Şimdi Ara

Transcend JetFlash 700 16GB USB 3.0 Kullanıcı Testi - Corsair Voyager ile Karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Transcend JetFlash 700 16GB USB 3.0 Kullanıcı Testi - Corsair Voyager ile Karşılaştırma

Ürünü 28 Liraya aldım kargo ile 38 e geldi bana.

İlk önce yazma hızı ile başlayalım. Testler USB 3.0 olarak yapıldı. Anakart ASUS Maximus Gene Z (Z68)

Yazma Hızı
    PC'den 2.79 GB boyutunda bir BR Rip Film atılırken.

ATTO

CrystalDiskMark

HD Tune Pro

Ben üründen memnun kaldım, öncelikli amacım MultiBoot oluşturmak o yüzden aldım.

İçine Windows İşletim Sistemleri, Virüs Programı Boot CD, Windows Recovery falan koyacağım ve başlangıç CD'si gibi kullanmak istiyorum.

Bunlar da Corsair Voyager'in sonuçları

Transcend JetFlash 700 16GB USB 3.0 Kullanıcı Testi - Corsair Voyager ile Karşılaştırma

• hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan

acaba usb 2.0 içinde test verilerini yayınlayabilirmisin? aynı amaç için bende flash bellek arıyorum ama kullanacağım bilgisayarlarda usb 3.0 bulunmayabiliyor.
  • dostum bu flashdiski lcd tv 'de denedin mi keza ben hem xp -win7 pc 'de (1 laptop + 1 desktop) hem de lcd tv kullanıcam ..Acaba usb3 olması lcd tv kullanırken sorun cıkarır mı ozellikle samsung UE serisi divx oynatabilen seri için deneyen arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim

Not :yeni başlık açmak istemedim, buradan aktardim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 28 Kasım 2012; 15:34:01 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Usb 3.0 ürün olmasına rağmen geriye doğru usb2.0 ile uyumludur.Sorun olmaz.
  • 10 ay sonra cevap gelmesi hem ilginç hem de sevindirici , teşekkür ederim dostum bilgilendirme için

bu üründen daha iyi f/p serileri çıktı mı peki 50-60 tl 16-32 gb arasi olarak

ben de genel olarak tv için kullanmayi dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 9 Eylül 2013; 22:52:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.