Brezilya milli takımında ilk 11 oynayan adam Türkiye'de çöp oldu ya. Artık diyecek sözüm yok.
Topal'ın kıymetini bilemedik.
Devre arasi para hesabi yapmadan Elano ve Misimovic takimda tutulup Kewell ve Baros yollansa cok sey farkli olurdu. iki adamda kötü oyuncu degildi en azindan sakatim ayagi yapmiyorlardi. Buna birde hatali yapilan transferleri eklersek Zapata gibi hersey ortada. Necatinin alinmamasida ayni sekilde hataydi. Gs son senelerde oyuncu alirken ve yollarken hep hatali kararlar verdi ama Keita, Jo, Dos icin ayni seyleri söylemem. Keita icin tek fark Nonda varken bilmiyorum iyi gidiyordu Nondayada iyi paslar cikartiyordu sonradan oda kendini bozdu zaten belkide takim icinde yalniz kaldi. Lincoln 2 sene sabirdan sonraki karakteri ne olursa olsun oynadigi oyunun hakkini veriyordu Elano ile yan yana oynarken görmeyi bile cok gördüler. Ama su ana kadar yapilan transferler ve yollanan oyunculara bakinca bu isimlere sicak bakmiyorum yönetim parasal soruna ragmen 4 tane kaliteli ismi kadroya katti muhtemelende 4 tane daha yerli yabanci oyuncu alicaklar. Yani bu konuda bunlar gelsin iyisini alamayiz demekde hikaye zaten alinan 4 adami kimse tartisamaz su an icin. Gs Polat ve Sezginin hatalariyla hem hatali hoca secimleri hemde hatali oyuncu alip yollamalarla Türkiye liglerinin cok üstünde olabilecek bir kadronun icine etti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme