Şimdi Ara

Transfer yapacakmıyız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • umarım artık transfer yapmazlar. şu ortada dolaşan isimler f.bahçenin problemli yıldız tranfer kriterlerine denk geliyor yine her zamanki gibi.

30 yaş üzeri ve veya sözleşmesi ha bitti bitecek durumda olan futbolculardan kim olurlarsa olsun uzak durmak lazım.

zaten takım yaş ortalamamız çok vasat, kondisyon kuvvet, mücadele , ruh, hırs vss uzar gider bizde hep eksik noktalar. + bunların olmadıgı gibi zaten yaş olarak ta kondisyon kuvvet anlamında kriterlere uzak kadroda bir sürü isim var.

f.bahçe nin futbolu yerlerde dogrudur, ama artık yanlış yapma lüxü hiç kalmadı. bakın kadro öyle bi çorba ki takım çıkartılamıyor.

zamanında 3/5 eksik kaldı diye alınmayan hazard a 40 çekiliyor şimdi. ama senin 12 verip aldıgın meireles satsan en çok 5 eder. şimdi hangisi dogru transfer acaba.

31 yaşında kaka. 10m euro verdin aldın. son sahibi sensin artık , bu paranın geri dönüşü olmaz. bu 1 .

2. oyuncuya da yıllık en az 4m euro maaş. ister temiz. bunun maç başısı var sonu var, küstüm oynamıyorum u var. ona pas attın bana atmadını var, sakatlıgı var, koşmuyor , pres yapmıyoru var. ohhhooo.

nerde problem var f.bahçe ısrarla gidip buluyor arkadaş sinir oluyorum.

elindeki: meireles, krasiç, cristian, webo, semih, serdar,emre,selçuk, stoch meselesini önce bi çöz sonra gel kaka dan nani den bahsedelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: COLT®

Fenerbahçeliyim bence kimseyi küçümseme bknz. 2010 da kendimizi şampiyon zannedip timsah yürüyüşü yapmıştık
    Burada kendimizi şampiyon zannediyoruz harbi komik

istisnalar kaideyi bozmaz trabzonda 30 yıl oluyor şampiyon olamayalı.Bursada bir kereliğine oldu bir daha olamayacak

• Yapacaz kardeş Kaka ile Nani'yi alıp transferi kapayacaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

batalla diyorum ben geçen sene 19 gol 20 asist yapmış.İstatistikleri harika.Sözleşmesinde fesih bedeli falan varsa kesinlikle almalıyız derim

Bursa onu hayatta satmaz . Anca futbolcunun aklını çelicen o kulubuyle takışıcak anca öyle alırsın. Alex bizim için neyse batalla da bursa için odur Öyle mi Bursalı kardeşler

bursa nedir hocam ateş olsalar cürümleri kadar yer yakarlar :) vereceksin oyuncuya 2.5 milyon € yıllık fesih bedelide varsa onu ödeyeceksin alacaksın

Fenerbahçeliyim bence kimseyi küçümseme bknz. 2010 da kendimizi şampiyon zannedip timsah yürüyüşü yapmıştık
    Burada kendimizi şampiyon zannediyoruz harbi komik

ordaki goruntulerde 2 arkadasim var ikisi de besiktasli timsah yuruyusu yapan :)

• Beşiktaşlımı orada ne işe var beşiktaşlının
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.