Şimdi Ara

Trans Am WS6 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ankarada bi eski bi arkadaşım var o anlatıyodu onun en samimi arkadaşının varmış siyaah bu arabadan hatta benim arkadaşın evlerinin garajında duruyomuş araba yakıtının çok çok fazla olduğunu söylüyodu
  • Bir camaro vardı geçen önden vurmus radyatöre kadar 8 10 bin masraf çıkmış benim bildiğim bu.Yanlız vergi ve benzini çok dert etmeyeceksen herkezin yaşaması gereken bi duygu bu araçları kullanmak ve manuelini bulursan 2000 motor 12 litre yakıyosa şehir içinde bu araçlarda 18 20 yakar ki buna değer tabi 25 litrede yaktırmak elinde
  • Bu trans am ların egzos seslerine bayılıorm.Yanından gecince kulaklarını temizliyor insanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: H.O.P.

450 hp motor tekrar programlanarak elde ediliyor. Bazıları sanırım fabrika çıkışı bu programa sahip. Ayrıca corvette'nin motoruna ek olarak ws6 performance package ve LT1 diye bişi war ama LT1in ne olduu hakkında fikrim yok.

Motor programlamayla 320hp'den 450hp'ye çıkmaz. Ben ciddi yanlışların var ya da aracı satmak isteyen kişinin etkisinde kalmışsın.
  • İşte tam bilmiyorum orasını 450 hp konusunda benşimde kuşkularım var.... Ama LT1 artı WS6 paketi artı programlama ile 450 hp oluyormuş....
  • quote:

450 hp motor tekrar programlanarak elde ediliyor. Bazıları sanırım fabrika çıkışı bu programa sahip. Ayrıca corvette'nin motoruna ek olarak ws6 performance package ve LT1 diye bişi war ama LT1in ne olduu hakkında fikrim yok.

lt1 motorun adı.lt motor serisi üstten egzantrik motorlara verilen ad.

450 beygir lt1 motordan almak zor ama lt5 motordan(32v) 400 beygir çıkarmak mümkün.standart verileri böyle.

bu motorlar 9c1 kitli impala-caprice polis arabalarında da kullanılmıştı.amerika sokaklarında en hızlı arabaların polis arabaları olduklarını unutmamak gerek.
  • 96 model vardı bızde.

kontagı çevirince 5 mılyonu gargara yapıp atıyo zaten.

depoyu full leyıp benzincinin etrafında tur atıyoduk abımle günlük kullanım için başka bişey bulamadın mı 5.7 lt motoru olan bi araba bakıyorsun.babam araç üzerinden kar yapmak için satın almıştı benım yaş tutmuyodu o zamanlar ehlıyete ama sürekli benzincideydi araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 25 Mart 2008; 7:11:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksea533

96 model vardı bızde.

kontagı çevirince 5 mılyonu gargara yapıp atıyo zaten.

depoyu full leyıp benzincinin etrafında tur atıyoduk abımle günlük kullanım için başka bişey bulamadın mı 5.7 lt motoru olan bi araba bakıyorsun.babam araç üzerinden kar yapmak için satın almıştı benım yaş tutmuyodu o zamanlar ehlıyete ama sürekli benzincideydi araba.

Gargara yapıp atıodu süper

• BİR GARAJIN VARSA HOBİ OLARAK HAFTASONLARI ŞÖYLE Bİ KISA MESAAFE DOLAŞIP GELECEKSEN AL , YOKSA GÜNLÜK KULLANIMDA ADAMI MAHVEDER O ALET , BURASI TÜRKİYE AMERİKA GİBİ GALON GALON BENZİNLER UCUZ OLSA BENDE BİLİYORUM BİNECEĞİM ARABAYI AMA MALESEF DEVİR EKONOMİ DEVRİ
  • quote:

İşte tam bilmiyorum orasını 450 hp konusunda benşimde kuşkularım var.... Ama LT1 artı WS6 paketi artı programlama ile 450 hp oluyormuş....

450hp olması mümkün değil. 300hp civarındadır. Dinamometreye çıkarın aracın bakalım kaç hp verecek?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.