Şimdi Ara

## TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2015 GİRİŞLİLER ANA KONU## (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
328
Cevap
12
Favori
8.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anladım hocam teşekkürler. Sitede önkayıt url'si var ama tercih sonuçları açıklandıgında aktif olucaktır diyo nezaman açılır önkayıt ?
  • Danger90 D kullanıcısına yanıt
    Üninin sitede e-kayıt ı anlatmış baya detaylı siz gitmeden mi kayıt olmak istiyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTrakyalı

anladım hocam teşekkürler. Sitede önkayıt url'si var ama tercih sonuçları açıklandıgında aktif olucaktır diyo nezaman açılır önkayıt ?

Not found diyor link yakında açılır şuan okula kaydınız yapılıyordur mail ve öğrenci nonuz atanıyor büyük ihtimal

Önemli bi uyarı yapıyım önkayıt açılınca sık kullandığınız bi maili yazın ögrenci nonuz ve email ve şifresi oraya gelecek

• evet e kayıt olacağım ama sonrasında ne yapacağımı bir türlü öğrenemedim 14-18 inde giderken yanımda e develt çıktısı hariç neler götüreceğimi yazmıyor malesef
  • bende link açılıyor tc ve doğum tarihi istiyo ama aktif olucaktır sonuçlar açıklanınca vs yazıyo neyse ozaman biraz bekleyelim açılır heralde 1-2 güne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danger90

evet e kayıt olacağım ama sonrasında ne yapacağımı bir türlü öğrenemedim 14-18 inde giderken yanımda e develt çıktısı hariç neler götüreceğimi yazmıyor malesef

İstenilen tüm belgeleri 14-18 arası götürceksiniz diploma kimlik vs

• xTrakyalı kullanıcısına yanıt
    Ben tabletten giriyom ondan olabilir şuan gıccık öğrenci işleri sizin bilgileri sisteme giriyordur

• tamam hocam çok teşekkürler gerçekten herkese yardımcı olmaya çalışıyosunuz tek tek
  • xTrakyalı kullanıcısına yanıt
    Rica ederim geçen sene bende devamlı araştırıyordum okula gitmeden hocalara falan mail atiodum

Dandihhh tabletimi şarja takam gelince sorusu olan varsa itina ile cevaplanır

3 saate şarjmı biter yahuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevec -- 24 Temmuz 2015; 21:03:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.FranzZ

quote:

Orijinalden alıntı: Schwimmer

quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

quote:

Orijinalden alıntı: Yucuklu Sumurta

Hocam yurtlar cidden pahalı , tam fiyatlarını bilmiyorum ama 2 kişilik ev ile yurtan daha ucuza "kapatabilirsiniz"

Kiralar düşük çünkü diğer şehirlere göre

Kuzenim okuyor orada apartlar 500-600 en düşükten başlıyormuş iyi bir yer 900 e kadar çıkıyormuş. Yani kira ne kadar olabilir ki düşünüyorum yani apartta kalacağıma evde kalırım tek bile olsa

Yurt bulamaz miyiz 350tlye falan 2 kisilik oda

Cemaat dersen yavuz var fetocu baskıcıdır rahat edemezsin

İlim yayma diyanetin idare eder 4 kişilik

İhlas var bu sene yeni yere geçicek sıfır bina 3-4 kişilik yurt müdürü iyidir sohbet falan olur ama baskı yok gayet rahat yurt içkili bile yurta giden arkadasım var

Cemaat istemiyorum hocam ihlas belki olabilir dediklerinden. Cok pahali konusulan ucretler ya bunlar ne boyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam mantıklı olan ilk sene yurt 2. sene bi arkadas bulup eve çıkmak veya kendim de kalırım diyorsanız kendiniz direk eve çıkmanız bencede yurt fiyatları çok yüksek
  • quote:

Hocam mantıklı olan ilk sene yurt 2. sene bi arkadas bulup eve çıkmak veya kendim de kalırım diyorsanız kendiniz direk eve çıkmanız bencede yurt fiyatları çok yüksek

Ben de o sekilde ilk sene yurt dusunuyorum ama bilmiyorum napacagim artik. Bu arada okulun web sitesinden on kayit yapip cikti almak icin belli bir sure yok degil mi kayit yapmaya giderken elimde olmasi yeterli?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam demek istediğinizi tam anlamadım ama önkayıtlar açılınca formu doldurup çıktı almak yeterli kayda giderken
  • Pahalı olmasının sebebi aslında pek erkek yurdu yok tonla kız yurdu var

• Arkadaşlar siteye girdiğimde öğrenci katkı payı linkini gördüm ama bu durum yasal mı ve diğer üniversitelerde böyle bir durum var mı?Harçlar kalktı kağıt üstünde ama onun yerine böyle bir uygulama mı getirdiler,hiç hoş değil öyleyse ve ödememe şansı varsa öyle yapmayı düşünüyorum.Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim..
  • o ikinci öğretimler için hocam 2.maddeydi galiba dediğin orada belirtiliyodu yanlış hatırlamıyosam ikinci öğretim için oldugu
  • ihlas yurdu 380 veriyor arkadaşım 3 öğün yemeği var bendeo raya gideceğim galiba
  • quote:

o ikinci öğretimler için hocam 2.maddeydi galiba dediğin orada belirtiliyodu yanlış hatırlamıyosam ikinci öğretim için oldugu

Hocam link bu ben diş hekimliğini kazandım biliyorsunuz ikinci öğretim vs yok dişte
    http://bys.trakya.edu.tr/file/open/55165494
  • ilk defa görüyorum hocam sanmıyorum böyle bişey olucagını bilgisi olan biri aydınlatsın yada direk üniversiteyi arayıp sorabilirisiniz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.