Şimdi Ara

Transfer yapacakmıyız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galiba krasic ayrıldıktan sonra holmen kadroya dahil edilip transfer kapatılacak(tı).

Ancak gelinen bu noktada kadroda da bir uyumsuzluk sözkonusu.

Tüm bunlara istinaden son haftaya girilen transfer sezonunda transfer yapacakmıyız?

Cas kararı mı bekleniyor?

Geçen senede buna benzer bir eksiklik vardı ve meireles transfer edildi.

Şimdilerde ofansif bir oyuncu eksikliği konuşuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır. Para yok. Emenike'yi zor aldık.

• Yapalımda kimi alıcan yabancı alsak yer yok yerli zaten yok 2.ligden bence oyunculara bakılmalı.
  • Bize transfer gerekmiyor, 1 tane yerli forvet olabilir

Takımın kökünden herşeyiyle değişmesi gerekiyor...
  • Alınabillir yerili oyuncu yok değil:Ahmet İlhan, Veysel Sarı, Erkan Zengin... para bulabilirsen Gökhan inleri var arda turanı var, aşırı para bulabilirsen İlkay'ı var Mesut'u var.
    Var oğlu var. Ahmet ilhan bence takıma en makul olanı, kanata yedek adam lazım zaten
  • Aslında geçen maç christian 11de yoktu. Ben bu temposuyla hocanın onu çok düşünmediğini sanıyorum. Aslında Christianı gonderip tam bir 10 numara alsak mantıklı olurdu gibime geliyor. Illa yerli dersek cok kolay değil.

• Önce taktik ve vizyon lazım. Hangi oyunu oynayacağımızı bilmemiz gerekiyor. Hücum mu, defansif mi, kontra mı. Ona uygun kadro yapmak lazım. Şu an hali hazırdaki kadro ile bu türlerin hepsinden kırma kadrolar oluşturabilirsin. Fakat şu ana kadar pek verimli olduklarını söylemek mümkün değil. Bizde transfer taktiğe, takıma göre değil. Oyuncunun ünlü olması sebebiyle yapılır. Bir oyuncunun adı o yıl çok duyulduysa ve birkaç iyi iş yaptıysa o adamı alırız.

Ersun Yanal ve Aykut Kocaman'ın oynatmaya çalıştığı taktik çok benzer. Bu iki taktik için de topu ileriye taşıyacak bir lider lazım. Şu anki kadroda o lider yok. Ayrıca o oyun türüne göre kanatlarımızın da sağlam olması gerekiyor. Ama kanat oyuncusu olmadığı için 4-3-3 gibi görünen kanat oyunu oynuyoruz. Sow ve Kuyt kanatlarda bu yüzden heba oluyor. İkisi de ileri uç oyuncusu.

Yani kısacası transfer lazım. Ama öncesinde başka şeylerin yapılması lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    havaalanı transfer işi (shuttle)
    12 yıl önce açıldı
    TURKCELL TL TRANSFER
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca eklemeliyim ki şimdiki dizilişte Sow, Emenike, Webo gibi forvetler yerine Burak Yılmaz ve Guiza'nın gol atanı gibi bir forvete ihtiyacımız var. Genellikle uzun oynamaya çalışıyoruz. Burak gibi defansın arkasına kaçacak bir oyuncu fena olmazdı.
  • Yani aslında aykut hocanın listesine göre transfer yapılması çok mantıklı değil di bence. Taktik olarak 4-2-3-1 senelerdir oynadığımız sistem kadroya uygun görünüyor. Sadece Alexin yerine bir isim getirebilmeliydik. Geçen sene Christian o bölgede bazı maćlar iyi olsada genel olarak tatmin edici bir performans sergilemedi. Su anki kadroyla dogru bir kombine yapmak zor görünüyor.

• nani ve kaka'dan haber bekliyoruz kulüplerle prensipte anlaştık oyunculardan haber bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

nani ve kaka'dan haber bekliyoruz kulüplerle prensipte anlaştık oyunculardan haber bekliyoruz

İkisinden biri mi ikisi de mi? Pek umudum yok ama alırsak iyi. ( )
  • quote:

nani ve kaka'dan haber bekliyoruz kulüplerle prensipte anlaştık oyunculardan haber bekliyoruz

artniyetle söylemiyorum tamamen tercih meselesi ama ben sana hiç inanmıyorum.

2 aydır banlıydım içimde kalmasın diye söyledim.
  • batalla diyorum ben geçen sene 19 gol 20 asist yapmış.İstatistikleri harika.Sözleşmesinde fesih bedeli falan varsa kesinlikle almalıyız derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

batalla diyorum ben geçen sene 19 gol 20 asist yapmış.İstatistikleri harika.Sözleşmesinde fesih bedeli falan varsa kesinlikle almalıyız derim

Kadronu onun üzerine kuracaksın tamam gerçekten futbolcu adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAVUSm

quote:

İkisinden biri mi ikisi de mi? Pek umudum yok ama alırsak iyi. ( )

kesin diye bişey yok , ben asla kesin demem imzayı atmadan . oyuncuların kulüpleri ile anlaşma sağlandı sayılır ama oyuncular tamam demiyor bir türlü
    @Eser. kardeş inanıp inanmamakta özgürsün gayet doğal bişey ben sadece bana gelen bilgileri aktarıyorum

• quote:

batalla diyorum ben geçen sene 19 gol 20 asist yapmış.İstatistikleri harika.Sözleşmesinde fesih bedeli falan varsa kesinlikle almalıyız derim

Bursa onu hayatta satmaz . Anca futbolcunun aklını çelicen o kulubuyle takışıcak anca öyle alırsın. Alex bizim için neyse batalla da bursa için odur Öyle mi Bursalı kardeşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: COLT®

quote:

Bursa onu hayatta satmaz . Anca futbolcunun aklını çelicen o kulubuyle takışıcak anca öyle alırsın. Alex bizim için neyse batalla da bursa için odur Öyle mi Bursalı kardeşler

bursa nedir hocam ateş olsalar cürümleri kadar yer yakarlar :) vereceksin oyuncuya 2.5 milyon € yıllık fesih bedelide varsa onu ödeyeceksin alacaksın
  • Dünya kadar para harcadı yönetim takımda yine ilerleme yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: COLT®

quote:

bursa nedir hocam ateş olsalar cürümleri kadar yer yakarlar :) vereceksin oyuncuya 2.5 milyon € yıllık fesih bedelide varsa onu ödeyeceksin alacaksın

Fenerbahçeliyim bence kimseyi küçümseme bknz. 2010 da kendimizi şampiyon zannedip timsah yürüyüşü yapmıştık
    Burada kendimizi şampiyon zannediyoruz harbi komik

• Sadece Türkiye ligi için transfer yapmazlar ! Şu andaki kadro bile bu lig için saçma ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.