Şimdi Ara

Trafikte yaşadığım saçma olay ve hesaplaşma... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Iyi yapmissinda
    Senin sol şeritte neişin var
    Gitsene kardesim sağ seritten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla keyfim yerine geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

Iyi yapmissinda
    Senin sol şeritte neişin var
    Gitsene kardesim sağ seritten.

Hocam o yol kamyonlar tarafından çok kullanılıyor, belli aralıklarla sola atıp sağa geçiyordum. Bu vatandaş geldiği sırada solu kapatacak şekilde gitmiyordum, arkamda belirir belirmez selektör yaptı bende zaten daha yaklaşmadan sağa atıyordum. Yani yoksa nerede duracağımı nerede gideceğimi biliyorum...
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Anladim.
    Tekrar gecmis olsun.
    Sizi solluyan arac marko ve modeli nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

Anladim.
    Tekrar gecmis olsun.
    Sizi solluyan arac marko ve modeli nedir?

Honda civic hocam, fb7 kasa kodu oluyor sanırım
  • Gerçekten çok sevindim. Ağzını burnunu kırdım deseniz bu kadar sevinmezdim.

• Çok güzel olmuş.O yol gerçekten sıkıntı.Bazı yerleri 2 şeritli.En sağda kamyonlar gider sol şeritten de 80-90 gitmek sıkıntıdır.(!) Arkadan 150 ile falan gelen olur.Yol vermemiz lazım değil mi

Kurtul köyünden sonra rahatlıyor yol Dürdaneyi çıkarken 3 şerit oluyor.
  • Bu tarz hikayelerin sonu hep hüsranla bitiyordu genelde. "Adam küfretti.elim ayağım boşaldı, bir şey diyemedim, yumraklaştık, adamda mor halkalar oluştu" vs... Bu çok dehşet bir şey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264

Bu tarz hikayelerin sonu hep hüsranla bitiyordu genelde. "Adam küfretti.elim ayağım boşaldı, bir şey diyemedim, yumraklaştık, adamda mor halkalar oluştu" vs... Bu çok dehşet bir şey...

Hocam karşımdaki adamın söylediklerine aynı tarzda cevap versem, ya ben onu ya o beni döver orada gereksiz bir şekilde mevzu uzardı. Bende bir huy vardır yanımda kızarkadaşım, ailemden birisi olduğu zaman ekstra sabır gösterebiliyorum. Tabi onlar olmayınca herkese atlayıp zıplamıyorum :) Fakat normale nazaran daha sabırlı ve sakin kalabiliyorum.
  • tşk ederiz hocam.eline koluna saglık.şikayet etmekten korkmayin.
  • Sende haklı degilsin 300 metreden selektoru gorup saga gecmek neden bu kadar zor oldu.90 ile sol seriti sag serit bosken işgal etmek neden ??

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: archerman11

polise tam olarak ne dediniz ki 5 dakika sonra geldi?

Hocam ben elemanın yanına gidip tekrar aracıma dönerken hemen aradım, yeğenimi arabadan indirip benzinlik marketine girdik yeğenimi lavaboya götürdüm, biraz oyalandık tekrar araca dönerken polisin geldiğini gördüm.

Zaten ben konuştuğumda Kurtul adında köyün orada çevirme oluyor ve oradan geldiklerini söylediler. Bursa'da yaşayan arkadaşlar orayı az çok bilir.

Polise aracın plakasını verdim, olayı anlattım ve bulunduğumuz yeri tarif ettim. Onlarda ilgileneceğiz dedi, teşekkür edip kapattım.

Selamlar
    Polislerle bir animi da ben anlatayim.

Bundan yaklasik 4 sene once, is arkadaslarimla beraber Eskisehirden Istanbula donmek icin yola ciktik.
    Hava kararmaya baslayinca aracin farlarinin yanmadigini farkedip bir benzinciye girdik. Benzinciden iki adet ampul alip orada ampulleri degistirdim ve yola tekrar ciktik.

Hizimiz cok degil , 95-110 arasi giderken sag tarafta onu bize donuk parketmis bir polis araci gorduk. Zaten yavas gittigimiz icin radar panigi de yasamadik.

Bu polis araci arkamizdan hizla gelip isiklarini yakti. Biz de saga cekip ne oldugunu anlayamadan beklemeye basladik.

Polis_ Iyi aksamlar beyefendi, ruhsatinizi alabilir miyim?
    Ben_Tabi ki buyrun, rutin kontrol herhalde.
    Polis_Arka stop ve park lambalariniz yanmiyor,bu sekilde trafikte ilerlemenize izin veremem. 2km ileride oto elektrikcisi var.Beni takip edin lutfen.
    Biz_Sok :)

Neyse gittik elektrikciye. Meger o anda aracin tum aydinlatma sistemi gitmis fakat biz sadece farlar gitti diye dusunduk. Arka tarafa bakmak hic aklimiza gelmedi.

Elektrikci, tamamdir memur bey halledilebilir,beklemenize gerek yok diyerek polise bilgi verdi.
    Polis de yanimiza gelip ruhsati verdi, gecmis olsun iyi yolculuklar diyip yanimizdan ayrildi.

Su tarihte su yolda su saatte bizimle ilgilenen polis arkadaslara tesekkur ederim diye bir mail atmayi cok istedim ama firsat olmadi bir turlu.

Boyle insanlara can kurban.

Eskişehir'den İstanbul'a değilde sanki Frankfurt'tan Münih'e giderken olmuş gibi okudum.

Bu şekilde ilerlemenize izin veremem, beni takip edin Lütfen diyen polis memuru.
    Abi bunun beyni yanmış demeyip arızayı çözen, beklemenize gerek yok şeklinde polise bilgi veren elektrikçi.

"O esnada fırıncı Hans fırından çıkmış sıcacık ekmekler ve alp dağlarında otlayan ineklerden sağdığı sütten yaptığı kaşar peyniri ile usulca yanımıza yaklaştı"

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.