Şimdi Ara

Trafo merkezi topraklaması için yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar,herkese selamlar.Beyler okulda bir proje aldımki sormayın gitsin daha doğrusu hoca verdi.Başlıkta da görüldüğü gibi trafo merkezi topraklaması.Yahu ne beter bir konudur bu be nette aradım tam bir sonuç alamadım sonra online veritabanları derdime derman olamadı.Bende dedimki"olum bir de forum donanım haberi deniyem".İnşallah bir sonuç alırım.Alamasamda şimdiden bu yazıyı okuduğunuz için teşşekürler.

• Kardeş Ben Topraklama çok hazırladım ama şimdi akademik seviyede nasıl anlatayımki sana anca uygulamasını anlatabilirim bu da senin işini görmez şimdi senin hoca hesaplamalarını ister kusura bakma senin için kaynak araştırcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: murad4433

Kardeş Ben Topraklama çok hazırladım ama şimdi akademik seviyede nasıl anlatayımki sana anca uygulamasını anlatabilirim bu da senin işini görmez şimdi senin hoca hesaplamalarını ister kusura bakma senin için kaynak araştırcam

Çok sağol birader gerçekten teşekürler
  • Trafo merkezi dediğin.... Orta gerilimden branşman alan bir fabrika ve/veya işletmeye ait "Trafo merkezi topraklamasımı?"
    ,Yoksa bir mahalle ve/veya ilçenin Güç trafo merkezi topraklaması mı?
  • OG transformator merkezi için topraklama olacak abi.Aslında ne kadar bilgi olursa kadar iyi olur
  • Bir fabrikanın dağıtım trafo merkezine de OG trafo merkezi denir....
    Bir ilçenin OG dağıtım merkezine ise OG güç dağıtım merkezi denir .... Hangisi
  • Birader OG trafo merkezi topraklaması aslında yani bir fabrikanın OG trafo topraklaması
  • MSN gir... Mesaj attım... MSN gir göndereyim... Autocad yoksa edin ve kur CAD dosyası da gönderecem...
  • çok sağol vallaha ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvedui -- 14 Aralık 2005, 0:10:30 >
  • Bende pm attım...
  • Forum da bir mutlu son daha :Arvedui
  • Merhabalar, aynı hesaplamalar bana da lazım, yardımcı olabilecek biri var mı? Teşekkürler.
  • şalt tesisi topraklaması istiyorsan topraklama ağı kullanılır.Sverak schwatzyöntemleri ile hesaplamalar istiyorsan işin bayağı uğraştırır söyliyim.

İsa hocanın (isa ilisu) topraklama dökümanlarını bul.Genel olarak şalt sahası topraklamasında IEEE std 80e göre yapılır.ingilizcen varsa bunu incelemeni tavsiye ederim.okulda şalt tesisi topraklaması ile proje yapmıştım ama kaybolup gitmiştir.Biraz araştırman gerek armut piş ağzıma düşten ziyade...ben mesela Haydarpaşaya gidip adapazarındaki bir indiricimerkezin projesini alıp araştırma yapmıştım.Takıldığın yer olursa sorabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gor_kem_

Merhabalar, aynı hesaplamalar bana da lazım, yardımcı olabilecek biri var mı? Teşekkürler.

Trafo topraklaması mı? istiyoorsun ...Gördüğün gibi o mesaj 2005 yılına ait o zamandan bu zamana onlarca kişiye yüzlerce proje vgönderdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutelb -- 7 Eylül 2011; 23:47:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.