Şimdi Ara

trafikte yasadigim akil almaz olay (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mclaren Honda

quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

800cc olunca noluyor tek şeritli yolu komple kaplıyor mu çekil biraz sağa geçsin işte suç sende kusura bakma.

100 cc de olsa 1600 cc de olsa yol vermem evet yol benim ve vermem orada ben gidiyorum ve yol benim haksiz oldugum durum haraket cekmek sadece onun disinda bi durum yok kenara cekince hhayatimi riske atttirmam cekersen kenara bile bile ustune suruyor itler

Merak ediyorum sikisik trafikte araclarin arasindan da geciyor musun? Ve geciyorsan da bunun da kurallara aykiri oldugunu biliyor musun?

Konuyla uber baglantili yaklasim

Evet über bağlantılı, sen burada tek şeritte gitmeye ısrar ederek kurallara uyuyorsun madem trafikte niye uymuyorsun diye sorarlar adama kendin de söylüyorsun inadına yapmışsın tehlikeye atmak istemiyorsan çek kenara geçsin otomobil arkasından gidersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Archimert

quote:

quote:

quote:

quote:

800cc olunca noluyor tek şeritli yolu komple kaplıyor mu çekil biraz sağa geçsin işte suç sende kusura bakma.

100 cc de olsa 1600 cc de olsa yol vermem evet yol benim ve vermem orada ben gidiyorum ve yol benim haksiz oldugum durum haraket cekmek sadece onun disinda bi durum yok kenara cekince hhayatimi riske atttirmam cekersen kenara bile bile ustune suruyor itler

Merak ediyorum sikisik trafikte araclarin arasindan da geciyor musun? Ve geciyorsan da bunun da kurallara aykiri oldugunu biliyor musun?

Evet über bağlantılı, sen burada tek şeritte gitmeye ısrar ederek kurallara uyuyorsun madem trafikte niye uymuyorsun diye sorarlar adama kendin de söylüyorsun inadına yapmışsın tehlikeye atmak istemiyorsan çek kenara geçsin otomobil arkasından gidersin

Uymadigimi nerden biliyosun on yargiki cocuk arkamda tutmak daha saglikli çünkü gecerek riske atamiyor

Blok! on yargililarla isim olmaz!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Archimert

quote:

quote:

quote:

quote:

Uymadigimi nerden biliyosun on yargiki cocuk arkamda tutmak daha saglikli çünkü gecerek riske atamiyor

Blok! on yargililarla isim olmaz!

Bloklarsan blokla lan. Bunu okumak için de bloğu kaldıracağından eminim, hadi yallah

• Ehliyetini yeni almis belli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafik canavarları yorumlardan belli oluyor.

1. Tek şeritli bir yolda motor diye arkadan gelene yol vermek zorunda değil, trafikte motorda araç muamelesi görür.
    2. Madem trafik kurallarından söz ediyoruz 80 ile giden bir aracın dibine yanaşmakta kurallara aykırı bkz. takip mesafesi

Ayrıca ne acelesi varmış? Hastası mı var? Hastası olan kişi durupta geri dönüp laf etmez. Ekstra olarak yolun hız limiti nedir? Çevre yolu değilse 50 ila 90 arasında değişir hız limitleri, eee bu durumda 80 ile giden bir aracı sıkıştırmak mantıksız
  • Şu motorcuların şu triplerine de hayranım. Tek şerit yolmuş, 3 şerit yolda yılan çizmeyi de iyi bilirsiniz sonra aynaya bak kardeşim derler bide.
  • tamponu kıça dayayarak yol istenmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne desek boş tamam kardeşim yol senin.

Evet senin kafandaki insanlara ne desek bos kenara cekilmis kurallar geregi yol benim ve sucum yok

Biraz sağa geçsen kadına yol versen ölecek misin? Karşında kadın olduğu için bu kadar atar yapmışsın bi adamına çat da bakalım o zaman

Karsidan araba geliyor yol tek seritli koy yolu biras kenara gelsem araba gecmeye burnunu sokacak ve beni yoldan atacak . Bunu dusunmek cok zor olmasa gerek ille altyazi ile soylemek ben nerden bileyim aynadan kadin mi erkek mi oldugunu ? Birde kadin diye bu kadar atarlanmissin diyor merak etme sahine binene de yol vermedim ustume kirip durdu cikti arabadan bende ciktim hamle yapacakti bende kafa atma fakei attim ( kafamda kask full techizat ayagimda bot ) sahinci abimiz geri adim atti senle mi ugrascam diye merak etme kadin diye degil kadin oldugunu bile bilmiyordum

Aferim trafik magandası kardeş yol verme kafa at arkamda değişik giden bi tip olunca frene basıp tamponu ödetmeyi adet edinmiş biri olarak umarım karşıma çıkarsın

Bu arada yukarıları tekrar oku bi sen haklısın zaten tüm dh trafik kurallarını ve tek şeritli yolu bilmiyor kutladım seni

• Motor kullananlara o kadar gicigim ki.

He kardesim he, yolda en orta seritten gidersiniz, trafik oldumu emniyet seridi kullanirsiniz.

Birsey oldugundada motor sucsuz, karesim dun yolda giderkeno kargocular nasil gidiyor, pirt sagimdan pirt solumdan, ben kafasini cevirsem arabanin ucacaklar.

Istanbul motora uygun bir sehir degil, motorcular Istanbulda surebilecek kapasiteyede sahip degil. Her seferinde sovmekten yoruldum.

• Makas atanlar, trafik olunca emniyet şeridine girip emniyetini tıkayanlar yazmış yorumlarını yine

Siz makas atınca bir şey olmuyor da motor atınca mı suç oluyor? Ne zaman duydunuz motorun emniyet şeridini tıkadığını? Tabi o kadar trafikte bekleyince yediremiyorsunuz.

Paris'te motorların ışıkta en öne geçme hakları bile var. Doğru düzgün motor kullandıktan sonra gerisi fasa fiso, ayrıca o bahsettiğiniz kuryeleri sevmeyen bir çok motorcu var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.