Şimdi Ara

Transfer bütcesinin hepsini maaşa kaydıramıyorum :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

40 M transfer bütcem var 225 p/w maaş bütcem , edit budget full maaş yapınca 23 M ye 450 k oluyor, .. ilk sezon transfer bütcesi 0 olana kadar maaşa aktarabiliyordum :( şuan haftalık maaş 509 k ödüyorum Hamsik'i alcam alamıyom :((

Bu arada Hazard ı alınca cok sevinmiştim ama CA 17 PA 20 olan scout ım dioki hamsik hazardan dan daha iyi şey içinde onu diyo neydi ismi pastore ... uyuz oldum ikisinide transfer etmem lazım :D para var maaş yok :((

• Yeni farketim

"The board will not you to increase the wage budget as they feel it is high enough already

.. Ynetimle muhabbete geçtim bak çok büyük bir şansı kaçıyoruz dedim dinletemedim :((( bidahaki sezona kadar inşallah Almazlar
  • FMRTE sağolsun maaş bütsindeki sınırı kaldırdım :D gelsin Hamsik şimdi ... :)) Abi bu program ile oyunu baştan yapılandırabiliyormuşsun süper bişi ya :D:D ama yavaş yavaş anlamaya başlıyorum ki hilesiz oyun oynamak lazımmış :D save-load yapmadan ... TR yi AB ye sokmadan :D bunlar benim kariyerde var da ondan dedim :) En kısa zamanda yeni bir kariyer açıyorum bursaspor .. sözleşmelerde dahi save-load yapmıcam :D bakalım beni kovacaklar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinaslan1 -- 6 Aralık 2010; 3:01:57 >
  • Arka arkaya 3 mesaj atcağına ilk mesajını editle oraya yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

Arka arkaya 3 mesaj atcağına ilk mesajını editle oraya yaz

Post kasıyor adam ne diye çıkarıyorsun foyasını.
  • quote:

Biyerine mi battı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker
    Post kasıyor adam ne diye çıkarıyorsun foyasını.

Al bak post kasıom senin rütbeni geçiçem sona sana emir vericem çay getir diye akıldan zorunmu var yoksa makaramı yapıon
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaslan1

quote:

Biyerine mi battı ...

Bana batan yok ama doğruyu gösterene çıkışıp kabullenemediğine göre sana batıpta çıkmayan var. Al forum kurallarını oku 6. madde sana kapak olsun. http://forum.donanimhaber.com/registration.asp

• Aferin sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinaslan1 -- 7 Aralık 2010; 23:37:38 >
  •  Transfer bütcesinin hepsini maaşa kaydıramıyorum :((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.