Arkadaşlar arada niyeti bozuyorum trans am'a ama yedek parça ve yakıt olayından ziyade aracın çıkaracağı problemler beni korkutuyor zira alırsam günlük kullanıcam bu araçların çıkardığı problemler konusunda bilginiz var mı? Alırsam 96 ws6 almayı düşünüyorum. 450hp
( Topiğin akibeti açısından ) Aracın okunuşu Trans eyem' dir : )
Problem konusunda bilgim yok fakat benzinci tanıdığın var sanırım . = ))
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
quote:
Orjinalden alıntı: memisoglu
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
imzana katılıyorum.
Traens EM okunuşu
Amerikalı işi yok bi saat Trans EY EEEm dicek geç onu
quote:
Orjinalden alıntı: hasanmerto
Traens EM okunuşu
Amerikalı işi yok bi saat Trans EY EEEm dicek geç onu
Olabilir , adamlarda grammer namına birşey yok ; İngiliz Edebiyatı okuduğumdan uzattım : )
konu nerden nere gitmiş Trans America diye okuyun en güzeli nede olsa onun kısaltması :D
TransAm alacaksan şöyle 77 model yakışır
Bende en çok '95 kasasını seviyorum.
Bu WS6 dediğin 98 mi 2002 olan kasa mı yada hangisi ?
96 model arkadaşım adam 27 milyara bırakıyor...
müthiş araba ama vergisi biyandan benzini biyandan
Araç 450hp falan değil bu arada. 5.7 litre motor var. 320hp civarında.
Bu aracın 286 305 325 ve 450 hp lik versiyonları mevcut... Üzerinde corvette motoru var.
C6 Corvette 6.2 litreden 450hp veremiyor. 450hp olduğunu gösteren bir belge var mı?
vergi ve benzin parası sorun değilse olabilir ama bence o arabayı aldınmı 1-5 yılık masrafı bir araba daha eder ben olsam o keyfi tabi vermez ama onun yerine 2008 model dizel bi araç alırım ohh miss gibi.eğer arabayı aldıktan sonra rahat etmek istiyosan dediğim gibi yap bence.sonra o arabanın benzin parasıydı vergisiydi aha bunun gibi olursun
Vergi benzin parası sorun değilse zaten ne alırsan al :D
450 hp motor tekrar programlanarak elde ediliyor. Bazıları sanırım fabrika çıkışı bu programa sahip. Ayrıca corvette'nin motoruna ek olarak ws6 performance package ve LT1 diye bişi war ama LT1in ne olduu hakkında fikrim yok.