Şimdi Ara

Trafikte Chery kalmamış çünkü hepsi pert! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her zaman çevreme başta olmak üzere, bahsi geçen her yerde çin malı araçlardan uzak durmak gerektiğini belirtmiştim..

Millete ucuza lüks araç aldığını sandı, bir deri koltuk, elektronik klima vs. görünce.. Heleki ucuza SUV görünce hepten tav oldu..

İnşallah en az zararla herkes kurtulur bu döküntülerden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarinca

Trafikte Chery kalmamış çünkü hepsi pert!

Araç aveo sanırım.

edit: almanlarda alfabe değişikliğine gitmiş.

http://www.gammaxbicycle.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDream -- 8 Haziran 2013; 1:52:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

quote:

Araç aveo sanırım.

Belki 1000 defada bir defa olacak bir şey meydana gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

quote:

Araç aveo sanırım.

Belki 1000 defada bir defa olacak bir şey meydana gelmiş.

Araçların büyük çoğunluğu bu hale gelecektir. O bölgede tampondan başka engel yok arkası cam suyu kabı falan olması lazım.

• Tekerleğe başka bir açıdan vursa bisiklet devrilir.
    Ama öyle bir yerden vurmuş ki hem bisiklet tekeri yola tutunmuş hem de tam dikine yemiş kuvveti.

• sıfır aracım olsun, ilk sahibi ben olayım, sıfır kokusu olsun mantığı ile ucuza alınan araçlar bunlar.
    aldığın gibi 10-15 bin tl değer kaybeden
    kronik sorunları bulunan
    kazada içinden sağ çıkıp çıkılmayacağı belli olmayan araçlardır.
  • Tata lar nasıl ? Özellikle Telcoline kamyonetleri sıkça görüyorum.Dağ,taş kullanıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

bir aracı bilerek perte çıkarmak için gidip bir yerlere çarpmak yürek ister, heleki bu araç çin malıysa

Ondan vazgectim ortada haksiz kazanc var haram olur bence

• quote:

Orijinalden alıntı: isiciter150

Hafta sonu bir markanıın bayisindeydim. Bayi hem chery hemde farklı bir markaya hizmet veriyordu. Serviste ufak bir gezintiye çıktım ve servisteki tüm araçlar chery markaydı ve önden darbeliydi. Genelde Alia ve Tiggo marka araçlar vardı. Bana garip gelen hiç arkadan darbeli araç yoktu hepsi anlaşmış gibi önden darbeliydi ve perte çıkarmak için rapor tutuluyordu. Sanırım birileri bu araçlardan kurtulmak için kasıtlı olarak bu araçları çarpıyor olabilir mi? Zaten bu araçlar inanılmaz pahalıya satılıyor bir de perte çıkartıp kaskodan paralarını geri alıyorlar. Burda büyük bir vurgun söz konusu gibi geldi bana

sonra niye artıyor bu kasko fiyatları deriz

• 2010 model Chery kimo sahibiyim. Aracı görenler sıfır mı aldın diye soruyorlar. Hiçbir yerinde dökülme yok. Piyasada en eskileri 2009 model. Bilmem 5-10 sene sonra durumu ne olur. Kilometre bakım haricinde servise gitmedim. Yorum yapanların içinde kullanan varsa ve araçtan memnun değilse bilmek isterim.
  • @flyer_mig

tata telcoline berbat bir arabadır motorları sorunlu ama zamanla cozmus olablirler belki. İlk çıktıgı yıllar sureklı yolda kalan modellerini göruyordum.

Ama tatanın yeni araçları avrupa kalitesinde. Tata kendini cok geliştirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isiciter150 -- 10 Haziran 2013; 1:35:50 >
  • Benim aracım da Chery, ben oldukça memnunum. Aracımla kaza da yaptım, o an resmini çekmek aklıma gelmedi çünkü forumlarda bu kadar gereksiz önyargının olduğunu bilmiyordum. Benim aracıma yaklaşık 80 KM hızla Motorsiklet çarptı, aracımın sadece sis farı kırıldı. İnsanlar binmediği araca sırf Çin malı dile önyargı ile yaklaşıyorlar. 2 yıldır kullanıyorum, benim aracım hala tık demedi, en ufak bir arıza yapmadı. İnsanları yanlış ve gereksiz yönlendiriyorsunuz. Chrey Tiggo ile Peugeot aracın kafa kafaya çarpıştığını gördüğümde Chery almaya karar verdim ben. İşte benim de şüphelerim o andan itibaren yok oldu. Çünkü Peugeot'un içine bakmaya bile o an gönlüm el vermedi. Chery'den inenler ise küçük hasarlarla atlatmıştılar kazayı.

Chery marka araç almayı düşünenler, insanların sadece lekelemek amaçlı yorum yazdıklarını unutmasınlar. Çünkü bir çoğu bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayı seviyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Tata lar nasıl ? Özellikle Telcoline kamyonetleri sıkça görüyorum.Dağ,taş kullanıyorlar

taş ocağında kullanılırken gördüm dozere yakıt ikmali için arkasından tırmanıyordu ben defenderle girmezdim oraya o derece

• çin markası arabaya bedava verseler binmem. gider getz alırım daha günveli gerçekten. kaportası pamuk helva, sütunları çubuk kraker resmen. yanılmıyorsam howsafeisyourcar sitesinde okumuştum. o jip sanılan zımbırtıyla 50km ile yapılan bir kazadan sağ veya hafif yaralı kurtulma şansı sadece %15 yazmışlardı.
  • ya agalar ıyı hosta bu kadar dandık olamaz dıyorum kendımce bı bakıyorum chery nıche marka gemı gıbı gorunen arabayı 2500 km de satısa cıkarıyolar.

ben en cok bunu merak edıyorum

neden hemencık satısa cıkarıyosun barı bın abı bıraz
  • Çok isabetli tespitler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

bunlar 2010 civarı cherry tiggo 5 ler için yzılmuş hocam.

onlar çok kalitesizdi.

şimdi iyi yatırım yapmış diyorlar kalite olarak yükseltmiş çıtayı.

• WaRToX kullanıcısına yanıt

Hocam 2 sene garanti süreleri dolunca yenileri de göreceğiz bakalım tarih gerçekten tekerrürden mi ibaret  Trafikte Chery kalmamış çünkü hepsi pert! 

• khanstern kullanıcısına yanıt
    Yenileri 5 sene 150.000 km garantili hocam.

Hem çok km yapanın aracı 5 sene garantide kalıyor hemde az km yapanın yıl bazında aracı garantide kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 22 Eylül 2023; 16:8:10 >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Hocam senin bu chery satışından zararın var sanırım 10 senelik konuyu bile bulup çıkarmışsınız 😁

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.