< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şagop -- 12 Ocak 2019; 17:33:50 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şagop -- 12 Ocak 2019; 17:33:50 > |
Yalnız 2011-2013 arasındaki yazdığın isimlerin çoğundan 2 sene boyunca gayet iyi verim alındı. Hatta ilk geldikleri dönemi hatırlıyorum "rüya takım" tabiri kullanılmıştı.
Bahsettiklerim: Melo, Riera, Hamit, Engin, Dany, Amrabat, Chedju, Umut, Burak, Necati, Bruma Hatta Bruma - Chedju 2 senelik dönemden sonra açılan isimlerdi yani FT yokken. Kısaca FT'nin bu transferleri kötü değildi. Dany de baya iş yapmıştı o 2 senelik şampiyonlukta. Bir de bunların dışında Uljfalujsi (yazamadım) vardı, tabi onu kim aldırdı bilmiyorum. |
Siz eleştiri yapmıyorsunuz. Siz Terim düşmanlığından nereden vursak diye bir şeyler arıyorsunuz. Terim'in tüm GS kariyerine baktığımızda ortalamanın çok üstünde bir transfer başarısı var. O yazdığın çoğu oyuncudan iyi verim almasını bildi. Terim'in ilk tercihi Kaka idi ki eğer gelseydi belki çok daha farklı şeyler konuşuyor olurduk. O olmadı 3.tercihi olan Sneijder geldi. Drogba ise fırsattı ve Terim'e soruldu o da bu fırsatı kaçırmadı. Kimse FT'yi sevmek zorunda değil ama yiğidi öldür hakkını yeme.
|
1 trilyon dolar transfer bütçesine rağmen forvet almıyor fatih terim. başkan diyor ki hoca transfer yapalım, ronaldoyu messiyi alalım ama hoca diyor ki hayır ben muğdatı isterem
fatih terim istifa. |
Muslera'yı, drogba'yı o aldırmadı, sneijder'i hiç istemdi, bilmem şu maç öncesi restorantta tavuk çorbası içmedi,
Sultanahmet'teki paralı tuvaleti kullanmadı, Eminönün'de balık ekmek yaptı.. Hey maşallah be. Adam sanki Fatih Terim'le birebir yaşamış her şeyi, yönetimle ne konuşmalar geçmiş canlı canlı şahit olmuş gibi konuşuyor. Elin gavuru saygı duyar, göklere çıkarır Fatih Terim'i bizimkiler hiç haberi olmadığı, alakası olmadığı, haddi olmadığı konularda itin bilmem neresine sokar çıkarır adamı. Sonra da buna eleştirmek benim hakkım der. Her şey sizin hakkınız gardaş, diğer insanların hiçbir şeye hakkı yok. Bravo. Süpersiniz.. |
Bu kadar bilgisizce bir yorum olmaz olsun. Kafaya bak. Terim mi bulacak Diagne'yi? Buldu fiyelim o mu bulacak parayı? Ağzı olan konuşuyor işte.
|
Şagop demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Sen o eleştirdiğin adam kaç kupa kazandırdı kulube bılıyon mu sıgır cobanı ? Ömründe kaç kez uefa kupası gordun ınsaat amelesi ?
Çok bılıyon galatasarıyıda cok sevıyon madem gıt olum antranorluk kursları var al lısasan basla sımdıden ufak takımlarda koylü seni ... Memlekette haddını bılmez olmus herkes 6-0 ı koyar ortaya onyekuruyuda paket yapar sunar naparsan yap sımdı ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|