Şimdi Ara

TRANSFERLERE BAKILIRSA KİM ŞAMPİYON OLUR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oturmuş takımın avantajları var ama ben nasıl "oturmuş" kadroyun geleni tokatlarım gözüyle maçlara çıkarsan , harbiden oturursun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Uzak ara Bjk.

Bebe gibi muhteşem bir oyuncu aldılar. Ortaları müthiş hepsi adrese teslim. İnanılmaz şutları var tamamı kaleyi tutan.
    Sidnei gibi 10 numara bir stoper aldılar. J.Terry'nin daha genci daha serti.
    Mehmet Akyüz (yerli İbra) var. Bitirici, rakip defansı hallaç pamuğuna çeviriyor. Neredeyse her vurduğu gol oluyor.
    Veli Kavlak (Türk Ronaldo diyorlar ona) Rakibin sağ kanadını felç eden, rakip defansa nal toplatan bir adam.
    Tanju zaten geleceğin Maldini'si. 3 yıl sonra değeri 30 milyon eurodan aşağı olmaz.

Bunlara ek olarak Q7-Guti-Simao-Almeida gibi DÜNYA yıldızlar da var. O yüzden benim tahminimce ligin daha ilk yarısı bitmeden şampiyonluklarını ilan ederler.

Şampiyon belli bence 2.yi konuşalım.

Aferin işte böyle gerçekleri göreceksiniz... Neyse bu sene sizde inş. ligi 4. felan bitirinde UEFA' ya katılın..

• Beşiktaş geçen seneye göre daha güçlü bir durumda, geçen sene Schuster, yoğun maç trafiği ve sakatlıklar, uyum sorunu, yerli kalitesi gibi dezavantajlar yaşadık. Şimdi bence Tayfur hoca kapalı kutu ama iyi bir seri ve hava yakalanabilirse erken kopma olmaz sonuna kadar zorlayabiliriz. Ama Rıza hoca ve E.Sağlam örnekleri de var maalesef. Tayfur Hocaya endeksliyiz.

Fb iskeleti bozmayarak ve transfer çorbasına girmeyerek bir adım önde, Aykut Hocada güveni boşa çıkarmadı. Alex büyük bir düşüş veya sakatlık yaşamazsa negatif bir durum gözükmüyor.

Ts kesinlikle güç kaybetti, giden oyuncuların hepsi iyiydi, ama bir Şenol Güneş faktörü var elindeki oyuncuyu maksimum kullanabiliyor. Tsnin en büyük rakibi Sadri Şener bence, çok konuşarak kafa karıştıyor bunun yansıması kendi takımına da olabilir.

Gs yeni yönetimiyle yeni bir sayfa açtı ama, henüz erken olmasına rağmen transferde beklentilerin altında gidiyorlar şu an. Talip oldukları oyuncuları alabilseydi çok farklı bir durum ortaya çıkardı buna rağmen takımda vasatın altında taraftarının görmeye tahammül edemediği oyuncular hala kadroda. F.Terim faktörü çok büyük bir avantaj ama Gs bizim geçen sene yaşadığımız sıkıntıyı yaşayabilir. Bir tarafta Guti Q7 Simao Almedia bir tarafta Ekrem Aurello İsmail Nobre. Kadroda içindeki bu kalite farkı Gsde de bu sene yaşanabilir.

Şampiyonluk transfere bakılarak değerlendirilseydi biz geçen sene ondan önceki sene Gs olurdu genele bakmak lazım. Fb bir adım önde.

• Transfere bakılacak ise eğer,ohooo 18 takımda şampiyon olur bu sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

kazma ivankov yok, kanserojen mustafa keçeli yok.

en önemlisi tffnin başında özgener olmuycak

bu sene bursam yine en büyük aday tabi wihttaker, nguemo ve brown transferleri gerçekleşirse. miller bu sene gol kralı olucak.

Şu oyuncuların isimlerini tam yazsanda fm den baksak diyorum hani
  • Tek tek takımları değerlendirmek gerekirse,

Öncelikle bizim oturmuş kadromuzdan ziyade geçen sene en büyük avantajımız mükemmel bir mücadele ve inanmışlık hissiydi. Takım 18.haftadan sonra her maça %100 motive olarak çıktı. Ama şimdi sezon başı bu kadar motive olabilirler mi bilmiyorum. Eğer olabilirlerse ben rekor bir puan toplarız diyorum ama olacaklarına da pek ihtimal vermiyorum. Zaten Avrupa takımlarıyla aramızdaki en büyük fark da bu. Dediğim gibi eğer Aykut Hoca takıma o mücadele ve istek gücünü temelli aşılamışsa büyük bir avantajımız olduğu aşikar. Ayrıca dediğiniz gibi oturmuş bir kadroya sahibiz. Takımda bu sezon ilk 11'den Max. 2 oyuncu değişecek. Bir defansif orta saha gelir, bir de yabancı sınırından dolayı Serdar Kesimal oynar. Başka değişiklik olacağını sanmam. İlk 11'de oynayacak sağlam 5 tane Türk oyuncumuz var (Volkan,Gökhan,Emre,Serdar,Mehmet) Eğer takım geçen seneki gibi oynarsa benim umudum var.

Beşiktaş'a gelirsek, Beşiktaş çok mantıklı transfer politikası izliyor. Eğri oturup doğru konuşalım geçen seneki yerli kalitesi çok çok alt düzeydeydi Beşiktaş'ın. Ve ilk 11'nizde 5 tane kaliteli yerli olmassa başarılı olmanız çok güç. Beşiktaş bu sene bu yönde önemli adımlar attı. Mesela oynayabilecek Necip, Cenk, Egemen, Ersan gibi 4 tane oyuncusu var. Tanju'yu pek izlemedim ama baya övüldü o da olursa 5 taneyi tamamlar Beşiktaş. Evet belki çok üst düzey oyuncular değil ama hepsi gayet yeterli düzeyde oynayan oyuncular. Beşiktaş'ın zaten yabancılarına diyecek fazla laf yok. Ama özellikle takıma takım savunması öğretilmeli. Beşiktaş'ın zaaflarından birisi de budur bana göre. Ama dediğim gibi ben Beşiktaş'ın bu sene başarılı olacağını düşünüyorum.

Galatasaray ise sil baştan bir kadro kurma eyliminde. Şu an kadroda oynayabilecek Sabri, Ujfalusi, Servet, Selçuk, Arda, Baros ve Elmander var. Yani Galatasaray'ın daha 4 tane net takviyeye ihtiyacı var. Galatasaray'ın yapacağı her transferin takıma iyi uyması gerekiyor başarı için. Galatasaray zorluklar çekecek uyum sürecinde. İlk 11'de oynayan 7-8 oyuncu sonradan gelme olacak ve bu ilk zaman Galatasaray için sıkıntı olacak. Galatasaray özellikle kalan transferlerini gerçekten kaliteli yaparsa yarışa ortak olur. Diğer şekilde zaten yeni kurulan bir kadrosu var bence şampiyonluğa oynamakta zorluk çeker.

Trabzonspor ise güç kaybetmese de oyun planı değişti. Mesela Trabzonspor'da özellikle Selçuk ve Colman'ın araya attığı paslar ile Burak ve Umut hareketlenirdi ama bu sezon Selçuk gidince bu oyun sisteminden de vazgeçilecek. Adrian ve Zokora transferleri Selçuk ve Jaja'nın yerini doldurabilir mi bilmiyorum açıkçası. Ama Trabzonspor'un tekrar şampiyonluğa oynayabilmesi için 1 stoper 1 sol kanat mutlak gerekli.

• Güzel yorumlar var
    Ben Geçen Sene BJK a daha cok şans tanıdım ama yolda kaldılar
    Transfere göre şamp ihtimali yapılmaz
    GS bu sene de erken havlu atacağa benziyor
    Çünki Terim den hiç bir hamle görülmedi
    Ne ekranda var ne de Adam resmi izma atmadı.

FB bir adım önde
    İskelet aynı ve takviyeler var.

İki kulvarda yarışıp geriye düşerse FB ye yakışmaz, bunu da tarftar olarak mazaret kabul etmem ben.

BJK bu sene ya patlama yapar veya FB ile çekişir
    Trabzon durumu belirsiz kadro çok değişti iskeleti dağıldı
    Sadri başkan az konuşup, oyuncular da tam takım olursa başa güreşirler
    Ancak TS un şamp olma ihtimalini göremiyorum
    FB ve BJK favoridir.
    Başka Anadolu kulubune ihtimal vermiyorum
  • Bence Bjk ve Gs'in hoca zaafları var bence
    bjk'in yerli futbolcu kaltesini değil sayısını arttırdığını dusunuyorum.

Ts , bitti
    Sadri Şener Trabzon'u bitirdi
    ama ellerinde Şenol Güneş var bu sene çok bulasmasalar da sonraki senelerde yukarıda gorunebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

quote:

bu sene bursam yine en büyük aday tabi wihttaker, nguemo ve brown transferleri gerçekleşirse. miller bu sene gol kralı olucak.

miller'ı nasıl bilmezsin ya :D hani yazmıştı size bursadaki maçta bu sezon.

çekirdek kadro bozulmadı , hayır bize geçen sene küçük takım çekenlerinde iskeleti darma dağın oldu.

boş yere kimse bize büyüklük taslamasın. gerek taraftar gerekse kadro bakımından. az paralarla neler yapılacağını gösterdik anadoluya. bu başarımız bi yerde onlarında başarısı sayılır.

antep iyi yolda, kayseride büyüklere maç satmazsa onlarda iş yapacak bu sene inşallah. bu senede moda antep , ibb , bursa ve maçlarını satmazsa kayseri.

geçen senede favorim antepti ama geç açıldı. yok federasyon sadece bursayla değil, anteplede uğraşmas gerekecekti. şükür ki fenerli özgener gidiyor TFF den.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Güzel yorumlar var
    Ben Geçen Sene BJK a daha cok şans tanıdım ama yolda kaldılar
    Transfere göre şamp ihtimali yapılmaz
    GS bu sene de erken havlu atacağa benziyor
    Çünki Terim den hiç bir hamle görülmedi
    Ne ekranda var ne de Adam resmi izma atmadı.

FB bir adım önde
    İskelet aynı ve takviyeler var.

İki kulvarda yarışıp geriye düşerse FB ye yakışmaz, bunu da tarftar olarak mazaret kabul etmem ben.

BJK bu sene ya patlama yapar veya FB ile çekişir
    Trabzon durumu belirsiz kadro çok değişti iskeleti dağıldı
    Sadri başkan az konuşup, oyuncular da tam takım olursa başa güreşirler
    Ancak TS un şamp olma ihtimalini göremiyorum
    FB ve BJK favoridir.
    Başka Anadolu kulubune ihtimal vermiyorum

siz vermeyin biz almasını biliriz. fener ancak başka bir fener bahçeli TFF gelene kadar şampiyon olamaz.

bu sene bursa - anteo ve ibb :)

• quote:

quote:

quote:

çekirdek kadro bozulmadı , hayır bize geçen sene küçük takım çekenlerinde iskeleti darma dağın oldu.

boş yere kimse bize büyüklük taslamasın. gerek taraftar gerekse kadro bakımından. az paralarla neler yapılacağını gösterdik anadoluya. bu başarımız bi yerde onlarında başarısı sayılır.

antep iyi yolda, kayseride büyüklere maç satmazsa onlarda iş yapacak bu sene inşallah. bu senede moda antep , ibb , bursa ve maçlarını satmazsa kayseri.

geçen senede favorim antepti ama geç açıldı. yok federasyon sadece bursayla değil, anteplede uğraşmas gerekecekti. şükür ki fenerli özgener gidiyor TFF den.

Miller'i biliyorum süratli bir oyuncu.Ben transferde ismi geçen oyunculardan bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 24 Haziran 2011; 18:21:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Miller'i biliyorum süratli bir oyuncu.Ben transferde ismi geçen oyunculardan bahsediyorum.

birader bizim kulüp kalkıpta bir elmander gibi adama 5 milyon yıllık vermez. borcumuz yok şükür , vardı kapadık. nabalım devlet bizim vergi borçlarımızı silmedi semt takımlarnın gibi. yoksa bizde oyuncuları şişirme paralara getirip vergilerini devlete kakalayabilirdik. yalan deme şimdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

birader bizim kulüp kalkıpta bir elmander gibi adama 5 milyon yıllık vermez. borcumuz yok şükür , vardı kapadık. nabalım devlet bizim vergi borçlarımızı silmedi semt takımlarnın gibi. yoksa bizde oyuncuları şişirme paralara getirip vergilerini devlete kakalayabilirdik. yalan deme şimdi

Ben nediyom sen nediyon....
    Yani illa beni uğraştırıcan isimleri için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 24 Haziran 2011; 18:27:25 >

• Transferlere baktığınız zaman sıkıntı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Transferlere baktığınız zaman sıkıntı olur.

Şimdi şöyel transferlere baktığın zaman hiçbiri bir Alex değil.
  • quote:

Uzak ara Bjk.

Bebe gibi muhteşem bir oyuncu aldılar. Ortaları müthiş hepsi adrese teslim. İnanılmaz şutları var tamamı kaleyi tutan.
    Mehmet Akyüz (yerli İbra) var. Bitirici, rakip defansı hallaç pamuğuna çeviriyor. Neredeyse her vurduğu gol oluyor.
    Veli Kavlak (Türk Ronaldo diyorlar ona) Rakibin sağ kanadını felç eden, rakip defansa nal toplatan bir adam.
    Tanju zaten geleceğin Maldini'si. 3 yıl sonra değeri 30 milyon eurodan aşağı olmaz.

Bunlara ek olarak Q7-Guti-Simao-Almeida gibi DÜNYA yıldızlar da var. O yüzden benim tahminimce ligin daha ilk yarısı bitmeden şampiyonluklarını ilan ederler.

Senin çocukluğuna inmek lazım Barbar. Ya da şimdiki yaşamına bakmak lazım.
    Patronun Beşiktaşlı mı senin? Ya da patronun tarafından mobbinge falan mı uğruyorsun?

Bu kadar "basit" ve "ucuz" olma. İnan ki yakışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

quote:

Uzak ara Bjk.

Senin çocukluğuna inmek lazım Barbar. Ya da şimdiki yaşamına bakmak lazım.
    Patronun Beşiktaşlı mı senin? Ya da patronun tarafından mobbinge falan mı uğruyorsun?

Bu kadar "basit" ve "ucuz" olma. İnan ki yakışmıyor.

hacı boşuna uğraşma derim

yaşı 30 u geçeli bayağı olmuş ama msn köşelerinde millete küfür etmek gibi mükemmel bi meziyete sahip

bunun gibileri bu yeni uygulamanın ne kadar doğru olduğunun kanıtı

• Şuanda en iyi durumda olan fb hoca ve oyuncuların uyumu iyi.

Bjk nin kadrosu iyi fakat hoca problemi var, diğer hocalar maç alırken benim izlediğim maçlarda tayfur berbat müdahaleleri sonucu maçı verdi.
    Gs nin deneyim eksikliği var(yeni takım yeni hoca) bu sene biraz zor ama seneye en büyük ik adaydan biri olurlar bence.

Ts ise omurgayı değiştirdi stoper alırsa kalite düşmedi diyebiliriz ama değişiklik olumsuz sonuç doğurabilir.

Şuanda fb dışında diğer takımlarının ligi nerede bitireceğini tahmin etmek zor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 27 Haziran 2011; 11:47:17 >
  • FB kadrosunu korudu, bu anlamda bir adım önde ancak şampiyonlar liginde oynanacak en az 6 maç (şampiyonlar ligi maçları öncesi ve sonrası) potansiyel olarak alakasız puan kaybedilecek 6 ekstra maç demek.
    GS'nin durumu bana göre hala belirsiz. Yeni bir yapılanma sayılır bu.
    Bjk 4-5 maç üst üste puan kaybı yaşayacak bir döneme girerse yahut lige iyi başlamazsa Schuster'e verilen şans kendisine Tayfur hocaya verilmeyebilir. Bjk'nin en büyük handikapı bu bana göre.
    TS ise kadroyu dağıttı resmen. En büyük şanssızlıkları bu ve tabi ki yönetim/taraftar ikilisi. En büyük şansları ise tecrübesiyle Şenol Hoca.
    Bursa ilk 5 e oynar ancak şampiyon olamaz diye düşünüyorum.
    Antep ve Kayseri tepeyi yine zorlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 27 Haziran 2011; 13:47:05 >
  • Bence beşiktaş bu sene şampiyon olma adaylarının en başında Quaresma,almeida,sımao,guti,bebe,Sidnei, gibi dünyaca tanınmış mütiş isimler var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.