Şimdi Ara

## TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2015 GİRİŞLİLER ANA KONU## (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
12
Favori
8.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yabancı dil almamak için olan sınav tam olarak ne zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matematik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarnsida -- 26 Temmuz 2015; 16:13:56 >
  • hocam üniversitenin sitesinden ya da orda yoksa iletişim adreslerinden arayarak sorabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratabe

Beyler yabancı dil almamak için olan sınav tam olarak ne zaman

Kayıt günleri oluyor geçen sene öleydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PooDiePie

matematik

Matematik mi kazandin baskan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam

• Genetik ve biyomühendislik var mı?
  • Tıp kazanan var mı

• Edirneliyim soruları olan varsa sorabilir

• Maliye (İÖ)
  • Tıp.
  • İstanbul'dan kayda gidecegim Pazartesi veya Sali gunu, otogarda indikten sonra hangi otobuslere binmem gerekiyor beyler? Edirne'yi bilen arkadaslar bi yardimci olursa cok iyi olur. Bir de bu muafiyet sinavi ile alakali girecek olan var mi kayit gunu? Cok zor olmuyormus sanirim ama daha once giren vs. varsa onla ilgili de aydinlatabilir beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwimmer

İstanbul'dan kayda gidecegim Pazartesi veya Sali gunu, otogarda indikten sonra hangi otobuslere binmem gerekiyor beyler? Edirne'yi bilen arkadaslar bi yardimci olursa cok iyi olur. Bir de bu muafiyet sinavi ile alakali girecek olan var mi kayit gunu? Cok zor olmuyormus sanirim ama daha once giren vs. varsa onla ilgili de aydinlatabilir beni.

otogardan 3a-3b-7b-1 den birine binip yaşam merkezinde inicen kayıt yeri baya yakın ordan

• Edirnemize hosgeldiniz cok guzel bi sehir eminim memnun kalicaksiniz tebrikler herkese

• Keşan işletme bilgi yonetimii

• Tıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.FranzZ

quote:

Orijinalden alıntı: Schwimmer

İstanbul'dan kayda gidecegim Pazartesi veya Sali gunu, otogarda indikten sonra hangi otobuslere binmem gerekiyor beyler? Edirne'yi bilen arkadaslar bi yardimci olursa cok iyi olur. Bir de bu muafiyet sinavi ile alakali girecek olan var mi kayit gunu? Cok zor olmuyormus sanirim ama daha once giren vs. varsa onla ilgili de aydinlatabilir beni.

otogardan 3a-3b-7b-1 den birine binip yaşam merkezinde inicen kayıt yeri baya yakın ordan

Baskan mesgul ettik seni ama mazur gor bilmedigimiz yer. Etus denilen araclar degil mi benim binecegim? Kent Kart cikarttirabilecegimiz bir yer var mi peki otogarda , kent kart geciyor sanirim etuslarda. Bugun oradaydim ama aklima gelmedi hic almak.
    Yurtlari gezdim bugun denizden ozellikle sikayet duydum hatri sayilir duzeyde. Unisiteye kayit oldum, cok para ama part falan is arayacagim artik gidince.

• Kent kart merkezden çıkıyor eski cami var onun yanında sayılır öğrenci belgesi ve 1 foto istiyorlar ilk zamanlar çıkartmaya bak yoksa uzun süre bekliyorsun

Bende unisitede kalıyorum güzeldir haftasonu açık büfe kahvaltı var yemeklimi kayıt oldun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevec -- 1 Ağustos 2015; 22:36:53 >
  • kayıt yapacak arkadaşlar onkayit.trakya.edu.tr adresinden ön kayıt formunu doldurup çıktısını kayıt gününde yanında bulundursunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.FranzZ

Kent kart merkezden çıkıyor eski cami var onun yanında sayılır öğrenci belgesi ve 1 foto istiyorlar ilk zamanlar çıkartmaya bak yoksa uzun süre bekliyorsun

Bende unisitede kalıyorum güzeldir haftasonu açık büfe kahvaltı var yemeklimi kayıt oldun

Yemekli kayit oldum hocam. Etuslarda para gecmiyor mu peki? İlk otogardan merkeze giderken binmem gerekiyor etusa , rica minnet mi yapacagiz?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.