Şimdi Ara

Transferler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence bu transfer sezonunda Türk takımları özellikle de Galatasaray ve Fenerbahçe önceki yıllara göre oldukça avantajlılar. Bu sezon Galatasaray'ın şampiyonlar liginde çeyrek final oynaması ki Madrid maçında bu noktaya sadece şansıyla gelmediğini de ispatladı belki Madrid'de Burak'ın penaltısını verseler yarı finale çıkacaklardı, Fenerbahçe'nin UEFA'da yarı final oynaması, ikinci maçta o kadar eksik bir kadro olmasına rağmen bir gol bizi finale götürebilirdi.

Önceden de her sene avrupada başarı parolasıyla sezona başlıyordu takımlarımız fakat bir lig şampiyonluğu herşeyi unutturuyor ve avrupadaki başarısızlıklar örtbas ediliyordu. Bu sezon böyle olacağını zannetmiyorum iki takımında hedeflerini büyüttüğünü umuyorum ki bunlar içinde yıldız olmasa bile kaliteli oyuncular şart.

Bunun dışında Sneijder ve Drogba'nın Türkiye'ye gelmiş olması ve dışardan görüldüğü kadarıyla burada mutlu olmaları yabancı futbolcular için çok büyük referans olacaktır.
    Her neyse sonuç olarak bu sene Türkiye'ye yıldız futbolcu getirmenin daha kolay olacağını düşünüyorum

Gelelim Fenerbahçe'nin ihtiyacı olan transferlere
    Öncelikle Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın özelliklede Aziz Yıldırım'ın takıma artık zarar verdiğini düşünüyorum fakat kendisini taraftardan üstün gören bir başkanımız olduğu için gitmeyeceklerini de biliyoruz ne yazık ki.

Bence pek çok kişinin söylediği gibi Fenerbahçe'nin bir orta saha transferine ihtiyacı yok. Hatta bence sneijder'in henüz beklenen performansı gösteremediğini düşünürsek emre-meireless-salih(alper yada cristian'da olabilir) orta sahası selçuk-melo-sneijder orta sahasından kötü değil. İki orta sahanın performanslarında ki farkın teknik direktör yaklaşımından kaynaklandığını düşünüyorum. Çok iyi bir oyuncu da alsak bu mevkiye herkesin beklediği değişimin gerçekleşeceğini zannetmiyorum

Bence en büyük sıkıntımız GG dışında savunmamızın hepsinin tek yönlü olması. Ne oyun kurabilen bir stoperimiz var ne de hücuma katkı sağlayabilen bir sol bekimiz. İyi bir stoper ve sol bek transferi gerçekleşirse oynanan oyunun seyir zevki açısından da güzelleşeceğini düşünüyorum.

Sow sol kanatta düşünülüyorsa bir forvet, forvette düşünülüyorsa da bir sol kanat oyuncusu transfer edilmeli. Bence Sow'u forvette kullanıp sol kanata da Ribery gibi tam olarak bir kanat oyuncusu alınabiliyorsa alınmalı.

Eğer Krasic satılacaksa(gerçi satılmasada 0 katkı sağlıyor ama) sağ kanatta sıkıntı yaşayabiliriz. Kuyt iyi güzel oynuyor ama 33 yaşında olduğunu düşünürsek herhangi bir sakatlık yaşadığında toparlanması zaman alabilir artık ve tek yedeğimiz de mehmet topuz. Bu sistemde oranın yedeği Mehmet Topuz olmamalı. Oraya fazla maliyetli olmayan yerli bir kanat oyuncusu transferi olabilir.

Bunların yanı sıra klübün biraz gelir elde etmesi ve yıllık ücretlerden kurtulması için Stoch-Krasic-Sezer-Serdar-Yobo'nun gitmesi klüp için yararlı olacaktır.

• yobo için iyi para verecek bir kulüp tanımıyorum anca araplar krasiçide 5-6ya satarsak iyidir ki takasda falan kullanılmasıda iyi olur stoch kalmalı sezer serdar iyi oyuncular özünde gideceği takımlarda fark yaratırlar büyük ihtimalle bizde bakarız öyle aykut hoca değerini pek anlayamadı onların ama orta sahadaki görüşüne katılmıyorum en kötü bi 10 numara alınmalı baroni orada yaratıcı değil... ama diğer dediklerine katılıyorum
  • Fener yine gider. Çakma Nedvedlere. Uefa Grup oyuncularına. Orta sınıf oyuncularına. Yada sıf çalım atmak için 5 milyonluk oyuncuya 10 verir üstüne gaza gelip en pahalı maaşı baglar. Daha sonra para için gelmiş oyuncularda havadan sudan oynar. Takımın esas hırslıları kart yer. birşey olur. başarısız olunur para gider. ama para gelmez. Fb 2 maçtada gs yi 4-0 yener. Bir Türkiye kupası daha patlatır. bu böyle gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

yobo için iyi para verecek bir kulüp tanımıyorum anca araplar krasiçide 5-6ya satarsak iyidir ki takasda falan kullanılmasıda iyi olur stoch kalmalı sezer serdar iyi oyuncular özünde gideceği takımlarda fark yaratırlar büyük ihtimalle bizde bakarız öyle aykut hoca değerini pek anlayamadı onların ama orta sahadaki görüşüne katılmıyorum en kötü bi 10 numara alınmalı baroni orada yaratıcı değil... ama diğer dediklerine katılıyorum

Sezer Stoch Serdar üçü de iyi oyuncular fakat artık Fenerbahçe'de bir geleceklerinin olduğunu düşünmüyorum özellikle de Stoch'a gerçekten çok yazık oldu şuan mevkisinde üçüncü oyuncu konumunda, kendisi için kesinlikle gitmeli. Haklısın Yobo'ya bonservis verecek bir klup çıkmaz ama bonservissiz gitse bile en azından yıllık ücretinden kurtuluruz zaten bu sene kalsa da pek fazla şans bulacağını düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeTaK

quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

yobo için iyi para verecek bir kulüp tanımıyorum anca araplar krasiçide 5-6ya satarsak iyidir ki takasda falan kullanılmasıda iyi olur stoch kalmalı sezer serdar iyi oyuncular özünde gideceği takımlarda fark yaratırlar büyük ihtimalle bizde bakarız öyle aykut hoca değerini pek anlayamadı onların ama orta sahadaki görüşüne katılmıyorum en kötü bi 10 numara alınmalı baroni orada yaratıcı değil... ama diğer dediklerine katılıyorum

Sezer Stoch Serdar üçü de iyi oyuncular fakat artık Fenerbahçe'de bir geleceklerinin olduğunu düşünmüyorum özellikle de Stoch'a gerçekten çok yazık oldu şuan mevkisinde üçüncü oyuncu konumunda, kendisi için kesinlikle gitmeli. Haklısın Yobo'ya bonservis verecek bir klup çıkmaz ama bonservissiz gitse bile en azından yıllık ücretinden kurtuluruz zaten bu sene kalsa da pek fazla şans bulacağını düşünmüyorum.

yabancı kontenjanı olmasa bence yobo şu anki çoğu yerli stoperimizden iyi durumda ama daha iyi bir yabancı gelecekse gitmeli tabi bu sene çok kritik müdahaleleri oldu fenerin çoğu maçını izledim egemenin bekirin yaptığı hatayı yobo düzeltiyordu hep...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

Fener yine gider. Çakma Nedvedlere. Uefa Grup oyuncularına. Orta sınıf oyuncularına. Yada sıf çalım atmak için 5 milyonluk oyuncuya 10 verir üstüne gaza gelip en pahalı maaşı baglar. Daha sonra para için gelmiş oyuncularda havadan sudan oynar. Takımın esas hırslıları kart yer. birşey olur. başarısız olunur para gider. ama para gelmez. Fb 2 maçtada gs yi 4-0 yener. Bir Türkiye kupası daha patlatır. bu böyle gider.

amacın belli. provokasyon. da bu kadar uzun yazmana kendini hırpalamana gerek yok. içindeki enerjiyi daha verimli kullanabilirsin.
    ağır işsiz olduğun belli ama bari kendine bi uğraş bul böyle zaman geçmez.
  • quote:

Fener yine gider. Çakma Nedvedlere. Uefa Grup oyuncularına. Orta sınıf oyuncularına. Yada sıf çalım atmak için 5 milyonluk oyuncuya 10 verir üstüne gaza gelip en pahalı maaşı baglar. Daha sonra para için gelmiş oyuncularda havadan sudan oynar. Takımın esas hırslıları kart yer. birşey olur. başarısız olunur para gider. ama para gelmez. Fb 2 maçtada gs yi 4-0 yener. Bir Türkiye kupası daha patlatır. bu böyle gider.

acıtmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the zola

quote:

amacın belli. provokasyon. da bu kadar uzun yazmana kendini hırpalamana gerek yok. içindeki enerjiyi daha verimli kullanabilirsin.
    ağır işsiz olduğun belli ama bari kendine bi uğraş bul böyle zaman geçmez.

Vur bloğu hocam.

• quote:

Galatasaraya gelenler aşktan,sevgiden geliyor.Tesislerde onlara 1 dilim ekmek 1 bardak su veriliyor.Haklısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam haklısın aslında amaçları alıntılanıp zevke gelmek bloklayıp geçeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Galatasaraya gelenler aşktan,sevgiden geliyor.Tesislerde onlara 1 dilim ekmek 1 bardak su veriliyor.Haklısın.

Bunun yazdığını da gören sanır ki Fener hep UEFA grup oyuncuları alıyor. E tabi onlara göre Sow, Meireles, Kuyt falan UEFA grup oyuncusu

Fener'in ne zaman UEFA grup oyuncusu aldığını gördün ? desen cevap veremez.

• webo, baroni , yobo.
  • quote:

quote:

Alakası yok. demek istedigim siz oynıyacak oyuncuyu parasal şowlarınız yüzünden en basından kaybedıyorsunuz. anelkalar, ortegalar, krasiçler, meyreleşler, hep bu yüzden. ama tüm trasnferlerını kuyt gibi olsa problem olmıcak. gs ye gelince. zamanında hakan sukur cebınden kendı para verıyordu klube. parasız oynuyordu. amrabat yıllık alacagı parayı bıle cok aşagıya çektı. cunku hayalındekı takımdı.digerlerınede sızın gıbı abartıp para vermedıgımız için adamlar işini yapıyor. bu bir gerçek. sıf gs liyim diye degıl. fb baskanı çöpçüdür benım gozumde. alex de souza bile tr ye gol attı dıye alındı. sankı benım başıma brezilyanın vazgeçilmez 11 imiş gibi. ha o tuttu ayrı.

• quote:

quote:

quote:

Alakası yok. demek istedigim siz oynıyacak oyuncuyu parasal şowlarınız yüzünden en basından kaybedıyorsunuz. anelkalar, ortegalar, krasiçler, meyreleşler, hep bu yüzden. ama tüm trasnferlerını kuyt gibi olsa problem olmıcak. gs ye gelince. zamanında hakan sukur cebınden kendı para verıyordu klube. parasız oynuyordu. amrabat yıllık alacagı parayı bıle cok aşagıya çektı. cunku hayalındekı takımdı.digerlerınede sızın gıbı abartıp para vermedıgımız için adamlar işini yapıyor. bu bir gerçek. sıf gs liyim diye degıl. fb baskanı çöpçüdür benım gozumde. alex de souza bile tr ye gol attı dıye alındı. sankı benım başıma brezilyanın vazgeçilmez 11 imiş gibi. ha o tuttu ayrı.

Ulan gıt Gs son 10 yılda kımlerı almıs bak sonra gel konus.

• Madriddeki buragin penaltisini verselerdiden sonrasini okunadimb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.