Antuda gördüm adam beğendiği futbolcunun menejeriyle irtibata geçmiş Şimdi Ömer Temelli ye ulaşmaya çalışıyorlar... Hesabınız varsa gidin tebrik edin, taraftara bak arkadaş
My team Fenerbahce is particularly interested in a central midfielder especially for the defance and that is the reason‚ why i am thematize this enquiry regarding your player Victor Wanyama. Fenerbahce is creating an strong team for the Champions League and i am convinced‚ that a offer will attract the Intresse of Fenerbahce. We would be grateful‚ if you would initiate this way regard a offer. I look forward‚ to hearing from you soon. Thank you in advance for your trouble.
With best regards
Menejeri´nin cevabi: ------------------------- Thanks for your email. At the moment‚ we are talking to three clubs in the Premier League so if Fenerbahce wants the Player‚ we need Fenerbahce to send asap an offer for him because it might be too late if they wait one more week.
bende şimdi antu'da onu okuyordum :) bende bir ara düşündüm bazı futbolcular için yönetime mail atayım diye ancak bu adam aşmış direk futbolcuyla bağlantı kuruyor :) cevap almasıda ayrı bir olay :) ben daha önce Finlandiya Futbol Federasyonu ve Finlandiya'da üst düzey birkaç takıma Fin Ligi maç yayınları izlenebilecek uydu kanalı web kanalı vs hakkında mail attım geri dönen olmamıştı :)
quote:
Orijinalden alıntı: Sercio7
bende şimdi antu'da onu okuyordum :) bende bir ara düşündüm bazı futbolcular için yönetime mail atayım diye ancak bu adam aşmış direk futbolcuyla bağlantı kuruyor :) cevap almasıda ayrı bir olay :) ben daha önce Finlandiya Futbol Federasyonu ve Finlandiya'da üst düzey birkaç takıma Fin Ligi maç yayınları izlenebilecek uydu kanalı web kanalı vs hakkında mail attım geri dönen olmamıştı :)
Arkadaşlar biz bi arada Fransa U19 kaptanını almıştık güya ama aldığımız takımda oynama devam edecekti falan yılan habermiydi??? Bu konuyu görünce o aklıma geldi
quote:
Orijinalden alıntı: SpyM3GTR
Arkadaşlar biz bi arada Fransa U19 kaptanını almıştık güya ama aldığımız takımda oynama devam edecekti falan yılan habermiydi??? Bu konuyu görünce o aklıma geldi
Alıntıları Göster
Vay anasına adam taraftarlık olayını aşmış
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_ps3
Vay anasına adam taraftarlık olayını aşmış
Alıntıları Göster
Adama helal olsun bir de transfer gerçekleşirse taraftarın yaptığı transfer olarak tarihe geçer
quote:
Orijinalden alıntı: Thyke ‘
Adama helal olsun bir de transfer gerçekleşirse taraftarın yaptığı transfer olarak tarihe geçer
Alıntıları Göster
O değilde Wanyama gelse süper olur ha .
quote:
Orijinalden alıntı: Darkstrom
O değilde Wanyama gelse süper olur ha .
Alıntıları Göster
eğer konu gerçekse helal olsun adama.
quote:
Orijinalden alıntı: By.Kerem.86
eğer konu gerçekse helal olsun adama.
Alıntıları Göster
Adam menajer dağılabiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: :Fatih:
Adam menajer dağılabiliriz
Alıntıları Göster
luganonun siyah çok teknik ortasahadaki hali
quote:
Orijinalden alıntı: FearMachıne
luganonun siyah çok teknik ortasahadaki hali
Alıntıları Göster
Fizik gücü mükemmel.Umarım ilgilenilir
Donanimhaber scout team kayitlari baslamistir
quote:
Orijinalden alıntı: towyedi
Donanimhaber scout team kayitlari baslamistir
Valla helâl olsun her takıma böyle taraftar lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Valla helâl olsun her takıma böyle taraftar lazım.
Alıntıları Göster
bu adamın her hareketine faul çalar bizim başarısız hakemlerimiz birde bu yönünü düşün
Beyler hep birlikte bu adamın menajerini bulup mail atıyoruz, yüklenin. Sağ açık bak ona göre