Şimdi Ara

Transcendence (2014) | Wally Pfister | Johnny Depp - Rebecca Hall (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rotten Tomatoes %18 vermiş. IMDB'ye de 6,7 ile giriş yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

Bu da hayal kırıklığı.

Imdb'de 30 Mayıs'ta Sinemalarda yazıyor ama puanlar verilmiş bile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

Bu da hayal kırıklığı.

Imdb'de 30 Mayıs'ta Sinemalarda yazıyor ama puanlar verilmiş bile?

o tarih türkiye için :)
  • Limitles L kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman Genelde aynı anda geliyor filmlerde.En azından benim rastladığım Saol bilgi için
  • Ertelendi film malesef :)

• Yılın en büyük hayal kırıklığı malum ortamlara düşmeye başlamış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

Film berbat çıkmış. Tum eleştiriler aşırı olumsuz. Yılın en büyük hayal kırıklığı. Johnny Depp in kariyeri düşüşe gececek gibi. Filmlerinin hepsi zarar ediyor artik.

Johnny Depp'in sadece bu film değil son filmleri hep zarar ediyor.Menejerini değiştirmesi gerekiyor anlaşılan.Neyse artık seneye bir karayip korsanları filmi çeker düzelir.
  • yönetmen c. nolan'dan hiçbir şey öğrenmemiş.
  • Hep hayal ettiğim neden böyle bi yaratıcımız yok dediğim acının kederin olmadığı bir dünya istedeğim şeyi gerçekleştirdi Will. ama ne yazikki insanlar okadar bağnaz ve dar görüşlülerki kendi elleriyle yok ettiler Film gerçekten güzeldi Umarım ilerde gerçeklişrse insanlar filmdeki gibi mal olmazlar.
  • Merakla beklediğim bir filmdi ve sonunda çıkınca puanına,eleştirilere bakmadan izledim.Şu kadar söyliyebilirim film beş para etmez,kalitesiz bir film.Sen tut böyle bir konuyu işle,böyle oyuncular bul,gerçek yönetmenlik nedir bilmeyen bir görüntü yönetmeni gelip filmin içine etsin.Film mantık hatalarıyla doluydu.Yanlış anlamayın filmin işlediği konu,kullandığı kurgusal teknolojide problem yok gerçekten nolanın etkisi var görülüyor ama bu yönetmen herşeyi mahvetmiş.
  • Gayet iyi bir film olmuş, başından sonuna kadar sıkıldığım en ufak bir yer olmadı. Zaten konu itibari ile de ilgi çekici ve merak uyandırıcı bir yapısı var.
  • Son dönemlerde izlediğim en iyi bilim-kurgu filmi.
  • kötü yorumlara bi kenara bırakıp izledim, offf efsane filmm!! dedirtmedi ama aktı gitti, sıkmadı yani

çerezlik film olarak izlenebilir

• Yorumlara bakayım ona göre izlerim dedim ama iyice kafam karıştı neyse şimdilik dursun bakalım.
  • malum ortamlardan çekmiştim filmi bir yorum yılın en iyi filmi biri yılın en büyük hayal kırıklığı diyor öyle kaldım :):)
  • bilim kurgu olarak çok iyi, ben teknoloji kısmına bayıldım. einstein insanoğlunun aptallığı sonsuzdur yargısını kanıtlayan bir sonla bitti.
    filmde gördüğümüz teknoloji hayal gücü ile üretilmiş, gerçekleşmesi için ise insanın mantıklı düşünen yanı yeterli değil.
    ancak çağlar sonra insanlık bu teknolojiye yaklaşacaklar, o da insan aklının ötesine ulaşılabilirse olabilir.
  • Beğenmeyenler neyi beğenmedi anlatabilir mi ?
    Beğenmiyorsan beğenmeyebilirsin fakat karalama nedir ya o kadar emek var iş var ayıp beğenme ama karalama
    Benim yorumama gelince inceptiontan bu zamana kadar gecen sürede cıkan en iyi bilim kurgu filmi diye bilirim. Fakat konuya derinlemesine inememişler ve çoğu boşluk seyirici tarafından dolduruluyor ve aksiyon son 20dkda fakat konu olarak etkileyiciydi ve güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Vengeance_ -- 9 Temmuz 2014; 1:02:53 >
  • Fikir güzel de senaryo çok yavan gibiydi. Yani bir türlü sarmadı film. Rotten Tomatoes'un puanını görünce oha demiştim ama adamlar haklıymış.
  • konu görsellelik vs. güzel de işleniş basit olmuş , "Michael Crichton" , "Prey" ( av ) romanı geliyor akla ama yakın zaman bakarsak "Revolution" dizisinden etkilenmişler
    Bilmkurdudan çok bir aşk hikayesi anlatıyor gibi ayrıca ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 11 Temmuz 2014; 14:35:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.