Şimdi Ara

Transcend 2400MHz'de çalışan aXeRam bellek kitini satışa sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bellek üreticisi Transcend, yüksek performans tutkunları için hazırladığı yeni bellek kitini duyurdu. LGA1156 formundaki Intel işlemcilerle çalışmak üzere tasarlanan aXeRam serisi çift kanal bellek kiti 2400MHz'de çalışıyor ve 2GB kapasiteli iki adet modülünden oluşuyor. 1.65v geriliminde 9-11-9-28 zamanlamalarıyla gelen bellek kiti, XMP desteği ile uyumlu anakartlarda daha agresif erişim sürelerine ulaşmayı vaad ediyor. Soğutucu olarak aXeRam serisinin daha önceki modellerinde de gördüğümüz Alüminyum ısı dağıtıcısının kullanıldığı bellek kiti ömür boyu garanti ile geliyor.

Bu ayın sonuna doğru satışa sunulacak bellek kitinin fiyatı ise henüz açıklanmadı.

• şu an en yüksek bu galiba 2400 mhz defaultda timingler normal sayılabilir o hıza göre
  • ya be anlamıyorum niye çıkarıyolar bu ramleri ne farkediyor zaten işlemcilerin içine gömmedilermi bellek kontrolcüsünü i7 işlemciler bile en 1333 mhz ram ile çalışıyor anakart desteklese ne olur...
  • Bunlara gerenk yok. 1333 çok fazla bile.
  • şuan rekor corsair de 2645MHz di galiba. diğer i7 ler nasıldır bilmiyorum ama benim i7 860 en son 2398MHz de boot edebildi. daha üstünde sistem recovery başlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.