Merhaba beyler ben oyunda futbolcularımı A kalite yaptım teknikelr barçdakielrden iyi ama salary'ler şöle örneğin delgado 1310 da chrine die bir adamım avr o 1010 da kaldı tekniği ehrkezden iyidir A kalite adam ne işdirki 1010 kaldı bakıorum dier takımlara heriflerin adamalrında yetenek yok 2000 salary....
Peki ya bu oyuncuların fiyatlarını ben ayarlayamıyormuyum?
şimdiden saolun =)
yoKmu:)?
hilesiz hurdasız oyna
quote:
Orjinalden alıntı: sPeerless1907
hilesiz hurdasız oyna
UHSDFUHSDGUHDFHFD SORUYU olması gerektiği gibi oku hile istemedim sadece futbolcunun fiyatını ayarlayabilirmiyim dedim... iyi bak
quote:
Orjinalden alıntı: GJT.cobaiN
quote:
Orjinalden alıntı: sPeerless1907
hilesiz hurdasız oyna
UHSDFUHSDGUHDFHFD SORUYU olması gerektiği gibi oku hile istemedim sadece futbolcunun fiyatını ayarlayabilirmiyim dedim... iyi bak
Tamam öyle olsun
salary oyunculun aldığı yıllık ücrettir.eğer adama yeni kontrat önerip yıllık 2000verirsen arttırsınama lüzum yok anlamışsındır.ne kadar ucuza iyi adam bulursan o kadar iyi
quote:
Orjinalden alıntı: CCaaNN
salary oyunculun aldığı yıllık ücrettir.eğer adama yeni kontrat önerip yıllık 2000verirsen arttırsınama lüzum yok anlamışsındır.ne kadar ucuza iyi adam bulursan o kadar iyi
ya zaten chrine faln aciop ucuzdu teknk düşüktü gnç'ti şmdi boba oyuncum.. dediğin şey yıllık aldığı ücret; ben adma 1000 salary verdm gene düşükte nyse =) sorun değil saol;)