi kıyas ediyorsun şahin doğana binen 40+ yaşında ki adamla bahsettiğin arabalara binen gençleri mukayese etmen bile komik.
  • fiorino ve tepee ciler unutulmuş
  • Güzel bir konu, trafikte kişi kendini belli ediyor zaten hareketlerinden.Abuk subuk hareketler yapan birisi olunca aman diyorum başıma bela olmasın .iktirsin gitsin.
  • Fotodaki araçlar tehlike ama 34 oldukları sürece. 34 hariçleri normal gibi orta direk aileler biniyor zaten. Benim çekindiğim araçlar kuş serisi. Aynada falan görürsem şerit değiştirir veya frene basarım direk önüme geçsin diye. Durmuyorlar çünkü. Hayatımda 1 kez kuş serisi otomobil kullandım, 98 Model Doğan SLX idi, kasisten geçeceğim yavaşlayayım dedim baktım araba durmuyor. Neden durmuyor meğer frene fazla basmışım araç kızaklıyormuş farkında değilim. Son kasa VW Polo'lar da sıkıntılı. 1100 KG araca 1.6 dizel 90 hp motor takılınca uçak hissi yaratıyor muhtemelen.
  • dacia kullananların tamamında sıkıntı var.

şirket olarak kullananlar hepten canavar.

bir de emekli tayfası alıyor. bunlar da şoförlükten bihaber. ne ayna kontrolü var, ne ters yön ne de kırmızı ışık bilirler. sadece ve sadece gidecekleri yere odaklanmışlar.
  • xkrc kullanıcısına yanıt
    “Şahin’e doğana binip de adam gibi kullananı görmedim” diyen sensin çekirge, ben kıyas etmedim ki bişeyi. 40 yaşındaki adam gibi kullanır sen de görmüş olursun.

Zaten takıldığın yer bile saçma olmuş ben tofaşçılar melek demedim ki onları aratan B segment kırmızı acemi arkadaşları kastettim. Sen nereye gittin.

Canın polemik istiyorsa o ayrı ver gazı gelsin bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lagun@

“Şahin’e doğana binip de adam gibi kullananı görmedim” diyen sensin çekirge, ben kıyas etmedim ki bişeyi. 40 yaşındaki adam gibi kullanır sen de görmüş olursun.

Zaten takıldığın yer bile saçma olmuş ben tofaşçılar melek demedim ki onları aratan B segment kırmızı acemi arkadaşları kastettim. Sen nereye gittin.

Canın polemik istiyorsa o ayrı ver gazı gelsin bakalım.
    Ne dediğini bilmeyen malumun birisin 40 yaşıni geçmiş her insan belli bir olgunlukta kullanır arabayı sahine dogana laf ettirmem der gibi 40+ yaş diye sivrilen beyin sensin, ben sahine dogana binipte adam gibi kullananı görmedim zoruna gittiyse beğenme.

• Bende oyumu transitten yana kullanıyorum. İstisnasız o arabaya binen cehennemi yaşatıyor resmen. Gerçekten çok güçlü araba.

Bütün şoförleri mi aynı olur dönemeçte filan gördüm mü yol veririm 😄

• Bence bu konuda kimse tırların eline su dökemez. Ha bide taksicilerin yol verme davası var.
  • Bunlar hava civa. Ben BMW gördüm mü kaçıyorum. %100 trafik canavarı. Gece 1 de E-5 de hangi beyin gelip sağlayıp önüme kırar anlamıyorum.

Kadın gördüm mü direk frene basarım. Bazen bmw süren kadın görüyorum hemen geri geri uzaklaşıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.