Şimdi Ara

Transfer'De oyuncu Bütçesi ayarlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler ben oyunda futbolcularımı A kalite yaptım teknikelr barçdakielrden iyi ama salary'ler şöle örneğin delgado 1310 da chrine die bir adamım avr o 1010 da kaldı tekniği ehrkezden iyidir A kalite adam ne işdirki 1010 kaldı bakıorum dier takımlara heriflerin adamalrında yetenek yok 2000 salary....

Peki ya bu oyuncuların fiyatlarını ben ayarlayamıyormuyum?

şimdiden saolun =)

• yoKmu:)?
  • hilesiz hurdasız oyna
  • quote:

Orjinalden alıntı: sPeerless1907

hilesiz hurdasız oyna

UHSDFUHSDGUHDFHFD SORUYU olması gerektiği gibi oku hile istemedim sadece futbolcunun fiyatını ayarlayabilirmiyim dedim... iyi bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: GJT.cobaiN

quote:

Orjinalden alıntı: sPeerless1907

hilesiz hurdasız oyna

UHSDFUHSDGUHDFHFD SORUYU olması gerektiği gibi oku hile istemedim sadece futbolcunun fiyatını ayarlayabilirmiyim dedim... iyi bak

Tamam öyle olsun
  • salary oyunculun aldığı yıllık ücrettir.eğer adama yeni kontrat önerip yıllık 2000verirsen arttırsınama lüzum yok anlamışsındır.ne kadar ucuza iyi adam bulursan o kadar iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: CCaaNN

salary oyunculun aldığı yıllık ücrettir.eğer adama yeni kontrat önerip yıllık 2000verirsen arttırsınama lüzum yok anlamışsındır.ne kadar ucuza iyi adam bulursan o kadar iyi

ya zaten chrine faln aciop ucuzdu teknk düşüktü gnç'ti şmdi boba oyuncum.. dediğin şey yıllık aldığı ücret; ben adma 1000 salary verdm gene düşükte nyse =) sorun değil saol;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar messi yi kiraladım onla nasıl sözleşme imzalayacağım?
  • öbür transfer dönemini bekliyip takımından bonservisini almaya çalışıcaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BurcaYH

Arkadaşlar messi yi kiraladım onla nasıl sözleşme imzalayacağım?

transfer zorluğun high ise + sen D , C , B isen astronomik bir teklif vermen lazım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.