Şimdi Ara

Trakya Üniversitesi 2011 Girişliler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Harçları ne zaman yatırıyoruz beyler ? Kredi alıyor musunuz bu harçlar için ? Bir de bu kayıt için istenen belgelerde "Öğrenci Katkı Payı / Öğrenim Ücreti Dekontu" nedir ? Onu İstanbul'da mı yatırayım yoksa Edirne'de mi yatırayım orda çok sıra olur şimdi.

Bu arada yüksek ücretli yurt sıram 0. Gelme şansı yok mu yani ? Genel yurtta da 411.yedeğim ama @FaTaLuA 'nın dediklerinden sonra kalınmaz heralde orada. Bir de yurt arama derdi olacak...
  • kazanan arkadaşlar kiralık eve ihtiyacı olanlar varsa ben evimi boşaltıp istanbula geçiyorum pm den ulaşabilirsiniz.
  • millet nasıl gidiyor
  • Güzel sanatlar fakültesi kazanan var mı? yurt sonuçları yeni açıklandı yedekte 55. sıradayım çıkar mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saralonde

Güzel sanatlar fakültesi kazanan var mı? yurt sonuçları yeni açıklandı yedekte 55. sıradayım çıkar mı acaba?

ben gsf resimdeydim bu yıl burslu özel kazandım oraya geçtim.
  • Nerede bu forum yaa Yorumları alalım okulla ilgili beyler Nisana az kaldı lütfen
  • Burdayız.
  • arkadaşlar kardeşim trakya üniversitesinde, sanırım kyk yeni yurt yapıyormuş acaba seneye açılır mı?
  • hocam valla 5-6 katlı birşey yapıoyorlar 3 tane ama bazen hızlı çalışıyorlar bazen hiç çalışmıyorlar herhalde yetişir gibi çünkü 6 katlı oldu bina dahada kat çıkmazlarsa şurada7 ayda bitirilir yani pek fazla birşeyi kalmamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantasy*

Öncelikle hepinize hayırlı olsun..Ben de 1 sene Edirne'de okudum.Edirne,büyükşehirden gelen biri için çok küçük bir şehirdir.Genelde İstanbul'dan öğrenciler geliyor ve şehrin kötü yanı 1 gün gezdin mi her yeri bitebiliyor..Edirne rahat bir şehirdir.Kimse kimseye karışmaz,insanlar özgürce yaşayabiliyorlar.İnsanları da yardımseverdir,öğrenciye iyi davranırlar.Zaten şehrin büyük bir çoğunluğunu öğrenciler,polisler,askerler oluşturuyor...Yurt meselesine gelirsek Balkan yerleşkesinde Selimiye kyk yurdu vardır.Tıp,İktisadi ve idari bilimler,Fen edebiyat öğrencileri için gayet iyidir.Bu fakülteler balkan yerleşkesinde yer alıyor..Zaten herkes 1 sene ortam yapıp megaparkta,bacada,ayşekadında vs eve çıkıyor.Ev fiyatları da gayet uygundur..Eğitim fakültesi ayşekadın yerleşkesinde kalıyor.Edirne gençliği buradaki cafelerde,barlarda filan takılıyor..Ayşekadın yerleşkesinde eğitim fakülteleri mevcut.Sınıf,coğrafya ve ingilizce öğretmenliği eğitimi burada veriliyor.Eğitimi de gayet iyiymiş giren arkadaşlarımdan duyduğuma göre.

En kötü Yerleşke maalesef Ahmet Karadeniz yerleşkesidir.Burada Mühendislik ve Mimarlık fakültesi vardır ama konumu çok kötüdür.Otobanın kenarına üniversite yapmışlar.Kışın okula gitmek baya zor olur mühendislik okuyan bir öğrenci için.Ama akademik kadrosu,verilen eğitim vs çok iyiymiş.

Edirne'nin en güzel yerleri de benim için Selimiye Cami ve Meriç nehridir.Gezilecek çok yeri yok.Şehir 1 gün gezdin mi biter ama yine de güzel gelir bir süre sonra,insan özlüyor filan..Sorular olursa memnuniyetle cevaplarım..Kolay gelsin herkese,başarılar...

s.a kardeşim. yurt odaları kaç kişilik. ranza mı baza mı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.