Bildirim
TrakKulüp - Traktör, Tarım Ekipmanları ve Çiftçilik Kulübü (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Üstteki arkadaşın koyduğu resimdeki traktörlerin iskoç olanından bizim köyde var.Fakat ingilizleri daha iyiymiş.
Bizdede bir ara 82 model Fiat 480 traktöründen vardı. -
Bizdede 98 orjinal kabin 285 S var
75lt mazotla 22 dekar yer sürüyor (6saatte) :s içiyor şerefsiz -
Ben türkiyenin en büyügü ve avrupadada ön sıralarda olan CASE ve NEWHOLLAND başta olmak üzere bir çok traktör firmasına orjinal kabinlerini yapan yarış kabinde çalışıyorum. Kabinler hakkında sorularınız olursa her zaman yardımcı olmaya calışırım. CNH yani case newholland italya fabrikası sadece bizden her ay belirli miktarda kabin almakda hicde azımsanacak bir miktar degil .. ayrıca türk traktor fabrikasıda hemen hemen bu seviyelerde. MAlum kriz dönemi ama yakında hersey toparlar :) bu kadar traktoru kim alıyor anlamıyorum :) kabinlerle ilgili sorularınız olursa yardımcı olurum veya kabin istEYENE
http://img515.imageshack.us/my.php?image=14112008307le7.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saydam -- 15 Kasım 2008; 16:36:17 >
-
buda benden
-
-
mf 8600 seris
-
özel yapım bir mf
-
traktörcü
koydugunnn traktörler birer canavar
Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim canavar traktörler ...
-
PAYLAŞIM İĞÇİN SAOL -
mf 248 mf240ın europası
-
mfler hasatta
-
CAT LEXİON
-
traktörcü ellerıne saglık resımler on numaraaa hepsı bırer canavar seracılık yapan arkadaslarım var bır gun gıderımmm oralardan vıdeolar falan cekerım resımler paylasırım burayaaa.... -
YORUM İÇİN SAOL ARKADAŞIM SENİ SİTEMİZE BEKLERİZ. -
şimdi tarla sürme zamanı
AĞLAMAYI FERDİDEN . BAĞLAMAYI ORHANDAN. İSYANI MÜSLÜMDEN. NADASI İSE YANLIZCA BİZDEN ÖĞRENİN..
-
iş bitti dinleniyolar
-
mf 2415
-
buraya senden baskaa takılan olmuyormu traktörcü? -
quote:
mf 248 mf240ın europası
Bu traktörü kim üretiyor..yerli mi ve kim yoksa ithal mi?
www.otometre.com
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X