bu tarz yerlere bakın o zaman devlet yurdu düşünmüyorsanız 450 tl eşyalı internetli yemek hariç.Yemek olayı kolay zaten kendin yaparsın edersin olmadı dışarda yersin 5 liraya öğrenci menüleri falan var.Okulun yemekhanesi var 1.5 tl falan.Öğlen akşam yemek var.
Devlet yurdu düşünüyoruz canım, yüksek ücretlinin bu özellerden çok eksiği var mı ? Olmazsa diye işimizi garantiye almaya çalışıyoruz. Yemekhanede çıkan yemekler de güzelse iyi olur ama yemek için her gün yurttan oraya mı gideceğiz ?
quote:
Orijinalden alıntı: crywolf34
quote:
Orijinalden alıntı: Cemalettin.
Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri. KEŞAN hakkında bilgisi olan var mı ?
+1 . Bende Keşan Uluslararası Ticaret.Bu arada Keşanda yüksek ücretli yurt yok galiba?
bu tarz yerlere bakın o zaman devlet yurdu düşünmüyorsanız 450 tl eşyalı internetli yemek hariç.Yemek olayı kolay zaten kendin yaparsın edersin olmadı dışarda yersin 5 liraya öğrenci menüleri falan var.Okulun yemekhanesi var 1.5 tl falan.Öğlen akşam yemek var.
Devlet yurdu düşünüyoruz canım, yüksek ücretlinin bu özellerden çok eksiği var mı ? Olmazsa diye işimizi garantiye almaya çalışıyoruz. Yemekhanede çıkan yemekler de güzelse iyi olur ama yemek için her gün yurttan oraya mı gideceğiz ?
Devlet yurdunda kalırsan zaten bir yurtun yemekhanesi var birde menza diye kayıt olacağınız yerde yemekhane var.Okuldaki yemekhaneyi şunun için dedim özel yurtların olduğu yer şehir içindeki kampüsün orda yoğunlukla.Örnek vermek gerekirse benim kaldığım apart ile okulumun ve yemekhanenin arası 150 metreydi.Bu yüzden özel yurtları düşünürseniz en boş haliyle bulmaya çalışın onu demek istiyorum yemek olayı falan kolay halledebiliyorsunuz önemli olan eşyalarınızın güvenliği ve çamaşır bunları düşünün.Ben devlet yurdunda da kaldım 1-2 hafta ama bana göre değildi yapamadım.Güvenlik sıfır bir kere yani yurt içinde onu söyleyeyim gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama bir asma kilitli dolapta herşeyiniz.
Kamu yönetimi var mı aranızda ?
quote:
Orijinalden alıntı: FaTaLuA
quote:
Orijinalden alıntı: PunisherLord
quote:
Orijinalden alıntı: rebelranger
quote:
Orijinalden alıntı: PunisherLord
Tıp fakültesine geliyorum. Yurt konusunda tecrübeli arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim
Bende mühendislik-mimarlık fakültesindeyim bizim kampüse yakın yurt yok (özeller)Genelde kız yurdu var erkek yurdu birkaç tane onlarda 450-700 arası degişiyor ama şartları falan gerçekten iyi 2 ögün yemek falan veriyorlar odaları güzel.Ama yurtlar kampüslere uzak,yani bir minübüse binmen gerekecek.Ben tıp fakültesinin kaldıgı yerin önünden geçtim güzele benziyordu içine girmedim ama Daha fazla sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım
Ben Şehitler Parkı'nın aşağısında bir yurda baktım, Deniz miydi neydi adı, ufacık bir odada 2 kişi kalıp 650 lira istediler. Ne demek abi 650 liraya İstanbul'da güzel yerlerde kalınır. Daha uygun bir yer arıyorum yani inşallah yüksek ücretli yurt tutar da oraya giderim.
Bu arada bizim fakülteler yakın mı ? Ben o kampüste bir tek işletme fakültesi gördüm. KYK da oradaydı yaw ? Bizim fakülte harbi klas duruyor ama beğendim ben de
2 kişi toplam mı 650 istedi yoksa kişi başımı? Benim arkadaş kalıyordu geçen sene deniz'de 300 ödüyordu mesela.
Ben burda kalmıştım 2 yıl.Yeni yapılmıştı o zaman.Şimdi sadece kızlar kalabiliyor.250 tl ödemiştik kişi başı 2 kişi kalıyorduk.Eşyalı istersek 275-300 tl idi.Erkek öğrenciler için fazla yurt şansı maalesef yok.Hep kızlara yönelik var.Megapark diye bir yer var orda bulabilirsiniz erkek kız mesela.
Arkadaşım bildiğin başka yurt var mı ? Bildiklerini paylaşırsan memnun olurum.
Erkekler için kısıtlı maalesef.Deniz dışında megapark diye bir yer var şehrin içinde yine orda var 2 kişilik apartlar.onun dışında eşyalı evler oluyor herşey dahil 600 lira tabi 2 kişi olursanız cok daha iyi.Kayıt için gittiğinizde zaten okula orda yurtlardan kişiler geliyor tanıtıyorlar yurtlarını.
quote:
Orijinalden alıntı: FaTaLuA Devlet yurdunda kalırsan zaten bir yurtun yemekhanesi var birde menza diye kayıt olacağınız yerde yemekhane var.Okuldaki yemekhaneyi şunun için dedim özel yurtların olduğu yer şehir içindeki kampüsün orda yoğunlukla.Örnek vermek gerekirse benim kaldığım apart ile okulumun ve yemekhanenin arası 150 metreydi.Bu yüzden özel yurtları düşünürseniz en boş haliyle bulmaya çalışın onu demek istiyorum yemek olayı falan kolay halledebiliyorsunuz önemli olan eşyalarınızın güvenliği ve çamaşır bunları düşünün.Ben devlet yurdunda da kaldım 1-2 hafta ama bana göre değildi yapamadım.Güvenlik sıfır bir kere yani yurt içinde onu söyleyeyim gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama bir asma kilitli dolapta herşeyiniz.
Sağol bilgiler için. Peki yüksek ücretli miydi senin kaldığın ? Bir de yemek işini okulda mı hallediyorsun ? Öyleyse arayacağımız yurtta yemek aramayalım.
ben kykdan devlet yurduna giriş yaptım 1-2 hafta kaldım ama yapamadım bana göre değil dedim.Apart ev buldum yeni yapılmıştı hemde okula 100-150 metre mesafedeydi.250 lira verdim yakıt artı ev için ama tek odası benimdi diğer oda da başkası kalıyordu mutfak ve banyo ortak kullanımdaydı.Ben eşyaları kendim almıştım.Eşyalı olarakta 25 tl fark istemişti benden ama kendi eşyalarım daha iyiydi benim için.Yemek olayıda kendine aitti.İster git marketten alışveriş yap evde yemeğini yap ister cafelerde ye ister okulun yemekhanesinde ye. Eğer devlet yurdu çıkmazsa zaten 4 eylülde belli olacak çıkıp çıkmadığı okula kayıta gittiğinizde bu tarz yerlerin sahipleri oraya geliyor tanıtım yapma amaçlı onlara bakabilirsiniz.Okulunuzun yeri neredeyse kalacağınız yeri seçerken okula yakınlığına dikkat edin eğer ayşekadın kampüsündeyse(şehir içi kampüsü) yürüme mesafeli yerleri seçmenizde fayda var daha uzakta kira daha azdır ama minibüs masrafını eklerseniz zaten kirayla hemen hemen denk olur.Balkan yerleşkesindeyse ki bu yer kayıt yaptıracağınız yer şehrin dışında oluyor otogara yakın buraya en yakın bölge olarak geçen kipa migros baca ve megapark denen yerlerde yer bulmaya çalışın.
quote:
Orijinalden alıntı: FaTaLuA
Erkekler için kısıtlı maalesef.Deniz dışında megapark diye bir yer var şehrin içinde yine orda var 2 kişilik apartlar.onun dışında eşyalı evler oluyor herşey dahil 600 lira tabi 2 kişi olursanız cok daha iyi.Kayıt için gittiğinizde zaten okula orda yurtlardan kişiler geliyor tanıtıyorlar yurtlarını.
Bunu bilmiyordum güzelmiş. Birde yurt arama derdine düşcektik. Teşekkür ettim.
öğrenci numarasını nasıl öğrenicez para yatırmak icin yazmıyor sitede yardım lütfen
eve posta gelmiş olması lazım gerçi bana gelmedi ama. gelmeydiyse kayıt gunu oraya asıyolar ordan ogrenıp yatıracaksın
quote:
eve posta gelmiş olması lazım gerçi bana gelmedi ama. gelmeydiyse kayıt gunu oraya asıyolar ordan ogrenıp yatıracaksın
saol . Kesin olarak asarlar değil mi sonradan sorun çıkmasın ?
yok cıkmaz zaten cogu kısıye posta gelmemiş mecbur asacaklar bilmiyo millet öğrenci nosunu
Bana dün geldi, size de bugün gelebilir. Olmazsa arkadaşın dediği gibi.
ee millet kayıda hangi gün gidiyosunuz görüşürüz beki orda
ben çarşamba gidiyorum kayıda...(iibf)
eve öğrenci nosu falan gelmedi . Neyse yarın kayıtta buluruz .
quote:
bu arada hangi bölümdesin ?
quote:
Orijinalden alıntı: köptükörgen
quote: