Şimdi Ara

## TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2015 GİRİŞLİLER ANA KONU## (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
12
Favori
8.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Schwimmer

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.FranzZ

Kent kart merkezden çıkıyor eski cami var onun yanında sayılır öğrenci belgesi ve 1 foto istiyorlar ilk zamanlar çıkartmaya bak yoksa uzun süre bekliyorsun

Bende unisitede kalıyorum güzeldir haftasonu açık büfe kahvaltı var yemeklimi kayıt oldun

Yemekli kayit oldum hocam. Etuslarda para gecmiyor mu peki? İlk otogardan merkeze giderken binmem gerekiyor etusa , rica minnet mi yapacagiz?

2 tl bozuk atabiliyorsun onu yazmayı unutmuşum

Etus a bol bol sövmeye şimdiden hazırlanın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdiden hepinize hayırlı olsun

• Bu e devletten ekayıtı yaptıktan sonra başka birşey yapmaya gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: strangeCOWBOY

Bu e devletten ekayıtı yaptıktan sonra başka birşey yapmaya gerek var mı?

14-18 eylülde diploma yı vs falan götürmelisin sitede yazar

• Yarin gidecegiz sabahtan arabayi kampusun icine birakabiliriz degil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAF8922F10 -- 4 Ağustos 2015; 15:47:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bir is daha cikti. On kayit yaptirdim ben ama simdi kesin kayda gidememe durumu oldu. On kayit yaptirdigim halde e devletten de kesin kayit yaptirabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: JKetch

Diplomani vesikaliklarini felan goturmen gerekiyo kesin kayit icin oyle internetten felan olmaz.

Biliyorum da e devletten yapip 14-18 arasi gotursem problem olur mu diyorum. on kayit yaptirdim cunku bilgi formunun ciktisini aldim.

• Ingilizce muafiyet sinavina giren varsa bilgi verebilirmi konular zorluk vs. Hakkinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben girdim sınava. 40 test sorusu 20 dakika. Genel seviyeye göre kolaydı. Bi paragraf vermiş ve 10 soru bu paragrafa göre true-false. Yine başka bi paragraf vermiş ve bazı yerlerde boşluklar bırakmış. Uygun sözcüklerin yerleştirilmesini istemiş. 10 15 soru kadar da Prepozisyon (at,on,in,to..) falan yerleştirilmesini istemiş.

• Tıp fakültesine kayıt oldum ama beklediğimden hızlı oldu sanki. Eksik bir şeyler var mı diye düşünüyorum. Şöyle oluyor;

Kayıt için 1 numaralı masadan sıraya girdim. Önlük bedeni denettiler. Oradaki görevli iki adama istenen belgeleri verdim. Bana bir form verdiler onu doldurdum. Sonra hemen yandaki banka kartı görevlisiyle işlemlerimi tamamladım imzalar attım. Bana masadan bir sayfada iki öğrenci belgesi verdiler. Onu karşıdaki kayıt onaya götürdüm. Orada damgalayıp imzaladılar. İkisinden birini etus için lazım diyerek kendim aldım verdiler. Muafiyet sınavına girdim sonra üniversiteden çıktım.

Diğer kayıt olan tıp öğrencileri de böyle yapt-yapacak sanırım?
  • Teleuro kullanıcısına yanıt
    Kayıt onaya gittiysen bitmiştir

Bize geçen sene öğrenci belgesi vermemişlerdi

• İstanbulkart'a başvuracaktım İstanbuldayken onu kullanırım diye. Fakat öğrenci bilgilerim çıkmıyor. E-devletten de kontrol ettim aktif öğrencilik yok görünüyor. E-devlet şifreniz varsa siz de kontrol eder misiniz durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teleuro

İstanbulkart'a başvuracaktım İstanbuldayken onu kullanırım diye. Fakat öğrenci bilgilerim çıkmıyor. E-devletten de kontrol ettim aktif öğrencilik yok görünüyor. E-devlet şifreniz varsa siz de kontrol eder misiniz durum nedir?

E devlet e yansıması ögrenci işlerinin keyfine bağlı en geç 2 aya yansır oraya

Benimki bi buçuk ay sürmüştü

• Kayit islemleri icin saat 5 e kadar mi gidebiliyoruz okula

• Keşan Pansiyon da kalan varmı? :)

• Balkan yerleşkesinde okuyacaklar nerede kalmayı düşünüyor?
    400 liraya tek kişilik bi yurt-apart yok mudur be?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teleuro

İstanbulkart'a başvuracaktım İstanbuldayken onu kullanırım diye. Fakat öğrenci bilgilerim çıkmıyor. E-devletten de kontrol ettim aktif öğrencilik yok görünüyor. E-devlet şifreniz varsa siz de kontrol eder misiniz durum nedir?

Bende bu çıkıyor.

• Aramizda iktisat 1. Ogretim var mi ?

• karakaplan90 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır benim de girilmiş sisteme.
  • http://obs.trakya.edu.tr/ burada girişe bastığımızda şifre soruyor. Bu şifreyi nereden temin edeceğiz? Eğitim başladığı zaman mı verecekler yoksa?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.