Şimdi Ara

Transfer dehası Fatih Terim!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Şagop

Devam edelim. Dünyada hiç stoper kalmamış gibi her adamdan çalım yiyen, cek liginde bile forma giyemeyen semihi transfer etmiş yine imPARAtor. Bravo valla süper. Sabri allahtan futbolu bıraktı da gelmeyeceği kesin.

Santrafor olarak da bisey beklemeyin, en iyi ihtimal seleznov veya jahovic alır geçer.
    Ulan şunları bir rakip taraftar yazsa neyse de, bugün senin bir Galatasaraylı olarak övündüğün 4 yıldız, UEFA kupası ve daha nice başarıda Fatih Terim'in imzası var. Bugün ''Galatasaray, Türkiye'nin en başarılı futbol takımıdır'' diyebiliyorsak bunda aslan payı Terim'indir. Cidden hocayı hiç hak etmiyorsunuz size Tudor, Riekerink gibi bedenciler müstehak. Daha da bir şey yazmıyorum, blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 19 Ocak 2019; 22:37:43 >
  • Fatih Terim nazlı değil çalışacak oyuncu arıyor bence doğru politika tabi insan sarrafı değil sanırım ve tabi tek söz sahibide değil

Eleştirmek tamam ama bu kadarda gömme bence

Bu seneki hezeyan için tabi ki bir şey diyemeyeceğim birileri vizyonsuz ama bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Yalnız 2011-2013 arasındaki yazdığın isimlerin çoğundan 2 sene boyunca gayet iyi verim alındı. Hatta ilk geldikleri dönemi hatırlıyorum "rüya takım" tabiri kullanılmıştı.

Bahsettiklerim: Melo, Riera, Hamit, Engin, Dany, Amrabat, Chedju, Umut, Burak, Necati, Bruma

Hatta Bruma - Chedju 2 senelik dönemden sonra açılan isimlerdi yani FT yokken. Kısaca FT'nin bu transferleri kötü değildi. Dany de baya iş yapmıştı o 2 senelik şampiyonlukta.

Bir de bunların dışında Uljfalujsi (yazamadım) vardı, tabi onu kim aldırdı bilmiyorum.
    Hepsine tamam %99 katılıyorum ama

Reira'dan nasıl bi verim aldık abi adam tam bir kanser sebebiydi :)
  • ipodnano1 kullanıcısına yanıt
    Yok sneijderi istemiyordu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskin_yek

Sen o eleştirdiğin adam kaç kupa kazandırdı kulube bılıyon mu sıgır cobanı ? Ömründe kaç kez uefa kupası gordun ınsaat amelesi ?

Çok bılıyon galatasarıyıda cok sevıyon madem gıt olum antranorluk kursları var al lısasan basla sımdıden ufak takımlarda koylü seni ...

Memlekette haddını bılmez olmus herkes 6-0 ı koyar ortaya onyekuruyuda paket yapar sunar naparsan yap sımdı ...
    Şu mesajı yollamak için yedek üyelik almışın ya bravo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Ulan şunları bir rakip taraftar yazsa neyse de, bugün senin bir Galatasaraylı olarak övündüğün 4 yıldız, UEFA kupası ve daha nice başarıda Fatih Terim'in imzası var. Bugün ''Galatasaray, Türkiye'nin en başarılı futbol takımıdır'' diyebiliyorsak bunda aslan payı Terim'indir. Cidden hocayı hiç hak etmiyorsunuz size Tudor, Riekerink gibi bedenciler müstehak. Daha da bir şey yazmıyorum, blok.

Alıntıları Göster
    Lan olm önce yazdikalrmi adam gibi oku, ben terime başarısız demiş miyim?

Transferlere bak, yapılanmaya bak. Bana semih transferini açıkla, ömer bayramı acikla.

• 2016 dan beri 90 dakika oynamamış emre taşdemir mi ne onu açıklayın? Galatasaray gibi bur takıma tranfer edilen muğdat açıklayın. Faruk süren ve ünal aysal zamanında super transferler yaptılar. Ama transferi terime bırakırsanız alacağınız oyuncular bunlar. Yalan mı olm?

11 milyona ozanı sattık, o parayı bakalım hangi gereksize harcayacak? Mustafa pektemek alırsa şaşırır mısınız? Yok be o kadar da değil diyen var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şagop -- 20 Ocak 2019; 13:56:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

2016 dan beri 90 dakika oynamamış emre taşdemir mi ne onu açıklayın? Galatasaray gibi bur takıma tranfer edilen muğdat açıklayın. Faruk süren ve ünal aysal zamanında super transferler yaptılar. Ama transferi terime bırakırsanız alacağınız oyuncular bunlar. Yalan mı olm?

11 milyona ozanı sattık, o parayı bakalım hangi gereksize harcayacak? Mustafa pektemek alırsa şaşırır mısınız? Yok be o kadar da değil diyen var mı??
    11 milyona sattığın ozan Terim olmasa yoktu.. evet Yoktu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

11 milyona sattığın ozan Terim olmasa yoktu.. evet Yoktu..

Alıntıları Göster
    Anlatamıyorum heralde:) terime başarısız diyemem, kimsenin de haddi değildir. Anlatılmak istenen başkadır.

Transfer sezonu bitsin hak vereceksiniz.

• dünyanın en iyi td leri her sene onlarca çöp transfer yaptırıyor.

40 50 milyonu düzenli olarak her yaz çöpe atan tdler var. ama daha fazlasını kazandırdıkları için kimse ses etmiyor.

gelelim terime.

öncelikle işine geleni yazıp işine gelmeyeni yazmayarak tam bir şark kurnazlığına imza atmışsın.

nagatomo: çok düşük maliyetle galatasaray tarihinin en iyi sol bek performanslarından birini izliyoruz. terim olmasa interle kavgalıydı hala. gs ile resmen ikinci baharını yaşıyor. bugüne kadar kötü oynadığı maç sayısı 3'ten fazla değildir.

badou: bunu da sayacaksın çünkü terim döneminde 16 milyona gitti. terim'in aldırdığı bir oyuncu değildi, ancak ilk yarı takımın en önemli oyuncularından biriydi. giderse şampiyonluk gider gözüyle bakılıyordu. terim kulüp ffp çıkmazından kurtulsun diye gitmesine izin verdi, yine de şampiyon olduk. çünkü yerine donk'u oturttu. gelenleri saymak var da gidenleri saymak yok mu? yok öyle yağma.

emre akbaba: maliyeti konusunda eleştirilebilir. çünkü transfer sezonu bittiğinde görüldü ki forvete ayırmamız gereken bütçeyi emre'ye ayırmışız. yanlış planlama. ancak oyuncu kesinlikle ederine değer kalitede + yaşı 26 + türk. 2. devre ile birlikte sakatlıktan kurtulunca çok çok yararlanacağımız bir isim. oynadığı kısıtlı sürede bile çok yararı oldu. 2-3 gol attı sanırım.

onyekuru: bu transfere laf etmişsin inanamadım. tamam, üst düzey bir oyuncu değil ama maliyeti 2 milyon euro. toplam 2 milyon euro vererek aldığımız oyuncu 16 maçta 9 gol attı. fenerin 5-6 milyon euroşar bayıldığı slimani ve ayew naptı? ya da önceden onyekuru ismini duymuş muydun? en olmadı eline 2 milyon euro versek, premier ligden 16 maçta 9 gol atacak adam getirebilir misin? yaşı da henüz çok genç bir oyuncu. ileride genç oyuncuların galatasarayı tercih etmesini sağlayacak.

tekrar badou: 16 milyon'a sattığımız adam sadece 5 ay sonra 750 bin euro ya kiralandı. oldukça olumlu ve verimli bir anlaşma.

muğdat: iyi bir transfer değil. ancak bonsservis verilmeden alındı ve maaşı da çok düşük. geçen sene ligde gösterdiği 4 gol 4 asistlik performansla denenebilir bir riskti, tutmadı. galatasaraya bir zararı da olmayacak.

ömer bayram: kabul ediyorum en kötü transferi. yaşı henüz uygun, türk diye sol beki yedeklemesi için alındı ancak aşırı vasat bir performans gösteriyor. bunun kötü bir transfer olduğunu kabul ediyorum ancak ömer'in de maliyeti çok yüksek değil. yine de bu 'az' miktardaki paraya da çöpe atılmış gözüyle bakabiliriz.

marcao: 4 milyon euro yüksek gibi duruyor. ancak galatasaray'ın transfer mantalitesini değiştirdiğini göstermesi açısından harika bir transfer. artık avrupanın içi geçmiş, atık, kokmuş oyuncularının peşinde değiliz. marcao, tetteh gibi henüz yaşı genç oyuncuların peşindeyiz. dünkü performansı da olumluydu. inşallah daha iyi olur.

dahası alt yapıdan A takıma alınan bir sürü transfer. 11 milyon euroluk Ozan satışı... gerçekten anlamıyorum. adamın kötü diyebileceğin bir tek işi olmuş, o kadar maddi imkansızlıklar içinde, rakibin bir sürü işi bitmiş adama deli saçması paralar bayılırken 21 yaşındaki gençleri oynatarak başarılı olmaya çalışan bir adama ettiğin laflar. eleştirdim sanırken savurduğun düşünceler...

evet ne diyorsun? yukarıdakilerden başka hangileri kötü transfer? açıkla!

• uAslAnkara kullanıcısına yanıt
    Durum tam olarak özeti bu

Forvet transferi yapın artık FATİH HOCA
  • ExtrameBOY27 kullanıcısına yanıt
    terim ozanın babası mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.